REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jei norite greitos ir sočios vakarienės, keptos bulvės tiks visada. O jeigu jas ruošite pagal specialų graikišką receptą, liksite dar labiau sužavėti.

Jei norite greitos ir sočios vakarienės, keptos bulvės tiks visada. O jeigu jas ruošite pagal specialų graikišką receptą, liksite dar labiau sužavėti.

REKLAMA

Prireiks: kilogramo bulvių, 2 valgomųjų šaukštų alyvuogių aliejaus, 1 skiltelės česnako, rozmarino, druskos, pipirų.

GAMINIMAS:

Pirmiausia nuskustas bulves supjaustome į kokias 4-8 dalis, priklausomai nuo turimų bulvių dydžio. Tuomet sudedame į puodą ir verdame ant nedidelės ugnies maždaug 5 minutes.

Tada nupilame vandenį ir bulves sudedame į kepimo indą. Dubenėlyje sumaišome aliejų, česnaką, rozmarinus, pipirus bei druską.

Gautą padažą supilame ant bulvių ir išmaišome, kad tolygiai pasiskirstytų. Po to kepame iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 40 minučių. Lepinamės!

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų