REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
36
„Virtuvės istorijos“  (nuotr. Organizatorių)

Nenustygstanti vietoje, visada besišypsanti, pasitempus ir energinga – tokia yra daugkartinė sportinės gimnastikos čempionė, aerobikos trenerė, lektorė, Lietuvos moterų sporto asociacijos prezidentė Joana Bartaškienė.

36

Nenustygstanti vietoje, visada besišypsanti, pasitempus ir energinga – tokia yra daugkartinė sportinės gimnastikos čempionė, aerobikos trenerė, lektorė, Lietuvos moterų sporto asociacijos prezidentė Joana Bartaškienė.

REKLAMA

Visuomet naudingais ir laiko išbandytais patarimais besidalinanti moteris šį kartą prakalbo apie moteriško seksualumo galią ir išduoda pačios išbandytą auksinę taisyklę.

Šį šeštadienį,TV3 laidoje „Virtuvės istorijos“ Joana stos į kulinarinę dvikovą prieš savo taip pat aktyviai sportuojančią bičiulę Daivą Liaudinskienę. Abi damos – geros kulinarės, gardžius patiekalus kasdien gaminančios namiškiams, todėl laidos šefų pagalbos beveik net ir neprireiks.

Burtai lems, jog Joana, kartu su iš Šri Lankos kilusiu Dilanu Dampella Gamage, „Kamado Bono“ kepsninėje keps kiaulienos suktinukus, o Daiva su laidos vedėja Ilona Juciūte virs imbierinę morkų sriubą.

REKLAMA
REKLAMA

Neužilgo 70-ąjį gimtadienį švęsianti Joana – visiškai neatitinka stereotipinio senjoro paveikslo. Jau daugybę metu savo neblėstančia energija ir laikui nepavaldžiu pozityvumu ji užkrečia ir kitus savo bendraamžius, dalyvaudama įvairiuose projektuose, paskaitose ar sportinėse treniruotėse.

REKLAMA

„Mūsų, senjorų, pagrindinis gyvenimo variklis yra judėjimas ir bendravimas, o dabar tuos kelis metus, kai važinėju kaip lektorė po susitikimus su senjorais, apkeičiau prioritetus – bendravimas ir judėjimas. Labai svarbu draugauti, kalbėtis, daug ką sužinoti ir tuo pačiu judėti“, – laidoje pasakos Joana.

Visuomet geros nuotaikos kupina ir plačia šypsena pasipuošusi Joana dalinasi ir dar viena auksine taisykle – šį kartą apie moters seksualumą ir pataria, kaip pritraukti vyro dėmesį net ir kasdienėje buityje.

„Aš visada jaunoms moterims patariu – kai kepat prie viryklės, tai visą laiką pagal muziką mintyse, darykime su klubais aštuoniukes. Aš tai seniai išbandžiusi – darau aštuoniukę ir žiūriu, jau mano vyras už nugaros irgi tą daro kartu su manim. Kai taip prasideda maisto gaminimas, tada ir pietūs skanesni. Kas be ko, taip galima net gi gaminant maistą parodyti moterišką seksualumą, patrauklumą ir pritraukti tuos vyrus prie viryklės“, – atviraus Joana.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip daryti aštuoniukes pamatysite šioje rytojaus laidos ištraukoje:

Be smagių pokalbių laidoje laukia ir azartiška kulinarinė dvikova. Joanos priešininkė Daiva – ne ką mažiau patrakusi nei aerobikos trenerė. Būtent sportinė veikla ir meilė sveikai gyvensenai suvedė šias dvi žavias damas.

„Man Joana yra labai gražus pavyzdys, dažnai lygiuojuosi į ją. Ta mūsų draugystė išaugo visai netikėtai, tačiau sportas ir sveika gyvensena mane lydėjo visą gyvenimą. Pasirinkau šokį kaip specialybę, mokiausi choreografijos, o šokis be sveikatos – niekaip nesuderinami dalykai. Taip mano gyvenime atsirado ir aerobika, su laiku įsitraukiau į įvairių asociacijų veiklą, tapau visuomenės sveikatos specialiste“, – laidoje pasakos Daiva.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kad ir koks bendrystės ryšys sietų šias dvi laidos viešnias, jų laukia nelengva kulinarinė dvikova, kurios teisėja – jų bendra draugė, sportiškoji aktyvistė Dalė Nekraševičienė.

„Su Joana ir Daiva susipažinome labai senai, prieš 16 metų, kuomet suradau Joanos klubą. Ši moteris turi tokios jaunatviškos energijos, kuria visuomet užkrečia ir mus, todėl tuo taip džiaugiuosi, jog esu grupės seniūnė ir aktyvi organizatorė jau 16 metų“, – pasakos Dalė.

Kokiais sveikos mitybos patarimais pasidalins Joana, kaip senjorams išlikti energingiems ir pozityviems, iš kur semtis jėgų bei kuri laidos viešnia gamina geriau – paaiškės jau šį šeštadienį 8:30 val. laidoje „Virtuvės istorijos“.

REKLAMA

Jau dešimtą sezoną skaičiuojanti televizijos žiūrovų pamėgta kulinarinių pokalbių laida „Virtuvės istorijos“ žada dar aršesnes ir azartiškesnes žinomų Lietuvos šeimų bei jų artimiausių bičiulių kulinarines kovas. Prie ilgametės laidos vedėjos, kulinarės Ilonos Juciūtės šiame sezone prisijungė iš Šri Lankos kilęs, bet Lietuvą be galo mylintis profesionalus virtuvės šefas Dilanas Dampella Gamage – jie kartu padės laidos herojams rungtis ir ruošti skaniausius patiekalus. Geriausi pokalbiai gimsta virtuvėje, todėl kaskart patiekalų gamybą lydi atviros ir nuoširdžios istorijos, o galiausiai į studiją atvykęs trečiasis laidos svečias turi ne tik išrinkti skanesnį patiekalą, bet ir atspėti jį pagaminusį kulinarą.

„Virtuvės istorijos“ – šeštadieniais, 8:30 val. per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų