REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vyras, kuris pasakė savo žmonai, kad turi jai dovaną, prieš padurdamas ją, buvo pripažintas kaltu dėl bandymo nužudyti. Šonas May rankšluosčiu uždengė žmonai Laurai akis ir po to paprašė jos atspėti, kokią dovaną jai turi.

Vyras, kuris pasakė savo žmonai, kad turi jai dovaną, prieš padurdamas ją, buvo pripažintas kaltu dėl bandymo nužudyti. Šonas May rankšluosčiu uždengė žmonai Laurai akis ir po to paprašė jos atspėti, kokią dovaną jai turi.

REKLAMA

Teisme buvo pasakojama, kad ji gulėjo ant lovos ir girdėjo, kaip jis vaikščiodamas po kambarį pradėjo skaičiuoti nuo 10 ir murmėjo sau „Pirmyn, Šonai“.

Tada jis pradėjo protu nesuvokiamą ataką, kurios metu jis taip smarkiai peiliu dūrė savo žmonai tarp peties ir kaklo, kad nulaužė peilio rankeną, pranešama Mirror.co.uk.

34-erių vyras praeitą savaitę pasirodė teisme, kur pripažino užpuolęs žmoną, tačiau neigia, kad taip bandė ją nužudyti.

Jo žmona teigia, kad jie labai mylėjo vienas kitą ir iki užpuolimo kartu praleido šešis metus.

Tą dieną, kai įvyko pasikėsinimas, Šonas atsibudo 5 valandą ryto, nes neva išgirdo kažką keisto. Po to, kai jis grįžo į lovą, pora mylėjosi ir vėliau jis pasakė: „Turiu tau dovaną. Ar norėtum jos?“.

REKLAMA
REKLAMA

„Aš atsakiau taip ir jis pasakė man užmerkti akis, ką aš ir padariau. Jis pasakė man atsigulti. Tai padarius jis kažkuo uždengė man akis. Manau, kad tai buvo rankšluostis“, – teismo salėje kalbėjo Laura.

REKLAMA

Jis vaikštinėjo po kambarį skaičiuodamas nuo 10 mažėjančia tvarka, tačiau jis taip ir nepasiekė nulio ir ji pradėjo susierzinti.

„Aš pasakiau jam, kad tikiuosi, jog tai bus šuniukas, nes jis jau kurį laiką kalbėjo apie šuns įsigijimą, bet jis man atsakė, kad tai ne šuo. Tuomet buvo tylu ir aš staiga pajutau spaudimą petyje. Pagalvojau, kad ant manęs buvo užmestas kažkoks žvėris, kuris mane drasko.

Aš klykiau, kad negaliu jo nusimesti. Kažkuriuo metu aš supratau, kad ant manęs nieko nėra, jokio žvėries. Bet toje vietoje buvo kažkoks stačiakampis. Galvojau, kad toje vietoje yra kažkoks spaustukas ar Helovynui skirtas atributas, nes jaučiau, kaip žemyn teka kraujas.

REKLAMA
REKLAMA

Aš rėkiau, kad taip neįmanoma. Jis atsakė: „Tai tikra“. Jo balsas buvo visiškai ramus“, – teisme pasakojo ji.

Ponia May sako, kad ji atsisėdusi pažiūrėjo į žaizdą ir tada pamatė savo vyrą, laikantį du peilius ir grasinantį nusižudyti.

Ji pasakė jam padėti peilius ir paklausė, kodėl jis užpuolė ją. Jis atsakė, kad vakar jis buvo atleistas iš darbo ir nerimavo dėl to, kaip jis galės laiku sumokėti visus finansinius įsipareigojimus.

Kai jos paklausė, kaip tuo metu atrodė jos vyras, Laura atsakė: „Jis buvo nusiminęs dėl darbo praradimo ir atrodė, kad šis faktas jį graužia labiau.

Jis pasakė kažką panašaus į „Tu nebebūsi su manimi. Pažiūrėk, ką aš padariau.“ Aš buvau ištikta šoko, todėl atsakiau, kad viskas bus gerai ir mes tai ištversime“.

Tuomet Šonas nuvežė savo žmoną į ligoninę, kur ji pasakė, kad paslydo ir užkrito ant peilio, tačiau vėliau ji apsiverkė ir papasakojo, kaip viskas vyko iš tikrųjų.

Vyras buvo pripažintas kaltu dėl pasikėsinimo nužudyti ir bus nuteistas spalio 16 d.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų