REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prodiuserė ir laidų vedėja Vaida Skaisgirė jau šešerius metus gyvena dizainerės Aistės Baldišiūtės įrengtuose namuose.

Prodiuserė ir laidų vedėja Vaida Skaisgirė jau šešerius metus gyvena dizainerės Aistės Baldišiūtės įrengtuose namuose.

REKLAMA

Moters teigimu, jei patikime savo sveikatą medikams, o grožį – specialistams, tai kodėl patys turėtume kurti namus, jei tam yra dizaineriai ir savo srities profesionalai?

Prisėdusi ant sofos svetainėje, garsi prodiuserė šypsosi: „Aš esu labai efemeriška būtybė, apimanti viską. Yra daug vietų, kurios man patinka, tačiau labiausiai aš atsipalaiduoju virtuvės zonoje. Ten gaminu, klausausi muziką, tačiau tuo pačiu girdžiu, ką vaikas veikia kambaryje arba būdamas šalia manęs. Kita relaksacinė zona – svetainė. Tiesa, čia daug laiko nepraleidžiu.

Kai ruošiuosi į darbą arba susitikimą, mano zona, kurioje praleidžiu daugiau laiko, tampa drabužinė. Ją draugės vadina tiesiog butiku“, – juokiasi žinoma moteris.

REKLAMA
REKLAMA

Vaida atvira – namai yra ten, kur gera būti ir vienai, ir kartu su šeima, ir su draugais. „Su profesionalų pagalba mums pavyko sukurti tokius namus.

Vis dėlto, aš kiekvienam, auginančiam arba planuojančiam vaikus patariu daug neinvestuoti į interjerą ir dizainą. Juk vaikai pasaulį pažįsta rankomis per jutimus, todėl gali būti, kad su dažais jis nusitaikys į naujausią sofą ar nudažytas sienas“, - pataria prodiuserė.

REKLAMA

Laidos vedėjas pasiteiravo, kokią namų detalę Vaida laiko pačia vertingiausia ir brangiausia? „Man gyvenime, net ir imant daiktus arba baldus, nėra svarbiausia jų kaina.

Vertingiausi yra tie dalykai, kurie turi istorijas. Pavyzdžiui, iki šiol turiu tėvų dovanotą servizą. Po tiek metų jis, galbūt, neatitinka naujausių mados tendencijų, tačiau man jis yra labai brangus, nes jį dovanų gavome vestuvių proga.

Taip pat ir paveikslai – jų namuose daug, man jie ypač brangūs, nes turi tam tikrą istoriją, tačiau jų vertė, skaičiuojant, nėra ypač didelė“, – pasakoja Vaida.

 

Praėjusią savaitę laidos komandą į namus įsileido dizainerė Viktorija Jakučinskaitė. Moteris atskleidė, kad savo namus sukūrė taip, kaip pati norėjo, todėl dabar rezultatu itin džiaugiasi. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų