REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Visiems patinka per gimtadienį gauti atviručių su sveikinimais. Tačiau ši moteris iš Tenesio valstijos JAV gavo atvirutę iš tėčio, kurią saugos visą likusį gyvenimą, rašoma cnn.com.

Visiems patinka per gimtadienį gauti atviručių su sveikinimais. Tačiau ši moteris iš Tenesio valstijos JAV gavo atvirutę iš tėčio, kurią saugos visą likusį gyvenimą, rašoma cnn.com.

REKLAMA

Bailey Seller tėtis Mike‘as Sellersas 2013 metais mirė nuo IV stadijos skydliaukės vėžio, vos keliems mėnesiams likus iki jos 17 gimtadienio. Tačiau jos tėtis pasirūpino, kad dukrą pasveikinti galėtų net ir po mirties.

Dar būdamas gyvas jis iš anksto sumokėjo gėlių parduotuvei, kad kiekvienais metais per dukros gimtadienį ji gautų gėlių puokštę ir atvirutę. Paskutinė puokštė su atvirute merginą pasiekė praėjusią savaitę, jos 21 gimtadienio proga.

„Atsivertusi šią atvirutę labiau nei bet kada anksčiau jutau jį šalia savęs. Tai šiurpulys ir laimė tuo pačiu metu.“ – sakė B. Sellers.

REKLAMA
REKLAMA

Su šių metų gėlių puokšte ją pasiekusioje atvirutėje Mike‘as Sellersas dukrai rašė, kad tai – paskutinis jo laiškelis iki kito jų susitikimo, ir kad ji daugiau jo nebeverktų.

REKLAMA

„Esu geresniame pasaulyje. Tu esi ir visada būsi pats vertingiausias mano brangakmenis.“ – rašė jis.

B. Seller tėtis atvirutėje taip pat primena, kad niekada jos nepaliks.

„Aš visada būsiu šalia, visais svarbiausiais tavo gyvenimo momentais. Tik apsidairyk – aš esu su tavimi.“

Sujaudinta savo mirusio tėčio poelgio, B. Sellers tviteryje paskelbė gėlių ir atvirutės nuotrauką bei pridėjo vieną senesnę nuotrauką, kurioje prieš daugelį metų kelionės į paplūdimį metu tėtis ją laiko užsikėlęs ant peties.

„Labai tavęs pasiilgau, tėti.“ – priduria ji, ir prideda violetinės spalvos širdelę.

Po šio įrašo visas socialinis tinklas tiesiog nušvito – tūkstančiai žmonių ėmė ne tik dalintis šiuo įrašu, bet ir pasakoti savo pačių istorijas apie tai, kaip jiems sekėsi gyventi su skausmu, praradus vieną iš tėvų. B. Sellers tokį skausmą supranta – jis sako, kad po tėčio mirties ji sirgo depresija. Dabar Rytų Tenesio valstijos universitete ji studijuoja psichologiją ir tikisi, kad vieną dieną galės padėti žmonėms pereiti tokį gedulą, kuris kažkada buvo apėmęs ją.

Ji mano, kad tėtis savimi labai didžiuotųsi dėl tokio gražaus gesto, ir dėl to, kad davė visiems tokią puikią pamoką.

„Jis labai savimi dėl to didžiuotųsi.“ – sakė ji. „Žmonėms jis suteikė laimės. Jis visiems parodė, kad reikia vertinti savo artimuosius.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų