REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pats metas sužinoti, ką žada žvaigždės šiai savaitei. Naujutėlis horoskopas 12 zodiako ženklų jau paruoštas, belieka įsiklausyti ir sužinoti, ko derėtų saugotis ir į ką atkreipti dėmesį. 

Pats metas sužinoti, ką žada žvaigždės šiai savaitei. Naujutėlis horoskopas 12 zodiako ženklų jau paruoštas, belieka įsiklausyti ir sužinoti, ko derėtų saugotis ir į ką atkreipti dėmesį. 

REKLAMA

AVINAS. Galimi kontraktai, dalykinė komandiruotė. Pasinaudokite laiko patikrintais ryšiais, draugais, kuriais galite pasikliauti. Kai kurie galite prisijungti prie tam tikrų viešųjų organizacijų ar patys susikurti pagrindą, iš kurio vėliau gausite paramą. Finansinė padėtis turėtų būti stabili, energijos nestigs. Verta pagalvoti apie savo antrąją pusę ir pamaloninti maža dovanėle ar staigmena. Savaitgalį būtinai ištrūkite į gamtą.

JAUTIS. Tiems, kurie suspėjote pasidžiaugti gyvenimu ir meilės malonumais, metas prie darbo. Dauguma vėl griebsitės veiklos, kad pasivytumėte praleistas galimybes. Šiuo metu kaip niekad norėsite būti mylimi, tad noriai megsite pažintis, flirtuosite ir suksite meilės romanus. Noriai rūpinsitės vaikais. Galima žinia apie šeimos pagausėjimą. Jei liks laiko ir energijos, verta atnaujinti savo namų interjerą, investuoti į nekilnojamąjį turtą.

REKLAMA
REKLAMA

DVYNIAI. Daugiausia dėmesio pareikalaus artima aplinka, informacijos valdymas ir kelionės. Tikėtinos komandiruotės ir dalykinės išvykos, nors labiau rūpės ne darbas, o pramogos. Būkite atviri pažintims ir lengvam flirtui. Daug jūsų laiko ir jėgų pareikalaus vaikai. Gali tekti padėti tėvams sprendžiant kai kuriuos jų buitinius klausimus. Žvaigždės rekomenduoja aktyvų poilsį su šeima arba bendraminčių kompanija.

REKLAMA

VĖŽYS. Dabar puikus laikas pataisyti finansinę padėtį. Laukia intensyvus dalykinis aktyvumas. Tikėkitės kelių trumpalaikių kelionių, kurios bus naudingos tiek dalykine, tiek ryšių prasme. Pinigai iš dangaus, žinoma, nekris, bet galimybių užsidirbti atsiras. Ir nors labiausiai jaudina meilė, o ne pinigai, tačiau pasistenkite gyventi pagal kišenę. Žvaigždės pataria saugotis rankų, pečių, pirštų traumų.

LIŪTAS. Šiuo metu visa energija bus nukreipta pinigams uždirbti – juk karališkos išlaidos ir blizgesys reikalauja investicijų. Kai „kalsite“ pinigus, lydės ne tik gera nuotaika, bet ir nuovargis, tad žvaigždės pataria neužmiršti kokybiško poilsio. Stenkitės vengti saldumynų, nes yra tikimybė priaugti svorio. Charizma ir patrauklumas – jūsų sąjungininkai, tad ieškokite antrosios pusės, kad rudens vakarais netektų liūdėti.

REKLAMA
REKLAMA

MERGELĖ. Imkite tvirtai vairą į savo rankas ir pademonstruokite visas turimas lyderio savybes. Romantinėms pažintims laikas netinkamas. Turintieji šeimas stengsis pajausti, ar tikrai šalia tas, kuris yra vienintelis tikrasis. Tik su sprendimu neskubėkite – nutraukę santykius dabar, tikrai gailėsitės. Metas palankus verslo idėjoms realizuoti, finansinei padėčiai stabilizuoti. Jei aktyviai veiksite, spalio pradžioje mėgausitės pirmojo įdirbio skoniu. Galima netgi pelninga santuoka.

SVARSTYKLĖS. Svarbiausia bus sėkmingai užbaigti projektą. Jei tai jums nepasisektų, be gailesčio jo atsisakykite. Esate pasirengę naujiems iššūkiams, kuriuos reikės skubiai įgyvendinti. Viešinkite naujas idėjas ir projektus. Geras laikas keisti darbą arba pradėti savo verslą. Kolektyvinis darbas judės, jei pasiseks surinkti patikimą komandą arba surasti rėmėjų. Stenkitės nesinervinti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

SKORPIONAS. Savaitė džiugins profesinės veiklos teikiamomis finansinėmis galimybėmis, tad žemiškais malonumais galėsite mėgautis patys ir džiuginti kitus. Šeimos žmonės bus laimingi, gaudami visišką paramą ir supratimą iš savo antrosios pusės. Neblėstanti energija ir jėga leis užsiimti bet kokiu fiziniu aktyvumu. Galėsite greitai pasiekti norimų rezultatų ir atkurti gerą fizinę formą. Žvaigždės įspėja vengti alkoholio, nes yra fatališka tikimybė tapti priklausomiems.

ŠAULYS. Sėkmę žvaigždės žada tiems, kurie dirba užsienyje ar užsienio kompanijose. Asmeniniuose santykiuose norėsite lyderiauti ir susidursite su pasipriešinimu, tad pasistenkite išsikrauti darbe. Kelionėje galima pažintis su žmogumi, kuris turės įtakos jūsų karjerai. Jupiteris žada finansinį pagerėjimą ir skatina dosnumą, tad, turėdami patys, dosniai dalykitės su kitais. Jums patartinos dvasinės praktikos, pavyzdžiui, joga.

REKLAMA

OŽIARAGIS. Jei vykdysite savo įsipareigojimus ir būsite nuoseklūs, gali būti labai sėkmingas laikotarpis profesinės veiklos srityje. Bus galimybių išvykti į komandiruotę. Daugelis neturėsite jokių problemų su pinigais. Galite gauti finansinės naudos iš ankstesnių sandorių. Rekomenduojama susitvarkyti visus dokumentus, nebaigtus reikalus ir savo darbo vietą. Žvaigždės padės tiems, kuriems reikia susitvarkyti teisinius reikalus.

VANDENIS. Emocijos banguos, vyraus sunkiai paaiškinama nervinė įtampa. Tai gali pakenkti ir dalykiniams, ir asmeniniams santykiams. Dėl jūsų pavydumo galimas rimtas konfliktas su partneriu – neskubėkite kirsti iš peties. Koncentruodamiesi į savo siekius ir planų realizaciją, nepamirškite rasti progų pailsėti. Vienišiams patartina išvykti į kelionę –jos metu galimas kelionės romanas. Naudinga išbandyti keletą ekstremalių sporto šakų – tai prablaškys ir pakels nuotaiką.

ŽUVYS. Darbe bus karšta įvairiais požiūriais. Gali tekti pasirašyti svarbų kontraktą. Tokiu atveju nepamirškite pasidžiaugti, koks šaunus derybininkas esate. Taip pat gali tekti atsisveikinti su verslo partneriu. Nesigailėkite: vadinasi, jums nepakeliui. Dėl didelio užimtumo darbe galite pamiršti apie sveikatą. Taip neturėtų būti: stebėkite virškinimo sistemą, prisiminkite, kad yra inkstai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų