REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
36
Moteris rudenį  (nuotr. 123rf.com)

Smalsu, kas jūsų laukia šią savaitę? Tuomet perskaityti išsamią prognozę visiems Zodiako ženklams ir sužinokite, ką jums šiai savaitei žada žvaigždės.

36

Smalsu, kas jūsų laukia šią savaitę? Tuomet perskaityti išsamią prognozę visiems Zodiako ženklams ir sužinokite, ką jums šiai savaitei žada žvaigždės.

REKLAMA

AVINAS. Saturnas padės susidoroti su sudėtingomis situacijomis, nusiimti rožinius akinius. Gyvenimas tekės sava vaga, be staigmenų. Dirbantieji su savimi patirs teigiamų permainų. Tai laikas, kai galite už nugaros palikti praeities klaidas ir pradėti viską nuo tuščio lapo. Nenorinčiųjų keistis laukia nelengvos pamokos, tad svarbu, kad nebėgtumėte nuo sunkumų. Jokiu būdu neišeikite iš darbo – kito tektų ieškoti ilgai.

JAUTIS. Uranas padės išspręsti paaštrėjusias problemas. Pagrindinis jūsų tikslas bus stabilumas, tad stengsitės išsilaisvinti iš visko, kas grės jūsų ramybei ir pusiausvyrai. Gali būti, kad iš šalies atrodysite griežtesni ir principingesni, tačiau iš tiesų tik susidėliosite prioritetus ir nesitaikstysite su žmonėmis, kurie jūsų nevertina. Jei partneris nepateisins lūkesčių, galite ryžtis nutraukti meilės ryšį.

REKLAMA
REKLAMA

DVYNIAI. Merkurijus grįžta ne veltui: jis padės sutvirtinti gerovės pamatus. Kuo tiksliau žinosite, ko siekiate, tuo greičiau ir lengviau pasieksite. Pasistenkite susitvarkyti ne tik su darbais, bet ir su savo mintimis bei jausmais. Asmeniniame gyvenime galimos dvejopos tendencijos, susiję su jūsų rimtumu. Vieniems norėsis santykius įteisinti, o kitiems jų reiklumas partnerio atžvilgiu gali pakenkti.

REKLAMA

VĖŽYS. Saturnas apgaubs ramybe. Nestigs galimybių ir progų pasirūpinti ne tik savo dabartimi, bet ir ateitimi. Tačiau atsiminkite: sėkmė iš dangaus nekris, teks patiems užsidirbti. Darbštūs ir atkaklūs bus pastebėti ir paaukštinti ar bent pagirti. Seksis susitarti su žmonėmis, kurie bus naudingi jums ateityje. Jūsų sumanymams pritars artimieji ir mylimieji, tad drąsiai dalykitės su jais savo idėjomis.

LIŪTAS. Jupiteris palankus, tad lengvai seksis ir meilėje, ir finansuose. Galite tikėtis artimųjų palaikymo ir pagalbos, tad dabar – tiesiog idealus metas pabaigti senus reikalus. Stenkitės ne tik dirbti, bet ir ilsėtis, pramogauti. Tad jei dalykiniai reikalai klojasi puikiai, išvažiuokite pailsėti. Žvaigždės įspėja dėl galimo išlaidumo ir pataria nepiktnaudžiauti alkoholiu, nes galite pakenkti savo sveikatai.

REKLAMA
REKLAMA

MERGELĖ. Merkurijus harmonizuos jūsų gyvenimą. Sustyguosite santykius su antrąja puse, sėkmingai užgesinsite šeimyninius konfliktus, ne tik savus, bet ir tarp artimųjų. Vertėtų pažaboti savo fantaziją, kad nenuklystumėte į lankas. Meilės santykius vertinsite neadekvačiai ir norus priimsite kaip tikrovę. Kad neatsidurtumėte nejaukioje padėtyje, neskubėkite su meilės prisipažinimu – pirmas žingsnis priklauso jūsų partneriui.

SVARSTYKLĖS. Saturnas jums žada palankias karjeros ir finansines perspektyvas. Imlūs ir darbštūs galės pakilti karjeros laipteliais. Pasiekimams padės optimistinė nuotaika ir kūrybinis veržlumas. Seksis tiems, kurie nebijos darbo ir gebės įrodyti savo vertę. Kad ir kaip pasisuktų reikalai, lemties nekaltinkite: kas vyksta, vyksta tik į gera. Su mylimuoju būkite nuoširdūs ir atviri – bus atsilyginta tuo pačiu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

SKORPIONAS. Merkurijus atbulas, o jūs vis dažniau sustosite ir susimąstysite apie ateities perspektyvas. Įsigilinę ne tik atkapstysite naujų idėjų, jausmų, bet ir pateksite į permainų skersvėjį. Kokios jos bus, priklausys nuo jūsų tikslų ir prioritetų. Vieniems seksis karjeroje, kitiems – papildyti sąskaitą banke, tretiems – meilėje. Žvaigždės pataria pasinaudoti visomis galimybėmis, nes kitas toks periodas ateis negreitai.

ŠAULYS. Merkurijui einant atgal, gali išryškėti tokios jums nebūdingos savybės, kaip rimtumas, apdairumas ir išskaičiavimas. Jums įprasto lengvabūdiškumo pasiges ir aplinkiniai, ir namiškiai. Todėl tikėtina, kad galėsite lengvai įveikti visus anksčiau neįveikiamais atrodžiusius darbus, pakilti karjeroje, patirti profesinę ir finansinę sėkmę. Su mylimaisiais bendrausite santūriai, dėl to galima trintis ir nesusipratimai.

REKLAMA

OŽIARAGIS. Saturno veikiami apmąstysite rimtas temas ir nuspręsite žengti išmintingą ir atsakingą žingsnį. Įvykių neskubinkite ir kantriai išlaukite savo valandos. Būtent kantrybė ir moralinis nusiteikimas laimėti taps pagrindiniu jūsų ginklu konkurencinėje kovoje. Turėtumėte nuteikti save pozityviai, nes niūrios mintys ir depresinės nuotaikos grasina įlįsti į jūsų kasdienybę. Meilėje galimi nesklandumai dėl emocijų.

VANDENIS. Merkurijui galite padėkoti už tai, kad darbo rezultatai atneš naudos. Veiklos tikrai nestigs, ir gali nutikti taip, kad dėl to nukentės jūsų asmeninis gyvenimas. Jei partnerio neturite, ramia sąžine užsiimkite karjera, pramogas atidėdami iki „kai turėsite laiko“, o jei turite, tuomet neužmirškite dažniau bendrauti. Paaštrėjęs vidinis suvokimas bus naudingas sprendžiant įvairius klausimus. Įsiklausykite į save ir bendraudami su šeimos nariais.

REKLAMA

ŽUVYS. Jupiterio lydimi sieksite įsitvirtinti sociume. Noriai dalyvausite socialiniuose projektuose, neprieštaraudami organizuosite kolektyvinius renginius. Daug įtakos turės aplinkiniai: įsiklausydami jų nuomonės, iš vienos pusės, sutvirtinsite savo padėtį, o iš kitos – galite prarasti naudingus sau dalykus. Žvaigždės pataria ieškoti aukso viduriuko tarp aplinkinių nuomonės ir savojo „aš“ išraiškos.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų