REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rugsėjo 15 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas Saugokite savo ramybę, paslaptis bei sveikatą, nerizikuokite kelyje. Aktyviai veiklai, rizikingai kelionei, atsakingam sprendimui netinkamas metas.

Tauras Konfliktinė diena. Jums stigs kantrybės, tolerancijos, būsite linkę visiems vadovauti, nurodinėti, visus barti (t.y. mokyti gyventi). Kad ir kas nutiktų, nesierzinkite: itin greitai bloga nuotaika užkrėsti aplinkinius, ypač artimuosius.

Dvyniai Esate linkę savęs neįvertinti. Vis dėlto problemos netrukus išsispręs, ypač jei jos susijusios su pinigais, konkurencine kova veikloje ar meilėje. Šiandien jums kai kas gali priminti negrąžintą seną skolą ar neatliktą darbą, užmirštą įsipareigojimą.

Vėžys Šios dienos pokalbis gali smarkiai paveikti ir priversti pakeisti ateities planus ar nuomonę apie artimą žmogų, tik ne viską, ką manote, šiandien reikėtų sakyti kitiems: stenkitės saugoti paslaptis, taip pat neatskleisti savo tikrosios nuomonės ir tikrųjų ketinimų.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Jei negaluojate, geriausia likti namie. Darbe (jei šiandien reikia dirbti) pasistenkite užimti pasyvią poziciją: tik stebėkite, mąstykite, kaupkite informaciją.

REKLAMA

Mergelė Nors rytą gali sugesti nuotaika dėl nesklandumų šeimoje, dėl gautos naujienos ar atsinaujinusių finansinių keblumų, tai nebloga diena. Pasistengsite nurimti, kad galėtumėte bendrauti be įtampos, agresijos: aplinkiniai bus pasiryžę jums padėti.

Svarstyklės Kad ir kuo užsiimsite, svarbi atida: nesėkmės, nelaimės dėl skubėjimo. Venkite teisintis, jei jums bus priekaištaujama dėl darbo kokybės, taip pat neatidumo mylimam žmogui, artimiesiems.

Skorpionas Nušvitimo laikas: taps aišku, kaip spręsti svarbų, sudėtingą klausimą, tik kiti vargu ar norės gilintis į jūsų problemas. Labai nepasikliaukite partneriais: atsakingo reikalo niekas geriau už jus pačius nesutvarkys.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Viskam ruoškitės atsakingiau, apmąstykite bet kokias galimas nepalankias situacijas, ypač prieš sėsdami prie vairo ar imdamiesi pavojingo darbo.

Ožiaragis Naujienos ar gauti pasiūlymai iš toli gyvenančio giminaičio, draugo ar partnerio gali suklaidinti. Nepatartina tvarkyti reikalų su užsieniečiais. Jei vyksite į kelionę, būkite atsargesni. Nieko naujo nepradėkite, mažiau žadėkite.

Vandenis Pasistenkite kuo geriau atlikti savo darbus ir niekam nepriekaištauti, nieko nespausti, nemokyti nei darbe, nei namie. Venkite rimtų įsipareigojimų.

Vytautus.com

Žuvys Seni draugai dar kartą pagelbės sprendžiant dalykines ar šeimos problemas, tik nemėginkite šiandien aiškintis meilės santykių: įtarinėjimai, priekaištai gali net išskirti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų