REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trečiadienį  Vilniaus mero Remigijaus Šimašiaus atstovas spaudai Aleksandras Zubriakovas pranešė, kad traukiasi iš užimamų pareigų.

Trečiadienį  Vilniaus mero Remigijaus Šimašiaus atstovas spaudai Aleksandras Zubriakovas pranešė, kad traukiasi iš užimamų pareigų.

REKLAMA

Apie tai jis paskelbė per feisbuką, pateikiame visą jo įrašą:

 „Šiandien su Remigijus Šimašius padėkojome vienas kitam už praleistus 4,5 metų drauge, o nuo spalio ieškosiu naujų horizontų ir iššūkių.

Praleisti puspenktų metų kartu buvo kupini ambicingų projektų ir žavių netikėtumų (kalbu apie krizes). Įveikėme.

Buvo visko: radome gausybę buvusios valdžios prikurtų aferų, teko kopti krizes su vietų darželiuose trūkumu, gamtos išdaigomis prie Neries ir ant Gedimino kalno, lopyti dešimtmečiais apleistus miegamuosius rajonus, statyti ant kojų išvogtas savivaldybės įmones.

Praėjusioje mero kadencijoje sutvarkyta Neries krantinė, šilumos ūkis grąžintas vilniečiams, Vilniuje ėmė važiuoti naujas viešasis transportas, rekonstruotos ilgą laiką apleistos viešos erdvės: Vilniaus gatvė, Lukiškių aikštė, į Vilnių sugrįžo J. Basanavičius. Atsirado naujovių eisme: geltonieji koriai, Park and Ride bei Kiss and Ride aikštelės, Gedimino prospektas tapo draugiškas pėstiesiems, pasiektas proveržis dviračių takų tiesime. Pastatytas naujas Fabijoniškių baseinas, šiuo metu statomas Lazdynų daugiafunkcinis centras, o į Vilnių atėjo tokie stiprūs ir žinomi pasauliniai prekės ženklai kaip UBER, Mariott, Hilton, ar LIDL.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau efektyviausia ir įdomiausią bent jau man laikau kampaniją Birutės gatvėje, Žvėryne, kur žemgrobių kadaise pamėgtoje vietoje jau antrą vasarą driekiasi puikus dviračių ir pėsčiųjų takas. Tai - akivaizdus įrodymas, ką gali viešieji ryšiai ir stipri politinė valia. Todėl šį savo įrašą ir noriu baigti nuotrauka iš Žvėryno, kur šiandien karaliauja dviratininkai ir paspirtukininkai, o ne įžūlūs žemgrobiai.

REKLAMA

Dar kartą dėkoju visai komandai už praleistą šaunų laiką drauge, ir iki susimatymo naujuose projektuose!"

Jis sako, kad toks sprendimas priimtas abipusiu sutarimu. 

Žurnalistikos išsilavinimą Vilniaus universitete įgijęs R. Zubriakovas prieš 2015-aisiais ateidamas į R. Šimašiaus komandą dirbo TV3 televizijoje, „Radiocentro“ stočių grupėje, yra dirbęs su Laisvosios Europos radijo ir BBC projektais.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų