REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

2 Zodiakai trečiadienį bus apipilti meile ir romantika. Tiesa, vienam ženklui žadamas netikėtas romanas kelionėje, tad nežioplinėkite: galbūt meilė, jau už kampo!

2 Zodiakai trečiadienį bus apipilti meile ir romantika. Tiesa, vienam ženklui žadamas netikėtas romanas kelionėje, tad nežioplinėkite: galbūt meilė, jau už kampo!

REKLAMA

Avinas

Geras laikas pasirašyti svarbius dokumentus, ypač susijusius su jūsų veikla. Šiandien svarbu problemas spręsti geruoju, pasinaudojant tarpininkų ir draugų pagalba.

Tauras

Siekite kompromisų, tai lems naudą. Palankus metas rizikuoti pinigais. Tinka ką nors naudinga įsigyti savo veiklai, taip pat sveikatai stiprinti. Vakaras bus palankus viešnagei.

Dvyniai

Neapsiriksite, jei susitiksite su įtakingais žmonėmis, verslo partneriais, ypač jei jie užsieniečiai. Palankus metas kelionėms, viešnagėms, tvarkyti kelionės reikalus. Raskite laiko ir savo vaikams: tai gera proga pakeisti jų nuomonę, įtikinti savo teisumu.

Vėžys

Šiandien būkite stiprūs, drąsūs, ryžtingi: įveiksite visus kelyje pasitaikančius sunkumus. Nebijokite aukos dėl karjeros, prasminga susitelkti į dalykinius reikalus.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Netikėtai gali pasisekti, pasitvirtins apgalvota rizika. Imkitės drąsių sumanymų. Palanku susitikti su įtakingais asmenimis, žmonėmis iš toli. Gali užsimegzti netikėtas romanas kelyje, svečiuose ar su žmogumi iš toli.

REKLAMA

Mergelė

Nereikėtų persistengti: savo tikslų siekite švelniai, tiesa, tvirtai, ir viskas susidėlios taip, kaip jums reikia. Galite sulaukti nuoširdžios įtakingo draugo pagalbos, pats laikas su juo pasidalinti savo rūpesčiais.

Svarstyklės

Pirmas įspūdis, pirmas apsisprendimas bus pats teisingiausias bei geriausias. Tiesa, šiandien kilusias mintis, idėjas, jeigu nepavyks iš karto pritaikyti, atidėkite kitam mėnesiui. Galimi netikėti naudingi finansiniai pasiūlymai.

Skorpionas

Būkite ryžtingi, nesikuklinkite, drąsiai save pristatykite susidūrę su naujais žmonėmis. Tvarkydami finansinius reikalus nerizikuokite, jei vidinis balsas tam nepritars.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Tinkamas laikas skubiai sutvarkyti reikalą, šnektelėti su biurokratu ar tiesiog visiems palinkėti gerų dienų! Pasistenkite daugiau dėmesio parodyti tiems, su kuriais dirbate vieną darbą, gyvenate po vienu stogu, tiems, nuo kurių priklauso jūsų ramybė bei gerovė.

Ožiaragis

Patartina svarbų, skubų reikalą tvarkyti per tarpininką, šeimos narius, giminaičius ar draugus. Tiesiogiai, atvirai savo iniciatyvos reikšti nederėtų. Tiks tvarkyti reikalus, susijusius su nekilnojamuoju turtu. Būkite atidesni savo šeimos, ypač antrosios pusės, poreikiams.

Vandenis

Puikus laikas ir darbui, ir meilei. Diena palanki ir svarbiems dalykiniams susitikimams, kelionėms ar bent jau prisipažinti meilę. Palanku spręsti savo vaikų problemas. Vakaras tinkamas įteikti savo porai dovanėlę.

Žuvys

Ginkite savo teises darbe, aiškinkitės santykius su vadovu, tačiau taip, kad nerizikuotumėte darbo vieta. Geras laikas pasirašyti ilgalaikes darbo sutartis. Palankus metas pradėti gydymosi, sveikatos susigrąžinimo kursą.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų