REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Darbus pasaulio krepšinio čempionate baigęs Dainius Adomaitis grįžo į Vilniaus „Ryto“ klubą ir jau vedė pirmąsias treniruotes.

Darbus pasaulio krepšinio čempionate baigęs Dainius Adomaitis grįžo į Vilniaus „Ryto“ klubą ir jau vedė pirmąsias treniruotes.

REKLAMA

Kol treneris dirbo su nacionaline komanda planetos pirmenybėse Kinijoje, „Rytas“ baigė komplektuoti sudėtį naujam sezonui.

Paskutiniu žaidėju, prisijungusiu prie „Ryto“ prieš sezono pradžią, tapo Evaldas Kairys.

„Komplektacija šiai dienai baigta, – oficialiai LKL svetainei internete sakė „Ryto“ direktorius Rolandas Jarutis. – Tačiau numatome papildymų sezono eigoje, galbūt po Naujųjų metų. Juolab kad vietų turime – registruojame tik tris užsieniečius, vietos yra dar trims.“

Naują sezoną „Rytas“ pradės registruodamas 14 krepšininkų, iš kurių trys bus legionieriai: įžaidėjas Terrellas Holloway, atakuojantis gynėjas Francisco Cruzas ir aukštaūgis Cameronas Baistow.

REKLAMA
REKLAMA

„Nenorėčiau sakyti, kad lietuviškėjame, bet šiandien tokios komandos galimybės. Reikia pasidžiaugti, kad atsiranda galimybė pasirodyti lietuviams“, – LKL.lt sakė R. Jarutis.

REKLAMA

Iš praėjusio sezono komandoje liko Mindaugas Girdžiūnas, Deividas Sirvydis, Arnas Butkevičius, Eimantas Bendžius, Martynas Echodas, E. Kairys ir jaunieji Marekas Blaževičius bei Einaras Tubutis.

Komandą taip pat papildė Dovis Bičkauskis, „Ryto“ marškinėlius apsivilks sistemos auklėtinis Karolis Giedraitis, praėjusį sezoną praleidęs Panevėžio „Lietkabelyje“. Visų „Betsafe–LKL“ komandų sudėtis rasite paspaudę čia.

M. Blaževičius (18 metų) ir E. Tubutis (20 metų), kaip ir dar vienas „Ryto“ sistemos auklėtinis Ąžuolas Tubelis (17 metų), bus registruojami su dvigubomis licencijomis – ateinantį sezoną žais ir „Betsafe–LKL“, ir NKL pirmenybėse.

REKLAMA
REKLAMA

„Ryto“ direktorius neatmeta galimybės įtraukti ir daugiau jaunųjų Vilniaus klubo žaidėjų į „Ryto“ gretas, pirmenybė bus teikiama Augustui Marčiulioniui (17 metų) ir Simui Jarumbauskui (19 metų).

Rytoj „Rytas“ žais pirmas draugiškas rungtynes vadovaujant D. Adomaičiui – 17.30 val. „Ryto“ arenoje priims Saratovo „Avtodor“. Tačiau šį susitikimą dar praleis A. Butkevičius. Iš pasaulio čempionato grįžusiam Lietuvos rinktinės nariui suteiktos kelios dienos poilsio. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų