REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
4
Goda Alijeva ir Rolandas Alijevas  (nuotr. Eimanto Genio)

Trečiadienio rytą, Kauno apylinkės teisme turėjo būti narpliojama Godos ir Rolando Alijevų byla. Tačiau viskas pakrypo kiek kita linkme.

4

Trečiadienio rytą, Kauno apylinkės teisme turėjo būti narpliojama Godos ir Rolando Alijevų byla. Tačiau viskas pakrypo kiek kita linkme.

REKLAMA

Rolandas Alijevas teisiamas už galimai pernai rugpjūčio pradžioje pasinaudojo buvusios žmonos prisijungimo duomenimis ir jai nežinant, be jos leidimo, neteisėtai prisijungė prie jos feisbuko paskyros, o vėliau – prie elektroninio pašto.

Tv3.lt portalui nepavyko susisiekti su Goda Alijeva, tačiau portalo 15min žiniomis, teismas buvo vėl atidėtas. Buvo gautas Rolando Alijevo gynėjo prašymas. Jis paprašė atidėti šią bylą, kadangi vyro advkatas yra šiuo metu užimtas kitoje byloje.

Naujienų ir pramogų portalas tv3.lt primena, kad moteris dar praėjusių metų rugpjūtį socialiniuose tinkluose pranešė, kad buvo įsibrauta į jos asmenines anketas ir ji negali jomis naudotis – netinka jokie prisijungimo duomenys.

REKLAMA
REKLAMA

Jam pareikšti kaltinimai dėl neteisėto elektroninių duomenų perėmimo ir panaudojimo.

R. Alijevo ir atlikėjos Godos Alijevos santuoka Kauno apylinkės teisme nutraukta pernai liepą.

Antradienį byloje buvo suplanuotas pirmasis posėdis, tačiau į jį neatvyko nei kaltinamasis, nei nukentėjusioji, nei jų gynėjai, todėl byloje padaryta pertrauka iki rugpjūčio 21 dienos.

REKLAMA

R. Alijevas apie posėdį buvo informuotas telefonu jo išvakarėse, jis šaukimo teigė negavęs ir teismui pranešė, jog yra išvykęs.

Ar apie posėdžio datą buvo informuota nukentėjusioji G. Alijeva, teismas duomenų neturi.

Kaip žurnalistams po posėdžio sakė prokuroras Haroldas Mulevičius, į teisėsaugą dėl galimo neteisėto prisijungimo kreipėsi G. Alijeva. Ji nurodė, jog prie jos paskyros prisijungti galėjo buvęs sutuoktinis.

Nustatyta, kad prisijungimai vykdyti iš Kauno, netoli tos vietos, kur gyvena krepšininkas.

Jis pats, prokuroro duomenimis, kaltės nepripažįsta.

H. Mulevičius nedetalizavo, kiek kartų buvo prisijungta prie paskyros ir ar kaltinamasis prisijungęs atliko kokius nors veiksmus.

REKLAMA
REKLAMA

34-erių R. Alijevas yra žaidęs „Juventus“, „Šiaulių“, „Pieno žvaigždžių“ ir kituose Lietuvos bei užsienio krepšinio klubuose. Šiuo metu jis žaidžia trečiojoje pagal pajėgumą šalyje Regionų krepšinio lygoje, Kauno Atleto komandoje.

Baudžiamasis kodeksas už šį nusikaltimą numato baudą arba laisvės atėmimą iki ketverių metų.

Įsilaužimo istorija prasidėjo praėjusių metų rugpjūtį.

„Mano FB ir Gmail pavogė! Ištrinta anketa, paštu naudotis negaliu!“, – gerbėjams rašė Goda, netekusi socialinio tinklo paskyros ir prieigos prie savo elektroninio pašto.

Nuotrauką, kurioje pranešta žinia apie pavogtas anketas, kaipmat puolė komentuoti Lietuvos garsenybės. Žinomos moters kolegės negalėjo patikėti tokiu žiaurumu ir šia vagyste kaltino buvusį Godos vyrą Rolandą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kiek vėliau Natalija Bunkė pakomentavo G. Alijevos nuotrauką pranešdama, jog taip pat pavogta ir jos „Instagram“ paskyra.

„Ką tik pavogė ir „Instagram“, tas ožys! Goda jūsų nebemato, ji atjungta!“, – rašė N. Bunkė.

Kol kas nei su Goda, nei su Rolandu susisiekti nepavyko.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad pora kartu santuokoje praleido net 9 metus, augina du vaikus.

Tiesa, po birželį pasklidusių gandų, atlikėja netrukus juos paneigė, kai socialinio tinklo „Instagram“ asmeninėje paskyroje pasidalijo didžiule rožių puokšte.

Dar prieš maždaug savaitę ji parodė ir tai, kad su vyru sutaria kuo puikiausiai – žinoma dainininkė socialiniuose tinkluose paviešino vaizdo įrašą, kuriame matomos jos atostogos kartu su draugais ir šeima. Ji nufilmavo ir kartu su sūneliu besimaudantį savo vyrą Rolandą.

REKLAMA

Tiesa, moteris apie galimus pokyčius savo šeimoje kalbėti nepanoro. „Gandai yra gandai. Kol nėra paties fakto, nemanau, kad yra apie ką kalbėti“, – nusijuokė du vaikus, kurių susilaukė su R. Alijevu, auginanti Goda.

Primename, kad pora susituokė 2009 metų liepos 25 dieną, Birštone. Tuomet 23-erių dainininkė ir 24-erių krepšininkas aukso žiedus sumainė Nemuno dešiniajame krante pastatytoje Birštono Šv. Antano Paduviečio bažnyčioje.

„Ji nori, kad aš ją pagirčiau, palepinčiau. Ji pastato save į tokią princesės padėtį, o aš jai uždedu tą karūną. Jei moteris laiminga šeimoje, tai visi laimingi. Aš jai daug kartų kartojau, kad mūsų šeima turi prasidėti nuo moters. Jei moteris bus nelaiminga ir į pusryčius ateis be šypsenos, susiraukusi, ta diena visiems bus bloga“, – prieš metus laidoje „Raudonas kilimas“ apie santykius atviravo R. Alijevas.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų