REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pats metas sužinoti, kas jūsų laukia kitą savaitę. Astrologas Naglis Šulija sako, kad savaitė bus išties įdomi, reikėtų pasiruošti įvairiausiems planams, darbams ir nutikimams. Prasideda delčia, todėl pasiruošti turėtų kone kiekvienas Zodiako ženklas.

Pats metas sužinoti, kas jūsų laukia kitą savaitę. Astrologas Naglis Šulija sako, kad savaitė bus išties įdomi, reikėtų pasiruošti įvairiausiems planams, darbams ir nutikimams. Prasideda delčia, todėl pasiruošti turėtų kone kiekvienas Zodiako ženklas.

REKLAMA

Avinas. Dirbti, žinoma, reikės, tačiau vyraus įprasti darbai, reikės tiesiog vykdyti pareigas. Taip pat dabar pasidarys svarbūs asmeniniai santykiai – tikriausiai teks atsižvelgti į kitų, greičiausiai artimų žmonių nuomonę, veiksmus ar norus. Ir tai gali būti ne tik naudinga, bet ir smagu.

Jautis. Nedidelių, tačiau gana svarbių darbų, kuriuos reikia atlikti neatidėliotinai, pareigų vykdymo gali būti gana daug ir teks imtis visko iš eilės. Tačiau dabar – palankus metas nuosekliai rūpintis sveikatos, sveikatingumo reikalais. Vis dar patiks sportinio tipo pramogos.

Dvyniai. Labai linksmas ir smagus metas – progų pasilinksminti, nuveikti ką įdomaus progų bus išties nemažai. Patys būsite labai kūrybiški, bus lengva nudžiuginti save ir esančius šalia, o tuos, kurie susiję su grožio, patogumų kūrimu lydės įkvėpimas, nors ir kliūčių gali pasitaikyti.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys. Gali būti, kad reikės rūpintis namų, šeimos reikalais – ir dėl to, kad taip norėsis, ir dėl to, kad aplinkybės skatins taip daryti. Viena vertus, dabar patogus metas stengtis, kad čia būtų dar jaukiau, gražiau, bet kita vertus, gali būti ir kliūčių, galbūt teks atsižvelgti į kitų asmenų požiūrį, nuomonę.

REKLAMA

Liūtas. Piniginiai reikalai vis dar bus svarbūs, bet jau ir nebelabai svarbūs – palankus metas čia „rinkti derlių“, bet įkvėpimo naujiems dalykams gali būti mažoka. Kartu atsiversite – bus lengva bendrauti, smagu mokytis, ieškoti reikalingų žinių, galimos trumpos kelionės, išvykos.

Mergelė. Vis dar būsite labai veiklūs, ryžtingi ir puikios sportinės formos, dėl to puikiai seksis veikla, kurios imsitės ir kurią prižiūrėsite patys. Taip pat dabar bus svarbūs piniginiai  reikalai, tačiau laikas palankesnis skaičiuoti naudą ir grąžinti skolas, o nusitaikyti į naujus laimėjimus bus palankiau po savaitgalio.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Būsite labai veiklūs, dalykiški, dėl to greitai ir apsukriai tvarkysite visokius reikalus, kurių dabar gali būti nemažai. Palankus metas rašyti laiškus, raštus, ieškoti reikalingos informacijos. Taip pat seksis kurti gražius dalykus, komfortą sau ir kitiems. Jausmai irgi gali būti svarbūs.

Skorpionas. Gali susidaryti įspūdis, kad nėra nei svarbių įvykių, nei darbų, o jeigu kas ir vyksta, tai tikrai ne ten, kur esate jūs. Todėl dabar geriausiai seksis tęsti anksčiau pradėtus darbus, daugiau ilsėtis ir ir kaupti jėgas tam metui, kai prireiks. Jis jau gana greitai ateis.

Šaulys. Darbe, profesijos srityje vyraus įprasti, gerai žinomi darbai, kuriems reikės profesinių įgūdžių, todėl smarkiai nepervargsite. Bus svarbi kolektyvinė veikla – reikės su draugais aptarti bendrus reikalus ir planus su kolegomis darbe. Bet imantis veiklos bus ir kliūčių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis. Atrodo, nestigs veiklos darbe, profesijos srityje. Vyraus nedideli darbai, greitai sutvarkomi reikalai. Kai kada jie gali neatitikti jūsų įsivaizdavimo kaip viskas turi būti, dėl to sklandžiai vyks ne visuomet. Bet šios kliūtys įveikiamos. Tęsiasi palankus metas sportinio tipo kelionei.

Vandenis. Aiškių nuorodų šią savaitę gali būti mažoka – darbe vyraus įprasti darbai, namie – jau gerai žinoma tvarka. Palankus metas rūpintis kelionėmis (vykti palankiau po savaitgalio), palaikantys dalykinius ryšius su užsieniu gali susidurti su nesklandumais.

Žuvys. Atrodo, vyraus įprasti darbai, gerai žinomos aplinkybės, į įprastą gyvenimo ritmą niekas nesikėsins. Sėkmė lydės tuos, kurie ieško papildomų finansinių išteklių savo veiklai plėsti arba tęsti, taip pat palankus metas siekti teisingumo – priešai turėtų pasisaugoti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų