REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Savaitės pabaiga 12-kai Zodiako ženklų atneš tikrą išbandymų metą. Ši diena Taurui gali būti lemtinga – jei nesiseka meilėje, suprasite, kodėl.

Savaitės pabaiga 12-kai Zodiako ženklų atneš tikrą išbandymų metą. Ši diena Taurui gali būti lemtinga – jei nesiseka meilėje, suprasite, kodėl.

REKLAMA

Avinas

Nesikrimskite, jei kas nepavyks. Šiandien palanku atkreipti dėmesį į dalykus, kuriems amžinai trūksta laiko arba apie kuriuos nenorite žinoti. Būkite sau atviri bei sąžiningi.

Tauras

Galite rimtai suklysti, vertindami savo jausmus ar jums rodomą atsidavimą. Nepalankus laikas euforijai ar nusivylimui. Kita vertus, ramiai analizuodami galite rasti nesėkmių meilėje priežastis.

Dvyniai

Jūsų nepasitenkinimas gyvenimo kokybe, darbo rezultatais, mylimu žmogumi gali pasiekti aukštoką ribą. Padariniai priklausys nuo jūsų meistriškumo: galite arba visiškai sugadinti reikalą, sugriauti santykius, arba rasti problemos priežastį bei ją panaikinti.

Vėžys

Ką jūs prarasite, jei nusileisite ar tiesiog patylėsite. Šiandien reikia vengti ginčų su moterimis, su dalykiniais partneriais bei su antrąja puse.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Sustoti svarbu laiku, o kad nepražiopsotumėte kritinės ribos, reikia nesinervinti, neskubėti. Nemanykite, kad viskas griūva, arba atvirkščiai, kad jau radote išeitį: ir tai, ir tai bus klaidinga.

REKLAMA

Mergelė

Pasistenkite galvoti, kad viskas bus tik geriau ir geriau. Nebloga diena tolimoms kelionėms, bendravimui su užsieniečiais.

Svarstyklės

Galimi nuostoliai dėl patiklumo. Artimiesiems, antrajai pusei nebūkite labai reiklūs. Antroji dienos pusė bus palankesnė.

Skorpionas

Stebėkite draugus, suvoksite, kas nedraugas. Bet kokiu atveju, padėdami bičiuliams galite patys į bėdą įsivelti. Nebūkite patiklūs piniginiuose, turtiniuose reikaluose ir nieko rimta neplanuokite: dar viskas keisis.

Šaulys

Painiavos galvoje daugės. Nepasimeskite, jei kas nesiseks, bet ir nesidžiaukite šios dienos pasiūlymais, taip pat ir atrastais daiktais.

REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Jūsų galimybės irgi turi ribas. Jei patys laiku nesustosite, kaktomuša atsitrenksite į sieną. Nepamirškite, kad yra ir nepaperkamų žmonių. Nieko neverskite elgtis prieš jų valią, papirkinėjimas šiandien bus netikusi taktika.

Vandenis

Galite rimtai apsigauti vertindami tiek dalykinio pasiūlymo, tiek daikto, drabužio kokybę ar reikalingumą ar priimdami brangią dovaną. Venkite bet kokių materialių saitų. Tai blogas laikas rimtiems finansiniams apsisprendimams.

Žuvys

Reikia neprarasti saiko bei atsargumo. Nepasiduokite azartui, taip pat venkite azartinių žaidimų apskritai. Nežadėkite savo pagalbos: įvykdyti įsipareigojimus gali būti sunku.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų