REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Penktadienį šalį apskriejo žinia apie tai, kad verslininkė Kristina Brazauskienė serga trečios stadijos vėžiu. Jai diagnozuota melanoma. 

Penktadienį šalį apskriejo žinia apie tai, kad verslininkė Kristina Brazauskienė serga trečios stadijos vėžiu. Jai diagnozuota melanoma. 

REKLAMA

Naujienų portalui tv3.lt Kristina Brazauskienė sakė, kad šiuo metu sveiksta po operacijos. „Nekovoju su liga, išoperavo ir sveikstu“, – naujienų portalui kalbėjo K. Brazauskienė.

Žinoma moteris pasakoja, kad jai nustačius trečios stadijos onkologinę ligą – melanomą – buvo atlikta pagrindinė naviko šalinimo operacija, tačiau po to buvo suleisti vaistai patikrinti, ar vėžys neišplito.

„Medikai pamatė limfmazgiuose esančias metastazes, todėl buvo pasiūlytas tolesnis gydymo planas: atlikti dar vieną operaciją ir gerti vaistus, kurių kursas mėnesiui kainuotų 8 tūkst. eurų. Šie vaistai yra nekompensuojami.

Aš tokios operacijos atsisakiau iš principo, nes 43 metus mokėjau „Sodrai“ mokesčius ir dabar mane ištiko bėda ir turiu tiek susimokėti papildomai“, – atvirai kalbėjo žinoma moteris.

REKLAMA
REKLAMA

Dabar ji sako aktyviai stebinti savo būklę ir prašo ramybės.

Naujienų portalas primena, kad šiuo metu su limfoma grūmiasi ir premjeras Saulius Skvernelis. 

REKLAMA

„Matyt, privataus gyvenimo apsauga negalioja nei man, nei mano šeimai, nevertinate jūs, kad turiu ir mažametę dukrą, kuri stebi, žiūri televiziją, su kuria reikia kalbėti. Tokia, matyt, yra mūsų kultūra.

Tenkinant jūsų smalsumą, galiu pasakyti, kad paskutinį profilaktinį patikrinimą turėjau 2018 m. liepos mėnesį, buvo viskas tvarkoje, jaučiausi puikiai.

Tiesiog po prezidento rinkimų nusprendžiau tęsti ir atlikti profilaktinį patikrinimą, kurio metu buvo pastebėti limfinės sistemos sutrikimai, kurių anksčiau nebuvo pastebėta. Tik chirurginės operacijos metu buvo patvirtinta, kad tai yra limfoma“, – Vyriausybės posėdyje anksčiau kalbėjo premjeras.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų