REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Metas sužinoti, kokia nusimato naujausia savaitė. Naujausias horoskopas 12 Zodiako ženklų jau laukia jūsų. 

Metas sužinoti, kokia nusimato naujausia savaitė. Naujausias horoskopas 12 Zodiako ženklų jau laukia jūsų. 

REKLAMA

AVINAS. Marsas pakeitė ženklą, tad laukite pokyčių tarpasmeniniuose santykiuose. Galimos finansinės problemos per neapdairumą: stenkitės nesišvaistyti pinigais ir nesigirti aplinkiniams savo profesiniais pasiekimais ar meilės pergalėmis. Bendraudami su priešinga lytimi, drumsite vandenį ir velsitės į intrigas. Tačiau tai nesutrukdys užkariauti patikusio asmens simpatijų: tinkamu būdu pasirodysite reikiamoje vietoje ir laiku.

JAUTIS. Tikėtini įvykiai, susiję su meile. Harmoninga Venera gali pasitarnauti kaip meilės magnetas. Ne tik priešinga lytis, bet ir artimieji demonstruos jums savo meilę, atsidavimą ir rūpestį. Jausitės mylimi, reikalingi ir naudingi. Gyvenimas puikus. Darbe irgi seksis. Nors žvaigždžių nuo dangaus neraškysite, kritikos neišgirsite. Jei imsitės darbų, jie jums seksis: turėsite ir dvasinės, ir finansinės naudos.

DVYNIAI. Jupiteris padės pagerinti santykius su dalykiniais partneriais ir padidinti savo autoritetą. Palankus metas užmegzti santykius su žmonėmis, artimais savo dvasia ir įsitikinimais. Jei jums prireiks pinigų verslo plėtrai, tikrai atrasite būdą, kaip jų gauti. Tikėtini finansiškai naudingi dalykiniai pasiūlymai. Meilės reikalai ypač seksis moterims – jūsų laukia dosnūs gerbėjai ir pažintis su tuo, kuris padarys jus laimingą!

REKLAMA
REKLAMA

VĖŽYS. Merkurijus padės sutvarkyti pašlijusius reikalus, o žvaigždės žada daug permainų asmeniniame gyvenime. Beveik visi reikalai bus susiję su šeima. Gali tekti spręsti artimųjų problemas – sugebėsite įtraukti visus šeimos narius. Darbe džiaugsitės ir dosniu uždarbiu, ir gerais santykiais su vadovais bei kolegomis. Naujos kūrybinės idėjos puikiai tiks dirvai, į kurią pasėsite ateities sėklas, paruošti.

REKLAMA

LIŪTAS. Jausite gerą Veneros įtaką, tad seksis piniginiuose reikaluose. Finansiniuose sandoriuose nepraraskite sveikos nuovokos ir apdairumo, tuomet išvengsite konkurentų pinklių. Meilėje būsite linkę skubėti ir dėl to galite priimti neapgalvotą sprendimą, kuris grės tapti jūsų asmeninių problemų priežastimi. Kad ir kaip besielgtų jūsų mylimasis, sako žvaigždės, neskubėkite veikti. Vienišiems nusimato perspektyvi pažintis draugų vakarėlyje.

MERGELĖ. Merkurijus aktyvus, tad bus daug svarbaus darbo. Ieškokite bendraminčių ir pasinaudokite jų pagalba. Naudingiausia būtų vengti ištirpti emocijose ir imtis veiklos. Geras metas grandioziniams planams realizuoti. Būsite kūrybiški. Prieš veikdami, sako žvaigždės, gerai viską apsvarstykite, nes betiksliai žingsniai naudingi nebus. Su mylimu žmogumi elkitės lanksčiai ir neprieštaraukite jo norui „pavadovauti“.

REKLAMA
REKLAMA

SVARSTYKLĖS. Įtemptas Saturnas neleis atsipalaiduoti ir mėgautis nieko neveikimu. Klausimus teks spręsti vieną po kito. Dalykinė sėkmė bus tiesiogiai proporcinga jūsų darbingumui. Kuo nuoširdžiau dirbsite, tuo įspūdingesnius kūrybinius, profesinius ar finansinius rezultatus turėsite. Gali būti, jog kol kas tik paklosite būsimo dalykinio projekto pamatus, o jį plėtoti imsitės vėliau. Asmeniniame gyvenime permainų nelaukite – tai apmąstymų laikotarpis.

SKORPIONAS. Jei ruošiatės dalykiniams ir karjeros pokyčiams, galite tikėtis Plutono paramos. Atrasite naujų būdų klausimams, susijusiems su darbu ir karjera, spręsti. Mažiau galvokite apie sunkumus ir nekreipkite dėmesio į aplinkinių priešpriešą. Visos galimybės jums atviros, tad baimintis konkurencijos nereikia. O štai meilės reikalus vertėtų atidėti ateičiai, nes laikas tinkamesnis darbui ir karjerai, o ne Amūro strėlėms.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

ŠAULYS. Uranui padedant, lengvai sustyguosite savo santykius su aplinkiniais, o ypač su giminėmis ir artimaisiais, vaikais ir tėvais. Teisingai sudėlioję šeimynines pareigas ir atsižvelgdami į kiekvieno interesus, pasieksite santarvės ir ramybės. Meilėje seksis tik tuomet, jei jūsų tikslas – rimti santykiai. Tie, kurie nusiteikę lengvam flirtui, turėtų žinoti, kad atsitiktinė šio laikotarpio intriga gali atnešti vien nemalonumus.

OŽIARAGIS. Planingai judėsite link tikslo. Marsas padės sutvarkyti senus reikalus, o ir naujų pradžiai netrukdys. Rimtai ir atsakingai žiūrėkite į gyvenimą – tada sulauksite sėkmės. Kad nepritrauktumėte negandų, apsišarvuokite optimizmu. Meilėje svarbiausia bus ištikimybė, tad į galvą gali šauti mintis šiuo aspektu patikrinti partnerį. Tačiau žvaigždės pataria neerzinti likimo įtarumu: jei esate laimingi, tiesiog mėgaukitės tuo!

REKLAMA

VANDENIS. Kol kas bus nelengva, nes Uranas vis dar kelia įtampą. Šiuo metu jūsų gyvenime gali būti nenumatytų situacijų, kurios, ko gero, išmuš iš pusiausvyros ir rimtai sugadins nuotaiką. Meilėje būsite atviri ir elgsitės garbingai, tad ir iš partnerio lauksite to paties. Jei esate optimistai, lengvai išbrisite iš problemų pievos, tačiau žvaigždės pataria šiuo metu neplanuoti jokių ypatingos svarbos reikalų, nes aplinkybės gali būti stipresnės už jus.

ŽUVYS. Venerą pajausite per vidinę disharmoniją ir norą keisti savo asmeninį gyvenimą. Vienišiems numatytos romantinės pažintys, jei, žinoma, nesėdėsite namuose. Tačiau būkite pasiruošę tam, kad toli gražu ne visi gerbėjai, pasirodantys šiuo metu, jums bus tinkama partija. Neskubėkite, rinkitės. Darbe laukia sąstingio periodas: nei pastebės vadovybė, nei pavyks įgyvendinti planus. Tad geriau pailsėkite gamtoje ar su draugais.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų