REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

2020 metų horoskopas Mergelėms žada, kad Zodiako valdovas Merkurijus metų pradžioje kaitaliosis su Jupiteriu, Ketu, Saule ir Saturnu.

2020 metų horoskopas Mergelėms žada, kad Zodiako valdovas Merkurijus metų pradžioje kaitaliosis su Jupiteriu, Ketu, Saule ir Saturnu.

REKLAMA

Merkurijaus sąveika su Saule po šiuo ženklu gimusiems atneš didelę sėkmę. Sulauksite daugiau pagarbos, pagerės finansinė padėtis ir netrūks gerų patirčių. Šie metai jums bus labai sėkmingi. Šiais metais jūsų likimas ir karma atneš jums labai gerų rezultatų.

Merkurijaus buvimas darbo sferoje ir jo vizija užtikrins, kad jūsų darbai būtų labai įdomūs, o verslas eitųsi puikiai. Merkurijaus sąveika su Jupiteriu rodo, kad šiais metais sulauksite sėkmės ir kursite naujus savo karjeros planus.

Tuo pat metu Merkurijaus sąveika su Saule suteiks jums stiprybės ir energijos įvairiausiai veiklai. Ateityje džiaugsitės šiais metais pasiektais rezultatais. 

REKLAMA
REKLAMA

Jupiterio pozicija yra centrinė, o tai jums yra labai geras ženklas. Šiais metais klestėsite, būsite laimingi ir jausite motinišką meilę.  Šiais metais gali pagaliau išsipildyti jūsų svajonė įsigyti nuosavą būstą. Be to, Jupiteris darys įtaką jūsų santykiams su partneriu, todėl šiais metais meilės gyvenimas eisis kaip per sviestą. Moterys turėtų pagaliau sutikti savo išrinktąjį ir pradėti galvoti apie vestuves.

REKLAMA

Rahu buvimas dešimtojoje pozicijoje gali sukelti šiokių tokių nemalonumų darbovietėje, tačiau galiausiai viskas išeis į gera. Marsas bus trečiojoje pozicijoje ir užtikrins, kad visas kliūtis ir bėdas pasitiktumėte kupini stiprybės ir šviesia galva.  

Saturnas pasikeis sausio 24 dieną, ir tuomet sulauksite gerų naujienų. Beje, tuo pačiu metu Saturno judėjimas jūsų diagramos ciklu baigsis, todėl veiksmas gali paspartėti.

Saturnas atsitrauks gegužės 11 dieną, tuomet gali kilti sveikatos sutrikimų. Šeimą pradėti planuojančios poros turi būti atsargios, pirma reikia pasirūpinti savimi.

REKLAMA
REKLAMA

Tuo pačiu metu būtina susitelkti į savo išsilavinimą. Kol Saturnas bus atsitraukęs, jūsų santuoką gali temdyti tamsios mintys. Taip pat gali būti, kad kiek nerimausite dėl partnerio sveikatos. Tačiau vos tik Saturnas rugsėjo 29 dieną pereis į progresyvinę poziciją, sulauksite didelio palengvėjimo. Visi darbai, kurie ligi tol ėjo prastyn, pagaliau ir vėl pajudės į priekį.

Jupiteris atsitrauks gegužės 14 dieną. Nors Jupiterio atsitraukimas laikomas geru ženklu, esamomis Zodiako sąlygomis teigiami pokyčiai bus lėti. Jupiteris pereis į Šaulio ženklą birželio 30 dieną, ir tuomet pradės spręstis visi nebaigti namų ir šeimos reikalai.

Kai tik rugsėjo 13 dieną Jupiteris ims judėti į priekį, visi iš vietos niekaip nepajudantys darbai ims judėti į priekį. Lapkričio 20 dieną Jupiteris vėl grįš į Ožiaragio ženklą, o tai sukurs labai geras sąlygas. 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų