REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ketvirtadienis daugeliui Zodiako ženklų gali būti tikrai energingas. Tiesa, norint nenukentėti tiek finansiškai, tiek morališkai, svarbu viską apgalvoti.

Ketvirtadienis daugeliui Zodiako ženklų gali būti tikrai energingas. Tiesa, norint nenukentėti tiek finansiškai, tiek morališkai, svarbu viską apgalvoti.

REKLAMA

Avinas

Šiandien verčiau nieko nedarykite supykę, nes sugadinsite ne tik savo, bet ir kitų nervus. Nevalia būti pernelyg kategoriškiems. Verčiau susitikite su artimais gerais draugais: jie padės išsiblaškyti, atsikratyti nerimo.

Tauras

Regis, iš pat ryto bus skubių reikalų, susijusių su finansais, draudimu, paveldėjimu ar ritualinėmis paslaugomis. Jeigu išvykstate į kelionę, nepamirškite pasiimti reikalingų dokumentų.

Dvyniai

Tikriausiai atsiras tokių asmenų, kurie įvertins jūsų nuomonę, pažiūras, tačiau su tokiu pat pasisekimu galite kitiems padaryti ir blogą įspūdį. Nepatartina ko nors griežtai reikalauti arba garantuoti. Būkite lankstūs, objektyvūs.

Vėžys

Darbe nuo pat ryto nestigs įtampos ir pakelto balso. Regis, laipsniškai impulsyvumą pakeis subtilesnis nusiteikimas ir tolerantiškesnis požiūris į aplinkinius.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Šiandien jautriau nei paprastai reaguosite į draugų, kolektyvo nuomonę bei kritiką. Aplink save nesunkiai subursite bendraminčius, tačiau ir slapti priešai gali įsimaišyti tarp draugų.

REKLAMA

Mergelė

Šiandien elgsitės gana keistai. Jums gali pasirodyti, kad esate palikti likimo valiai ar kad susirgote. Nieko radikalaus nesiimkite, santykių nesiaiškinkite: viskas išaiškės ir išsispręs savaime.

Svarstyklės

Į paviršių veršis jūsų energija, aistra, taip pat pyktis, agresija. Galite gauti honorarą ar kitokį savo pastangų, talento įvertinimą. Tačiau tykos ir nuostoliai. Būkite atsargesni.

Skorpionas

Šiandien nuo pat ryto galvosite apie pinigus, naudą ir kaip daugiau užsidirbti. Galite gauti užsisakytą prekę, informaciją ar bilietą. Jeigu seniai ketinote ką nors padovanoti artimam žmogui, nelaukite ypatingos progos, dovanokite dabar.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Šiandieniai sunkumai gali išprovokuoti jus elgtis neįprastai drąsiai, atvirai rėžti tiesą į akis. Veikiausiai tai kažkam nepatiks ir bus pasekmių. Nederėtų pernelyg kištis į svetimus reikalus, kitus mokyti, kritikuoti.

Ožiaragis

Geriausia būtų atsidėti šeimai: taip jėgų ne sumažės, o net padaugės. Žinoma, su sąlyga, kad jums malonu rūpintis artimųjų gerove. Stenkitės savo reiklumu, priekabumu nesugadinti kitiems nuotaikos.

Vandenis

Šiandien būsite azartiški ir labai nusiteikę saviraiškai, vieni sportinei, kiti kūrybinei. Tinkamai bendraukite su vaikais, nepraraskite kantrybės. Ne jėga, o draugišku dėmesiu stenkitės į gera pakreipti santykius su vaikais, mylimu žmogumi.

Žuvys

Nelengva dienelė dėl didelio darbo krūvio arba sveikatos sutrikimo. Nerimą kels konkurentai, oponentai, tačiau jausite, kad turėsite, į ką atsiremti, kuo pasikliauti, jeigu teisingai ir sąžiningai elgsitės.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų