REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
11
Katažinos Zvonkuvienės  vaizdo klipo „Tuštuma“ filmavimo akimirkos (nuotr. facebook.com)

Artėjančioms gražiausioms metų šventėms atlikėja Katažina Zvonkuvienė gerbėjams praneša svarbią naujieną. Moteris išleido 2-ąjį savo albumą „Myliu gyvenimą“.

11

Artėjančioms gražiausioms metų šventėms atlikėja Katažina Zvonkuvienė gerbėjams praneša svarbią naujieną. Moteris išleido 2-ąjį savo albumą „Myliu gyvenimą“.

REKLAMA

Su naujienų portalo tv3.lt skaitytojais ji pasidalijo mintimis apie albumą bei netikėtai užklupusiais jausmais.

Moteris pasakojo, kad šį albumą sudaro 14 dainų, kurios sukurtos su didžiausia meile: „Šiose dainose yra visko: laimės, nerimo, nusivylimo, džiugesio. Visi jausmai, kuriuos kiekvienas žmogus patiria per savo gyvenimą. Įdėjau čią širdį ir visą sielą.“

Katažina prisipažino, kad apie šį naują savo darbo vaisių nebuvo kalbėjusi viešai ir net šeimos nariams nesakė. „Apie didelius įvykius aš tyliai pasvajoju ir pasidžiaugiu. Esu atsargesnė ir svajoju tyliai drauge su vyru. Tai – Kalėdinė dovana gerbėjams, šeimai bei man.“

Moteris tvirtino, kad šis naujas albumas jai suteikia tiek laimės, kiek vaiko gimimas. „Dabar jaučiuosi labai laiminga. Galėčiau tai prilyginti vaiko gimimui, nes įdėjau didelę dalį savęs ir savo širdies. Jis ilgai lauktas ir išnešiotas it kūdikis“, – atviravo ji.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, šiuo metu albumo fizinėse parduotuvėse dar nėra galimybės įsigyti, tačiau Katažina atskleidė, kad yra vienas būdas, kaip jį gauti. „Albumas parduotuves pasieks po Naujųjų metų, tačiau dabar galite rašyti man ir aš asmeniškai jums jį atsiųsiu. Būtinai pasirašysiu. Tai – išskirtinis įvykis, kurį galite gauti iš pirmųjų rankų“, – džiaugėsi atlikėja.

REKLAMA

Taip pat ji feisbuke pasidalijo padėkos žinute, kuri skirta visiems jos gerbėjams bei draugams, kurie prisidėjo prie šio albumo atsiradimo: 

„Sakoma, jog Kalėdos – stebuklų metas. Atrodo, lyg maži vaikai, laukiame kažko... Šiandien pati, kaip tas mažas vaikas, džiūgauju ir krykštauju, rankoje laikydama savo naująjį albumą... ESU TOKIA LAIMINGA!!! Visų pirma širdingai dėkoju savo Tėvams už suteiktą galimybę pasirinkti MUZIKĄ. Už tai, kad daina lydėjo mane nuo vaikystės.

Ačiū mano nepakartojamoms Sesėms Alicijai ir Lilijai už palaikymą, paskatinimą ir padrąsinimą išbandymų pilname kelyje. Ačiū mano pirmiesiems muzikos mokytojams – Irenai Galkauskienei bei Ricardui Sviackevičiui už pirmuosius atsargius, profesionaliai prižiūrimus muzikos garsus.

REKLAMA
REKLAMA

Ačiū tariu pirmajai vokalo Mokytojai Vidijai Bublevičienei – už patarimus ir švelnų prisilietimą prie balso stygų. Dėkoju savo nuostabioms draugėms ir scenos partnerėms Natalijai Bunkei ir Liepai Norkevičienėi už įgytą neįkainojamą muzikinę patirtį su grupe „Pop Ladies“.

Ačiū muzikantams Andriui Kairiui, Domui Žostautui, Tomui Varnagiriui, Stanislavui Stavickiui, Mario Kernn, Andriui Gružauskui už ženklų prisidėjimą prie dainų skambesio.

Labai dėkoju duetų partneriams Irūnai Puzaraitei – Čepononienėi ir Pauliui Bagdanavičiui už galimybę dalintis jausmais ir muzikuoti kartu. Noriu padėkoti atlikėjams bei scenos bičiuliams Augustei Pooks, Monikai Mėčiūtei, Gintarei Korsakaitei, Dainotui Varnui ir Anatolij Oleiniki už nuostabius back vokalus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nuoširdi padėka mano kaprizus atkentėjusiems stilistams bei fotografams: Más 924, MK drama queen, Mildai Metlovaitei, Aurelijai Beliakaitei, Gretai Bernotaitei, Jānis Leščinskis, Laimai Kavaliauskaitei Bernotei.

O didžiausią Ačiū tariu savo gyvenimo Meilei, savo Vyrui, kompozitoriui Deivydui Zvonkui! Tu tikėjai manimi nuo pirmųjų mūsų pažinties dienų. Ačiū Tau už MUZIKĄ. Aš MYLIU GYVENIMĄ!“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų