REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ateinanti nauja savaitė pakeis ne vieno Zodiako ženklo gyvenimą. Ką gi jums žada žvaigždės, sužinokite, perskaitę išsamią astrologo Naglio Šulijos prognozę.

Ateinanti nauja savaitė pakeis ne vieno Zodiako ženklo gyvenimą. Ką gi jums žada žvaigždės, sužinokite, perskaitę išsamią astrologo Naglio Šulijos prognozę.

REKLAMA

Avinas. Savaitės pradžia nelabai sėkminga – kantrybės bus mažiau, o dirglumo daugiau nei norėtųsi, dėl to ir smulkių nesusipratimų tikimybė bus nemaža. Antroje savaitės pusėje viskas susitvarkys. Labai geras metas smagiai rudens kelionei – įspūdžiai būtų puikūs.

Jautis. Iniciatyva dažnai priklausys ne jums, o kitiems, galbūt artimiems žmonėms. Nors siūlomi dalykai ne visuomet bus aiškūs ir naudingi, visgi prie jų taikytis kažkaip reikės. Gali būti veiklos, susijusios su sveikata – savaitės pradžioje nelabai sklandžios, vėliau visai sėkmingos.

Dvyniai. Nedidelių, tačiau gana svarbių darbų, veiklos, kurios negalima atidėti gali būti gana daug. Ne visa ji bus sklandi ir sėkminga, bet vis tiek imtis reikės visko iš eilės. Taip pat gali būti veiklos, susijusios su sveikata. Nepaprastai nudžiuginti gali kai kurie asmeniniai santykiai.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys. Veiklos profesijos srityje vargu ar bus daug, bet savaitės pradžioje gali būti ne dėl jūsų kaltės kilusių nesklandumų, kuriuos reikės kažkaip įveikti. Nuo savaitės vidurio ir darbai namie eisis daug sklandžiau. Be to, įsibėgėja rudens pramogų metas – dabar jų bus vis daugiau.

REKLAMA

Liūtas. Nestigs veiklos namie – tvarkos ir grožio čia pamažu daugės. Būsite judrūs, tačiau savaitės pradžioje patartina ir vairuoti, ir žingsniuoti atsargiau nei įprasta. Džiugioji žinia – pamažu įsibėgėja rudens pramogų metas, taip pat įsibėgėja ir palankus metas rudens kelionėms.

Mergelė. Būsite labai judrūs, atviri, linkę daug bendrauti, tik ne visur pavyks spėti. Gali būti gana svarbių piniginių reikalų, kuriuos savaitės pradžioje tvarkyti bus sunkoka (galimi nesusipratimai ir nuostoliai), vėliau jie vyks daug sklandžiau. Puikus metas puošti namus.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Būsite energingi, veiklūs, sportiški, linkę tikslo siekti daug nesidairant. Tačiau tokia nuostata gali pridaryti bėdos pirmoje savaitės pusėje – tuomet apdairumo kaip tik reikės. Prireiks jo bei kantrybės ir tvarkant piniginius reikalus, bet naudos irgi bus. Bus rasta laiko ir pokalbiui su draugais.

Skorpionas. Kol nereikės gilintis ir pakaks tik šypsotis – viskas vyks kuo puikiausiai. Bet į dalykinius reikalus gilintis seksis sunkiai – ir nuotaikos gali trūkti, ir aplinkybės neprivalo būti labai palankios. Užtai visai sėkmingai klostysis piniginiai reikalai – galima apčiuopiama nauda.

Šaulys. Ne dalykiniai reikalai dabar rūpės, nors jų irgi gali pasitaikyti. Iš tiesų būsite atsipalaidavę, linksmi, lengvai kursite gražius dalykus sau ir esantiems šalia. Nebus keista, jeigu ir jausmai ras priežastį dar kartą atsiskleisti. Palankus metas puoštis ir puošti kitus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis. Gali būti, kad nestigs darbo darbe – iš pradžių dėl to, kad reikės grumtis su nesklandumais ir kliūtimis, vėliau dėl to, kad viskas vyks sklandžiai ir bus gera proga nuveikti kaip galima daugiau. Geras metas kartu su artimais draugais, bendraminčiais svarstyti ateities planus.

Vandenis. Atrodo, teks padirbėti – darbe, profesijos srityje veiklos, visokių darbų tikrai nestigs. Galbūt ne visi jie vyks taip sklandžiai kaip norėtųsi, bet galiausiai viskas vis tiek susitvarkys. Į labai smagią, malonią veiklą gali įtraukti artimi draugai. Piniginės naudos gali atnešti savaitės vidurys.

Žuvys. Smagių, malonių dalykų gali būti darbe, profesijos srityje. Ypatingai gerai seksis tiems, kurių veikla susijusi su meno, grožio, patogumo dalykais. Taip pat dabar palankus metas kelionei, bet ne dalykinei. Piniginės naudos gali atnešti savaitės pabaiga.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų