REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Artimiausi orai: lydės šlapdriba ir plikledis

kelininkai įspėja apie slidžius ruožus

„Kol kas orai bus drungni ir drėgni. Maža to, mažiausiai artimiausias dešimt parų jie tokie ir liks“, – pastebi sinoptikas Naglis Šulija.

„Kol kas orai bus drungni ir drėgni. Maža to, mažiausiai artimiausias dešimt parų jie tokie ir liks“, – pastebi sinoptikas Naglis Šulija.

REKLAMA

Artimiausią naktį orai bus debesuoti, tačiau ir pragiedrulių kai kur pasitaikyti gali. Pasitaikys ir kritulių – dažniausiai tai bus negausus lietus ar dulksna, bet kai kur bus ir šlapių snaigių. Kai kur susidarys plikledis, galima ir silpna lijundra. Pūs gaivokas pietų, pietryčių vėjas.

Penktadienį nedaug kas tepasikeis – vis dar vyraus debesuoti orai, bet prašviesėjimų irgi pasitaikys. Kai kur nežymiai palynos, kai kur kris negausus drėgnas sniegas. Plikledis ir silpna lijundra pranyks ryto valandomis.

Savaitgalį orai pasikeis nedaug – bus debesuoti, kai kur kai kada su trumpais prašviesėjimais. Visą laiką tai vienoje, tai kitoje vietoje bus kritulių – ir lietaus, ir šlapio sniego, kuris kai kada gali drėbtelėti ir gausiau. Naktimis bus laipsnis kitas šilumos, bet kai kur pasitaikys ir menkutis šaltukas, dėl to gali būti slidu. Dienomis šils iki 2 – 4, prie jūros 5 – 7 laipsnių šilumos.

REKLAMA
REKLAMA

Eismo informacijos centras praneša, kad keliuose yra slidžių kelio ruožų ir vairuotojų prašoma būti atsargiais. 

„Klaipėdos, Telšių, Joniškio, Jurbarko ir Vilkaviškio rajonuose pagrindiniai valstybinės reikšmės keliai su prispausto sniego provėžomis, slidūs. Šiaulių apskrityje, Raseinių, Kėdainių ir Šakių rajonuose mažesnio eismo intensyvumo rajoniniai keliai slidūs, provėžoti. Keliuose dirba kelių priežiūros mechanizmai, tačiau vairuotojų prašome išlikti atidžiais, atsižvelgti į kelio dangos būklę ir pasirinkti saugų, o ne maksimaliai leistiną, greitį“, – rašoma pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų