REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vidury dienos Vilniuje susidūrus dviem automobiliams vienas jų užlėkė ant šaligatvio. Į ligoninę išvežti trys žmonės: tarp jų ir paauglė mergina.

Vidury dienos Vilniuje susidūrus dviem automobiliams vienas jų užlėkė ant šaligatvio. Į ligoninę išvežti trys žmonės: tarp jų ir paauglė mergina.

REKLAMA

Sumaištis Vilniuje kilo prieš vidurdienį. Antakalnio ir Šilo gatvių sankryžoje susidūrė du lengvieji automobiliai, vienas jų, taksi paslaugas teikiančio pavėžėjo „Toyota“ užlėkė ant šaligatvio. Nukentėjo pavėžėjo keleiviai: su taksi važiavusią paauglę medikai išvežė į ligoninę. Avarijos kaltininkas „Audi“ vairuotojas vaikšto susiėmęs už galvos: matyt tik po avarijos jis pradėjo galvoti, kas galėjo įvykti. Visgi, baisiausių pasekmių išvengta: bent jau iš sankryžos nublokštas automobilis žmonių nekliudė. Dieną čia labai daug praeivių, kad nenukentėjo pėstieji – labai pasisekė. 

O štai Antakalnio gyventojai neslepia pasipiktinimo:

„Man tai keistai labai, man tai atrodo, kad reikia prieš teises kada duoda, dvejus metus duotų statyboj kad karutį pastumdytų. Tada įprastų vairuot. Dabar atsisėda, jokios patirties neturi ir laksto per sankryžą.“

REKLAMA
REKLAMA

Į avarijos vietą atsiųsti ir gelbėtojai. Jie padėjo ištraukti nukentėjusiuosius, pasirūpino, kad automobiliai neužsidegtų, atjungė akumuliatorius. Specialių įrankių ištraukiant nukentėjusiuosius neprireikė. Į ligoninę išvežti net trys žmonės: taksi važiavę du keleiviai ir jų vairuotojas. Sunkiau nukentėjo keleiviai, o pavėžėjui buvo praskelta kakta, į ligoninę jis nuvežtas nuodugniai apžiūrėti.

REKLAMA

Aiškėja, kad šį kartą dėl avarijos kaltas visai ne pavėžėjas. Jis važiavo tiesiai nuo centro pusės, kai jam kelią užkirto priešpriešiais atvažiavęs ir kairėn sukęs „Audi“ vairuotojas. Šią versiją patvirtina ir prie pat stovėjęs liudininkas:

„Čia va stovėjau, prie kiosko. Per žalią važiavo. O kitas posūkį darė.“

Avariją sukėlęs vairuotojas avarijos vietoje susirinkusiems žmonėms teisinosi esąs ne vilnietis, nelabai žinantis miestą, jis taip pat sakė, kad „Toyota“ skriejo pernelyg greitai, todėl tinkamai neįvertinęs situacijos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų