REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
11
Praeities kadruose – Lietuvos žvaigždės: ar atpažįstate? (nuotr. socialinių tinklų)

Bėgant metams ne viena garsenybė keitė savo išvaizdą taip, kaip niekas nesitikėjo. Vieni žinomi veidai dingo iš televizijos ekranų, o kiti grįždavo visiškai pasikeitę.

11

Bėgant metams ne viena garsenybė keitė savo išvaizdą taip, kaip niekas nesitikėjo. Vieni žinomi veidai dingo iš televizijos ekranų, o kiti grįždavo visiškai pasikeitę.

REKLAMA

Garsenybės vis dažniau su savo gerbėjais socialiniuose tinkluose pasidalija įvairiais praeities kadruose. Juose – prieš kelis dešimtmečius pozuojantys garsūs aktoriai, dainininkai, politikai ar pramogų pasaulio žvaigždės.

Skandalais apipinta karjera

Kartu su grupe „SEL“ skandalingasis Egidijus Dragūnas  išleido gausybę muzikinių albumų: „Kaip ir tu“, „Paskutinį kartą“, „Kontrolinis šūvis“, Neįvertinta karta“, „Guma“, „Kubas“, „23“, „Viskas, ką turiu“ ir „Muzika“.

E. Dragūnas taip pat 2013-aisiais Kauno „Žalgirio“ arenoje surengė patį didžiausią muzikos ir šviesos šou Baltijos šalyse, kurį stebėjo 17 tūkst. gerbėjų. Tiesa, parėjus vos metams jis visoje Lietuvos atlikėjų istorijoje surengė „360 laipsnių“ koncertą, kurio dėka pagerino paties savo rekordą – šį koncertą stebėjo daugiau nei 20 tūkst. žmonių.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, kur E. Dragūnas, ten neišvengiami ir įvairūs skandalai bei konfliktai – vienas didžiausių – jo namo statybos Pavilnių regioniniame parke.

Dar 2016-aisiais Valstybinė teritorijų planavimo ir statybų inspekcija (VTPSI) dėl E. Dragūno namo statybos leidimo kreipėsi į teismą, su prašymu jį pripažinti neteisėtu.

REKLAMA

E. Dragūnas taip pat skandalingai neteko ir vairuotojo pažymėjimo, kai pareigūnai jį sustabdė girtą.

Meilės reikaluose taip pat neteko įvairiausių dramų – Egidijus nenorėjo pripažinti savo sūnaus tėvystės, tačiau atlikus DNR testą paaiškėjo, kad jis – tėvas. Kiek vėliau jam pavyko išsikovoti nesantuokinio sūnaus globą.

Jis ilgą laiką susitikinėjo su atlikėja Eleonora Sebrova – pora buvo net susižadėję ir turėjo iškelti savo vestuves, tačiau sutartą dieną nei Egidijus, nei Eleonora į santuokų rūmus neatvyko. Kiek vėliau paaiškėjo, kad jų keliai išsiskyrė.

REKLAMA
REKLAMA

Dabar E. Dragūnas mėgaujasi perpus jaunesnės Kotrynos Kozlovaitės draugija. Pora daug keliauja bei laiką leidžia su E. Dragūno sūnumi.

Parodė sūnų

Ne pirmą dešimtmetį scenoje pasirodantis Rytis Cicinas įnikęs į asmeninio gyvenimo rūpesčius ir džiaugsmus. Kartu su gyvenimo moterimi Neringa Kavaliauskaite jis augina sūnų Adą.

Scenos legenda R. Cicinas dažnai su savo gerbėjais socialiniuose tinkluose dalijasi įsimintiniausiomis akimirkomis iš savo koncertų ar atostogų, šį kartą vyras savo sūnų Adą išlydėjo į mokyklą ir pasidalijo nuotrauka, kurioje jau ūgtelėjęs sūnus.

Nors atrodo, kad legendinis dainininko neįmanoma su niekuo supainioti, iš tiesų jo sūnus – auganti tėvo kopija!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Seniau garsus vyras socialiniuose tinkluose taip pat dalijosi savo ir sūnaus fotografija.

„Facebook“ paskyroje R. Cicinas paviešino nuotraukas darytas apytiksliai tuo pačiu metu. „Radau seną savo moksliuko nuotrauką, kurioje aš vienmetis su Adučiu“, – rašė jis.

Gerbėjai netrukus įvertino panašumą. „Super, kaip broliukai“, „Kopija! Gerai žiūrėjau, kaip nulietas tėtis!“, „Kokios nuotraukytės – tėtis ir sūnus, tik tavo, Ryti, labai jau rimtas žvilgsnis. Jūs – šaunuoliai“, – rašė gerbėjai.

Nuotrauką pakomentavo ir kitas žinomas atlikėjas, Vilius Tarasovas. Šis šmaikštavo, kad R. Cicinas – tikra aktoriaus Sylversterio Stalone kopija.

REKLAMA

R. Cicinas nuo pirmųjų pasirodymų scenoje išgarsėjo ne tik savo balso tembru ir skambiomis dainomis, bet taip pat ir itin puošniu stiliumi. Kartu su keliomis šokėjomis pasirodantis atlikėjas ne be reikalo gavo estrados princo pravardę. 

Išgyveno daugybę nuopolių

Džordana Butkutė tikra scenos karalienė jau daugelį metų užpildanti mūsų širdis gražiausiomis dainomis.

Atrodo, kad moteris yra nepavaldi laikui, spalio 3-ąją atlikėja atšventė 51-ąjį gimtadienį.

Nors Džordana ant scenos yra lipusi tūkstančius kartų, pripažįsta, kad kiekvienas koncertas jai labai svarbus, todėl prieš juos neretai apima jaudulys.

Pasak atlikėjos, visgi pats geriausias vaistas sumažinti nerimą ir atsikratyti blogų emocijų yra pati scena.

REKLAMA

Scenoje moteris matoma nuo 1986-ųjų, kuomet „Lituanikos“ festivalyje debiutavo kartu su grupe „Impulsas“. Vėliau moteris buvo pakviesta prisijungti prie grupės „Nerija“. Lietuvai Džordana atstovavo ne viename festivalyje užsienyje, pelnė gausybę apdovanojimų, gastroliavo po Europą.

Išgarsėjusi būdama vos 19-os metų, Džordana savo gerbėjus džiugina jau daugiau nei 30 metų. Išleidusi pirmąjį albumą „Nemylėjau tavęs“, atlikėja pavergė visos Lietuvos klausytojų širdis ir jų nepaleidžia iki šiol. Nuoširdumas, ryškumas, jautrios ir įtraukiančios dainos, visiškas atsidavimas scenai bei publikai ir išskirtinė gyvenimo istorija, ryžtas – būtent tai lėmė neblėstantį Dž. Butkutės populiarumą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Scenoje visada siekiu tik geriausio rezultato. Nesvarbu, kokia nuotaika, kokios aplinkybės, man svarbiausia publika. Kai ji gerai priima atlikėją, šiltai reaguoja į dainas, tai vienintelis receptas, kuris išjungia visas kitas emocijas ir pojūčius. Lieku tik aš ir publika. Vykstant koncertui, pamirštu viską, kas yra už scenos ribų, – gyvenu tik tuo, kas vyksta. Galiu drąsiai teigti, kad scena – geriausias vaistas esant bet kokiai savijautai“, – atskleidžia charizmatiškoji Džordana.

D. Butkutė taip pat pelnė pripažinimą 2003-aisiais. Ji tapo TV3 televizijos realybės šou „Akvariumas-2“ nugalėtoja, o 2012-aisiais ištekėjo už Elegijaus Strasevičiaus

REKLAMA

Vis dėlto vienas didžiausių smūgių atlikėjai buvo 2016-aisiais: mirus jos mamai, Džordana vis tiek neatšaukė savo koncertų. Praėjus vos keturiems mėnesiams po motinos mirties, mirė jos tėvas.

Kokia yra šlovės kaina, kaip niekas kitas žino dainininkė Džordana Butkutė, kuri dėl alkoholio netgi prarado kūdikį.

Jai pakilti iš pačios tikriausios duobės padėjo tik stebuklas – taip ji vadina meilę dovanojusį ir iš alkoholizmo liūno padėjusį išlipti vyrą Elegijų.

„Pilni stadionai gerbėjų, o paskui tyla, išsiskyrimas su grupe, kūdikio netekimas, viskas vienu metu, viskas susidėjo į krūvą. Atėjo suvokimas, kad aš niekam nereikalinga. Susinervinau – išgėriau, praradau kūdikį – išgėriau, paskui sveikatą reikia pataisyti – išgėriau…“, – kelią žemyn prisimena Džordana. „Vienas didžiausių žingsnių man buvo pripažinti sau ir kietiems, kad taip, aš, Džordana, esu alkoholikė“, – atviravo moteris.

REKLAMA

Atsispyrus nuo to, galima buvo kilti į viršų. Džordana visiškai alkoholio nevartoja jau daugiau nei 8 metus, net vestuves su Elegijumi atšventė be alkoholio. „Dabar viską matau kitaip“, – sako atlikėja.

Atrado gyvenimo pilnatvę

Dainų autorius ir atlikėjas, TV laidų vedėjas ir žurnalistas Marijonas Mikutavičius apie savo asmeninį gyvenimą kalba itin retai, o rimtus klausimus dažniausiai nuleidžia juokais, neseniai jis sutiko paatvirauti apie jam klijuojamas etiketes, santykius su mylimąja, sūnų Majų, buvimą tėvu ir kelią į šlovės olimpą.

Visų mylimas atlikėjas pasakojo, kodėl savo asmeninį gyvenimą slepia po devyniais užraktais ir nemėgsta dalintis jo detalėmis. „Buvo etapas, kai aš buvau atviresnis ir pasakojau, bet labai greitai pasimokiau“, – atviravo atlikėjas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Anksčiau žiniasklaida buvo ne tokia pikta ir ne tokia agresyvi. Visi žinomi žmonės lėbavo su tais pačiais žurnalistais, kol galiausiai neįsipainiojo pinigai ir kova dėl reitingų“, – pridūrė dainininkas.

Didžiąją gyvenimo dalį muzikai atidavęs atlikėjas prisipažino, kad kelias ne visada buvo toks lengvas, reikėjo užsitarnauti savo vardą ir įrodyti publikai, kad esi vertas jos dėmesio. Dabar žinomas atlikėjas gali pasidžiaugti itin sėkminga karjera ir pripažinimu – jo dainas mintinai moka daugelis lietuvių.

M. Mikutavičius papasakojo ir apie jaunystės vakarėlius, nerūpestingas dienas, žavėjimąsi atsainiu požiūriu į gyvenimą ir to pasekmes.

REKLAMA

Tačiau dabar nerūpestingu ar atsainiu M. Mikutavičių pavadinti būtų sunku – jis ne tik su malonumu imasi naujų projektų, bet ir sukūrė darnią šeimą. Retai apie savo asmeninį gyvenimą kalbantis atlikėjas laidos žiūrovams pasakos apie svajonių jaunikio etiketę ir apie mylimąją Ievą Daugirdaitę. „Ieva yra unikali“, – ištars M. Mikutavičius.

M. Mikutavičius su mylimąja I. Daugirdaite augina sūnų Majų, tik tėvystė jam padėjo atrasti gyvenimo pilnatvę. „Kol neturi vaikų, niekad negali įsivaizduoti, ką jie duoda. Su vaiko gimimu tarsi atėjo pilnatvė“, – šypsodamasis pasakos M. Mikutavičius.

Šilčiausi žodžiai iš žmonų lūpų

Lapkričio 1-ąją broliams Kšištofui ir Darjušui Lavrinovičiams suėjo 40-imt. Minint šį gražų jubiliejų, jų pasveikint nepraleido progos ir žmonos.

REKLAMA

Instagrame krepšininkų žmonos skyrė šilčiausius bei mieliausius žodžius.

Manekenė, krepšininko Kšištofo Lavrinovičiaus žmona Tatjana rašė: „Galėčiau padėkoti gyvenimui, kad suteikėte man tokį nuostabų vyrą, kaip jūs. Bet iš tikrųjų... Aš žinau, kad turiu padėkoti savo vyrui, kad jis man suteikė nuostabų gyvenimą. PALAIKYKITE GIMTADIENĮ MANO MEILĖ !!! P.S. Tik su jumis galiu lipti taip aukštai ir nieko nebijoti!!! Nusileisk ir tu, ir, žinok, kad neleisiu tau nukristi !!! Kartu mes ESAM! Myliu tave.“

Krepšininko Darjušo Lavrinovičiaus žmona – Edita. Moteris instagrame mielai rašė apie savo vyrą bei skyrė jautrius žodžius: „Su Gimtadieniu mano Meile !Nėra pasaulyje žodžių, kurie nusakytų mano žavėjimąsi Tavimi. Tu tiesiog unikalus žmogus! Aš nežinau nieko, nors truputį panašaus į Tave...Tu mano Siela! Geriausias Vyras visoje visatoje, geriausias draugas, ištikimas Brolis, mylintis Dėdė, rūpestingas Sūnus! Tu Tobulas Tėtis mūsų vaikams!“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų