REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Iššūkių ir staigmenų kupina diena. Vieniems Zodiakams seksis bet kas, ko tik jie imsis, visgi, kitiems dar teks stipriai pakovoti dėl vietos po saule. Plačiau apie tai dienos horoskope 12-ai Zodiako ženklų.

Iššūkių ir staigmenų kupina diena. Vieniems Zodiakams seksis bet kas, ko tik jie imsis, visgi, kitiems dar teks stipriai pakovoti dėl vietos po saule. Plačiau apie tai dienos horoskope 12-ai Zodiako ženklų.

REKLAMA

Avinas

Šiandieną stokosite valios, ryžto, tačiau pasireikš stiprios nuojautos, meniniai sugebėjimai. Tiktų ieškoti atsakymų į svarbius jums klausimus, gvildenti paslaptis, spėti ateitį.

Tauras

Šiandien labiau išryškės jūsų patrauklumas, komunikabilumas. Galbūt bendrausite su įžymybėmis arba būsite linkę demonstruoti save, siekti pripažinimo ir saviraiškos.

Dvyniai

Tai turėtų būti produktyvi diena. Staiga gali išsispręsti aktualus uždarbio, nuomos, tiekimo ar kitoks nuosavybės, verslo investicijų klausimas. Galbūt susitarsite dėl naudingo kontrakto, pirkinio.

Vėžys

Turėsite daug reikalų, pokalbių. Sumanumą demonstruosite kūryboje, tvarkydami komercinius reikalus, siekdami išgauti ar apdoroti informaciją. Galimas kontaktas su žiniasklaidos atstovais arba seniai matytu pažįstamu.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Jus valdys nuotaikos, emociniai impulsai. Gali spręstis svarbus šeimyninis arba nuosavybės klausimas. Atsiras daugiau kūrybiškumo ir noro darbuotis savo bei kitų labui.

REKLAMA

Mergelė

Tiek su partneriais, tiek su konkurentais šiandien galima tikėtis produktyvių susitarimų, aptarimų. Galbūt rasite naujų sąjungininkų, bendraminčių. Iš priešingos lyties galite gauti viliojamų pasiūlymų. Seksis scenoje, pramoginiuose žaidimuose.

Svarstyklės

Palanku pradėti naują dalykinę veiklą ar gyvenimo būdą, ypač jei jaučiatės nusivylę savo išvaizda. Galbūt kils minčių, kaip tai keisti, tobulinti. Apskritai viskas klostysis gerai, jeigu pozityviai nusiteiksite ir tvarkingai atliksite būtinus darbus.

Skorpionas

Tikėtini svarbūs kontaktai, teisiniai arba finansiniai reikalai. Tikriausiai pavyks draugiškai susitarti dėl aktualių dalykų su partneriais, oponentais, antrąja puse. Tuo pačiu pagerės jums svarbūs santykiai.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Profesinės problemos neleis jums atsipalaiduoti nė minutei. Galite turėti reikalų su oficialių įstaigų veikėjais, pareigūnais. Tvarkydami finansinius reikalus, dokumentus, remkitės sąžinės ir proto balsu.

Ožiaragis

Seksis megzti reikalingus ryšius, argumentuotai kalbėti. Nepristygsite valios, atkaklumo ir energijos atlikti rimtus darbus. Įspūdžių, staigmenų netrūks vadovams, politikams bei turintiems reikalų su užsieniečiais.

Vandenis

Kils noras visaip stiprinti savo autoritetą bei padėtį. Galite patirti sėkmę tose srityse, kuriose daug ką lemia įtakingi ryšiai. Rimtai pasistengus, šiandien turėtų pavykti gauti norimą darbą ar pripažinimą, laimėti derybas.

Žuvys

Galite imtis naujo visuomeninio ar kūrybinio projekto, kuris pareikalaus ir jėgų, ir lėšų. Regis, pagalbos sulauksite iš pažįstamo žmogaus arba jūsų talento gerbėjo. Kažkuo staiga galite susižavėti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų