REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Zodiako ženklų laukia ne pati palankiausia diena. Koją kiš skubėjimas, per kurį nepastebėsite asmenų, kurie nori jums pakenkti. Apie viską plačiau dienos horoskope 12-ai Zodiako ženklų.

Zodiako ženklų laukia ne pati palankiausia diena. Koją kiš skubėjimas, per kurį nepastebėsite asmenų, kurie nori jums pakenkti. Apie viską plačiau dienos horoskope 12-ai Zodiako ženklų.

REKLAMA

Avinas

Svarbiausia ir įdomiausia jums šiandien bus bendrauti su kitais bei jausti kolektyvo palaikymą. Tarp tų, kuriuos laikote bendraminčiais, yra asmuo, kuris nelinki jums gero ir mielai pakištų koją. Tą gali padaryti jau šiandien.

Tauras

Šiandien būsite linkę neapskaičiuoti savo jėgų ir galimybių, tiek dirbdami, tiek vadovaudami kitiems, tiek vartodami svaigalus ar vaistus. Lengva padaryti klaidų, pakenkti sau ir aplinkiniams.

Dvyniai

Nuo pat ryto imsite vadeles į savo pasitikinčias rankas ir bandysite viskam vadovauti, viską kontroliuoti. Su gera komanda galite daug nuveikti. Visgi kai kuriems žmonėms atrodysite nepakenčiami. Neprovokuokite barnių namuose.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Jūsų noras labiau prasigyventi, daug uždirbti, gal net neįprastas godumas skatins griebtis tokių verslo būdų ar pajamų šaltinio variantų, kurie primena rizikingas aferas.

REKLAMA

Liūtas

Šiandien veikiausiai jūs jausitės padėties valdovais. Jūsų klausys, jus gerbs. Visgi vakare tykos nusivylimas artimu žmogumi, sveikatos sutrikimas, avarinė situacija ar kt. Galvokite, ką kalbate ir ką darote.

Mergelė

Jus gali slėgti situacija namuose, šeimoje. Verslas ar kita veikla leis šiek tiek užsimiršti, bet vakaras nežada ramybės. Artimas žmogus tikriausiai sukels rimtų problemų.

Svarstyklės

Jums seksis prikaustyti kitų dėmesį, pristatant savo idėją, projektą ar kitokią veiklą. Tačiau kažkas gali kelti nerimą, galbūt finansinė avantiūra, rizikingos investicijos ar kt.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Būsite labai darbštūs, gal net iki fanatizmo. Deja, geri ketinimai nebūtinai bus gerai įvertinti ir duos norimų rezultatų. Nepalanki diena sveikatai. Venkite mitybos eksperimentų.

Šaulys

Kitų žmonių reiklumas, valdingumas jums kels įtampą. Norėsis įrodyti, kad nesate prastesni. Iš dalies jums seksis, bet galite įgyti pavojingų priešų, oponentų. Vakaras bus nervingas.

Ožiaragis

Galite gauti nekokią žinią apie savo draugą, pažįstamą. Arba kils keblumų dėl nebaigto projekto, klaidingos finansinės ataskaitos, negrąžintos skolos ar kt.

Vandenis

Jums gali kilti rūpesčių per nepažįstamus žmones, užsieniečius arba dėl kelionės. Jeigu laikote egzaminą, ruošiate mokslinį darbą ar publikaciją, pasistenkite elgtis sąžiningai.

Žuvys

Diena bus nelengva ne tik dėl didelio darbo krūvio, bet ir dėl kitų žmonių valdingumo, spaudimo. Nuveiksite nemažai, bet vakare gali pasireikšti nervinio streso padariniai.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų