REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trečioji spalio mėnesio savaitė kartu su pilnatimi kaip reikiant sujauks Zodiako ženklų gyvenimą. Sužinokite, ką šią savaitę jums žada žvaigždės. Žinoma, jeigu tikite. 

Trečioji spalio mėnesio savaitė kartu su pilnatimi kaip reikiant sujauks Zodiako ženklų gyvenimą. Sužinokite, ką šią savaitę jums žada žvaigždės. Žinoma, jeigu tikite. 

REKLAMA

AVINAS. Dėl Veneros padėties jūsų jausmai taps tyresni, atsiras daugiau meilės ir pakantumo. Draugai, artimieji ir giminaičiai stengsis palengvinti jūsų gyvenimą, tad vieniši nesijausite. Palankus metas norintiesiems pagerinti santykius su aplinkiniais. Galima įdomi ir jums naudinga pažintis. Darbe seksis, kolegos bus nusiteikę jums padėti. Tikėtinos naujos karjeros perspektyvos. Kūrybinė veikla bus ne tik maloni, bet ir pelninga.

JAUTIS. Daug žadantis periodas susirūpinusiems savo finansais. Harmoningas Neptūnas gali padėti ieškant papildomų pajamų šaltinių. Tikėtinos brangios dovanos, premija, piniginiai laimėjimai, taip pat didesnis darbo užmokestis ar karjeros šuolis. Galima pažintis su rimtu žmogumi, kuris padės išspręsti jūsų piniginius klausimus. Patenkintiems savo gyvenimu žvaigždės linki paprasčiausiai mėgautis žemiškais malonumais – jums niekas netrukdys.

REKLAMA
REKLAMA

DVYNIAI. Jupiterio keliama įtampa pasireikš pernelyg aštriu jūsų imlumu svetimai nuomonei. Šiuo metu lengvai pasiduosite įtaigai, tad verčiau nedalyvaukite jokiuose kolektyviniuose rеikaluose, kad niekam nešautų į galvą ant jūsų užversti įsipareigojimų naštos. Nepalanku siekti karjeros ar pradėti verslą, tačiau šeimyniniams klausimams sureguliuoti laikas pats tas. Galima pradėti remontą, pirkti baldus ar namų apyvokos reikmenis. Su antrąja puse bendraukite santūriai.

REKLAMA

VĖŽYS. Jausite teisingumo ir pusiausvyros poreikį, drąsiai kovosite ne tik dėl savo, bet ir dėl artimųjų teisių. Saturnas skatins intuiciją, apgalvosite poelgius. Nesidrovėkite savo darbais ir rūpesčiais pasidalinti su artimaisiais, sulėtinti tempą tam, kad atstatytumėte prarastas jėgas. Stenkitės pailsėti, antraip tapsite nervingi ir pikti. O tai pakenktų ne tik jūsų sveikatai, bet ir dalykiniams bei asmeniniams santykiams. Žvaigždės žada sėkmę meilės reikaluose.

LIŪTAS. Dėl Merkurijaus padėties aplinkybės klostysis jūsų naudai ir visus konkurentus bei varžovus galėsite „susidėti į kišenę“. Sugebėsite pasinaudoti susiklosčiusia situacija, siekdami karjeros ar pelno. Jūsų užsispyrimas ir ryžtingumas puikiai derės su atsargumu ir apdairumu. Jokiu būdu nesiimkite rizikingų reikalų, net jeigu žadėtų aukso kalnus. Būsite linkę lyderiauti, tačiau tai darykite subtiliai, kad neužgautumėte partnerio savigarbos.

REKLAMA
REKLAMA

MERGELĖ. Saturnas harmoningas: pasinaudokite galimybe sutvarkyti reikalus ir užglaistyti konfliktų išmuštus santykių su aplinka plyšius. Tai rimtų reikalų ir atsakingų sumanymų įgyvendinimo metas. Tad kuo beužsiimtumėte, viską darykite rimtai, nes visi veiklos rezultatai – tiek pozityvūs, tiek negatyvūs – turės ženklios įtakos ateityje. Meilėje būsite neadekvatūs: perdėtai reaguosite tiek į gera, tiek į bloga, tad mylimam žmogui bus nelengva.

SVARSTYKLĖS. Harmoninga Saulė skatins užsiimti rimtais reikalais. Nedelskite: metas ypač palankus asmeninio gyvenimo pozicijoms sustiprinti. Jei jūsų pagrindinė problema – finansai, būtinai ieškokite papildomų uždarbio šaltinių, o jei neramina santykiai su aplinkiniais – pasistenkite neutralizuoti konfliktines situacijas arba pasistenkite atsiriboti nuo žmonių, keliančių jums diskomfortą. Asmeniniame gyvenime žvaigždės pataria ieškoti kompromisų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

SKORPIONAS. Marsas padės nugalėti ne tik sudėtingas aplinkybes, bet ir varžovus ar konkurentus. Stiprių emocijų neišvengsite, tačiau pasistengę tikrai sugebėsite susivaldyti ir nukreipti ambicijas sau palankia linkme. Pasidavę impulsui, galite patirti nepageidaujamų ir nemalonių padarinių. Meilėje būsite aistringi, lengvai valdysite situaciją. Žvaigždės pataria kartkartėmis pažvelgti į sielą ir pasitikrinti, ar joje nesuvešėjo nuoskaudų ir pykčio daigų.

ŠAULYS. Turėtumėte vengti ginčų, išprovokuotų pavydo ar abipusių nuoskaudų. Marsas įsitempęs, tad būsite arba narsūs ir karingi, arba ūmūs ir netaktiški. Su mylimaisiais tai pyksitės, tai taikysitės. Barniai dėl smulkmenų jūsų santykiams nepakenks, o štai jei pykčio akimirką prikalbėsite kvailysčių – padariniai bus ne iš maloniųjų. Naujų reikalų pradėti žvaigždės nepataria: būsite išsiblaškę ir galite pridaryti daug taktinių klaidų.

REKLAMA

OŽIARAGIS. Saturnas padės susidoroti su problemomis. Kiekviena ląstele jausite, kaip gyvenimo upės tėkmė rimsta, klausimai, nedavę ramybės netrumpą laiką, išsisprendžia, tačiau budrumo žvaigždės pataria neprarasti: galimi nenumatyti sunkumai darbe, versle. Tai bus susiję su jūsų pavydžiais konkurentais ir slaptų priešų rezgamomis pinklėmis. Meilėje būsite nusiteikę rimtai, kai kurie nuspręsite, jog atėjo metas kurti šeimą. Galite tikėtis abipusių jausmų.

VANDENIS. Marsas įkaitins jūsų veiksmus ir energiją, ji liesis per kraštus. Negerai, jei nukreiptumėte ją netinkama linkme ar lavina užgriūtumėte savo partnerį. Bus nelengva atskirti realius planus nuo nerealių, tad rizikuosite imtis per sudėtingų darbų, o rezultatai nuvils. Svarbiausia dabar – apdairumas, nes jausmai ir emocijos ims viršų bei trukdys adekvačiai suvokti realybę. Žvaigždės pataria ieškoti išmintingų patarimų ir slopinti emocijas.

ŽUVYS. Venera aistringa, tad laukia malonus, romantiškas periodas. Patenkintų savo asmeniniu gyvenimu jokie ypatingi pokyčiai nelaukia. Vienišiems ir nepatenkintiems Likimas būtinai pametės susitikimą, pasuksiantį gyvenimą kitu kampu. Tai gali būti gerai pažįstamas žmogus: jūsų bendradarbis ar kaimynas, į kurį susiklosčius aplinkybėms pažvelgsite kitomis akimis ir įvertinsite anksčiau nepastebėtas savybes.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų