REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tikintiems žmonėms kiekvienas penktadienis iki švenčių asocijuojasi su pasninku. Taigi, šiandien siūlome išbandyti lašišą, keptą orkaitėje, kurios receptu tikrai norėsis dalintis su kitais. 

Tikintiems žmonėms kiekvienas penktadienis iki švenčių asocijuojasi su pasninku. Taigi, šiandien siūlome išbandyti lašišą, keptą orkaitėje, kurios receptu tikrai norėsis dalintis su kitais. 

REKLAMA

Ingredientai: lašišos filė: 500 gramų; saldžiarūgštis padažas: 2 valgomųjų šaukštų; sojos padažas: 2 valgomųjų šaukštų; citrinos sultys: 1 arbatinio šaukštelio; medus: 1 arbatinio šaukštelio; sezamo sėklos: 1 arbatinio šaukštelio.

GAMINIMAS

Iš pradžių lašišą padalinkite į kelias dalis, kad gautume ne mažus gabaliukus. Tuomet saldžiarūgštį padažą, sojų padažą, medų ir citrinos sultis sumaišykite tarpusavyje.

Gautu marinatu ištepkite lašišą. Pabarstykite sezamo sėklomis. Tada suvyniokite lašišos gabaliukus į kepimo popierių.

Galiausia kepkite įkaitintoje iki 170 laipsnių temperatūros orkaitėje maždaug 20 minučių. Valgykite su savo mėgstamu garnyru!

Šaltinis: worldrecipes.eu

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų