REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
22
Trys Lietuvos damos sužibo elegancija ir gerumu (nuotr. Fotodiena/Justino Auškelio)

Penktadienį vyksta „Išsipildymo akcija 2019“ paramos koncertas. Šį renginį veda net šeši vedėjai, vis pasikeisdami vietomis.

22

Penktadienį vyksta „Išsipildymo akcija 2019“ paramos koncertas. Šį renginį veda net šeši vedėjai, vis pasikeisdami vietomis.

REKLAMA

Net šeši „Išsipildymo akcija 2019“ vedėjai Marijonas Mikutavičius, Audrė Kudabienė, Mindaugas Stasiulis, Renata Šakalytė-Jakovleva, Justinas Jankevičius ir Ineta Stasiulytė vis pasikeisdami, vieni nuo scenos, kiti iš Raudondvario pilies menės veda renginį.

Visi vedėjai iš tiesų džiugina linksma nuotaika ir stengiasi ne tik jautriai kalbėti apie sergančius vaikus, bet ir jiems suteikti pozityvumo.

Na, o trys žaviosios renginio fėjos Renata Šakalytė-Jakovleva, Audrė Kudabienė ir Ineta Stasiulytė sužibo ne tik savo geromis širdimis, bet ir elegantiškais stiliaus deriniais.

Tiek R. Šakalytė-Jakovleva, tiek Ineta Stasiulytė pasirinko raudoną spalvą, kuri reiškia tyrą ir nesuvaidintą meilę. To labiausiai reikia sergantiems vaikučiams.

REKLAMA
REKLAMA

Būrys žvaigždžių ir 6 vedėjai

Kauno rajono eglės įžiebimo šventė ir „Išsipildymo akcijos“ koncertas sutrauks įspūdingą būrį geriausių šalies atlikėjų. Vilties ir gerumo vakarą skambės Merūno, Jurijaus Veklenkos, Aleksandro Ivanausko-Faros, Irūnos Puzaraitės, Mariaus Jampolskio, grupės „Black Biceps“, Birutės Dambrauskaitės ir daugelio kitų žinomų atlikėjų dainos. Scenoje pasirodys ir mažieji artistai: vaikų popchorai „Pavasaris žiemą“, „Olia lia“ ir kiti. 

REKLAMA

Net šeši renginio vedėjai, vieni nuo scenos, kiti iš Raudondvario pilies menės – Marijonas Mikutavičius, Audrė Kudabienė, Mindaugas Stasiulis, Renata Šakalytė-Jakovleva, Justinas Jankevičius, Ineta Stasiulytė – supažindins su ypatingų vaikų istorijomis. Jose liga, skausmas ir kasdienė kova už galimybę būti persipina su tikėjimu, kad žmonių gerumas, jų paaukotos lėšos sukurs tikrą Kalėdų stebuklą. 

Kviečia dalytis gerumu

Kauno rajono kalėdinės eglės įžiebimo ir „Išsipildymo akcijos 2019“ šventėje bus daug širdį virpinančių akimirkų, kurių liudytojais taps visi, atvykusieji į Raudondvarį arba stebintys tiesioginę TV3 transliaciją, kuri prasidės 19.30 val. 

REKLAMA
REKLAMA

Raudondvario dvaro direktorė Snieguolė Navickienė tvirtino, kad dvaras svečius pasitiks ypatingai pasipuošęs, žibės šviečiantys fontanais, veiks Kalėdų miestelis, svečių patogumui įrengta didesnė automobilių stovėjimo aikštelė. 

Merui  V. Makūnui įžiebti šventinę eglę padės 25 seneliai, atvykę iš visų Kauno rajono seniūnijų. Vėliau kalėdinę dvasią jie neš į pakaunės miestelius ir kaimus.

Po koncerto dangų nušvies įspūdingas fejerverkas.

„Į šventę kviečiame Kauno rajono gyventojus. Ir ne tik. Gerąja artėjančių Kalėdų dvasia norėtume pasidalinti su kauniečiais, kitų Lietuvos vietovių gyventojais“, – atvykti į Raudondvarį ragina Kauno rajono meras.   

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Patarimas vilniečiams, kėdainiškiams, raseiniškiams ir visiems, kurie į Kauno rajono Kalėdų eglės įžiebimo šventę važiuos autostrada. Labai patogu ties Babtais pasukti keliu, besidriekiančiu dešiniuoju Nevėžio krantu,  ir juo pasiekti Raudondvarį, išvengiant Kauno spūsčių.

Didžiausias paramos projektas 

TV3 „Išsipildymo akcija“ – didžiausias televizijos paramos projektas, gyvuojantis nuo 2003 metų. Lapkričio 29 dienos vakaras skirtas visiems – ir sveikstantiems ligoniukams, ir dar laukiantiems pagalbos, ir nuostabiems, jautriems Lietuvos žmonėms. 

Per akcijos gyvavimo metus geros valios žmonės paaukojo daugiau nei 9 milijonus eurų. Už šias lėšas vaikų globos namų auklėtiniai ir likimo nuskriausti vaikai gavo būtiniausią pagalbą: jiems nupirkta vaistų, medicinos įrangos, atliktos operacijos, suteikta reabilitacija.

Raudondvario dvare „Išsipildymo akcija“ vyks jau antrus metus iš eilės. Padėti akcijos globojamiems vaikams galite aukodami telefonu: 1891 – 3 Eur, 1892 – 5 Eur. Kiekvienas  euras yra labai svarbus ir palengvins mažųjų ligonių gyvenimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų