REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sekmadienį žvaigždės Zodiako ženklams žadą įtemptą ir sudėtingą, visai nepalankų tinginiauti.

Sekmadienį žvaigždės Zodiako ženklams žadą įtemptą ir sudėtingą, visai nepalankų tinginiauti.

REKLAMA

Rugsėjo 08 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Prieštaringas metas: galite atsidurti tarp dviejų ugnių, bus sunku rinktis, gaila prarasti. Svarbu nereaguoti į provokacijas, viską spręsti geruoju, taikiai.

Tauras

Jei sugebėsite pažvelgti į situaciją oponento akimis, bus lengviau spręsti susikaupusias problemas ir pakreipti įvykius reikiama linkme. Tai sėkmingas metas, kai galite sulaukti išskirtinio dėmesio, pagalbos.

Dvyniai

Malonių netikėtumų metas: sena svajonė gali išsipildyti (bent jau atsirasti galimybių ją įgyvendinti). Verta labiau pasigilinti į senus darbus, prisiminti senus draugus, pamirštas idėjas.

Vėžys

Pagaliau imkitės įkūnyti ilgai puoselėjamus sumanymus: jums pasiseks, ypač jei atsisakysite šališko išdidumo ir savarankiškumo doktrinos, nes šiuo metu tikrai atsiras galinčių ir norinčių jums padėti!

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Galimi netikėti naudingi pasiūlymai, juos verta priimti. Tuo pat metu galvokite, kuo galite padėti kitiems.

Mergelė

Puiki diena, kai viskas tik į gera. Galite gauti svarbios informacijos, susidurti su reikalingu, naudingu žmogumi, sugebėkite tai įvertinti.

REKLAMA

Svarstyklės

Nors galite sulaukti netikėtos paramos iš partnerių ar savo sutuoktinio, aktyviai dalykinei veiklai ne pats geriausias metas: nepersistenkite, nepersidirbkite, kaupkite jėgas, stiprinkite sveikatą. Sekmadienis yra sekmadienis!

Skorpionas

Tai, ką šiandien atliksite, lems sėkmę. Jei esate ramiai nusiteikę, palanku aptarti su vaikais jų problemas. Galimas netikėtas romantiškas nuotykis.

Šaulys

Tinkamas laikas svarbiems darbams atlikti, sisteminti savo darbus bei popierius. Pasistenkite labiau suprasti kitus ir pagelbėti, kuo galite.

Ožiaragis

Ieškokite pagalbos, paramos, tačiau nesistenkite aiškintis teisybės. Nesistenkite nieko jėga keisti veikloje. Daugiau laimėsite, jei prisitaikysite prie partnerių.

REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Galite sulaukti netikėtos pagalbos. Senas neatliktas darbas ar neįvykdytas pažadas gali jus sustabdyti ir apversti planus aukštyn kojomis. Jei teks patirti nuostolių, nesigailėkite, nes šiandien jie atneš laimę. Gerai užsiimti labdara.

Žuvys

Tai metas, kai pavyksta suvokti tikras tiesas, rasti atsakymus į svarbius klausimus, kompromisą santykiuose su artimaisiais. Nenorėkite nieko greitai, iškart, kitaip dėl menkos, bet akivaizdžios naudos dabar galite prarasti kai ką perspektyvaus ateityje.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų