REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
24
Goda Alijeva (tv3.lt fotomontažas)

Dainininkė, drabužių kūrėja bei grupių „Yva“ ir „69 danguje“ narė Goda Alijeva visais laikais buvo laikoma viena žaviausių Lietuvos moterų, o tą jai nuolat kartoja ne tik vyrai, bet ir moterys.

24

Dainininkė, drabužių kūrėja bei grupių „Yva“ ir „69 danguje“ narė Goda Alijeva visais laikais buvo laikoma viena žaviausių Lietuvos moterų, o tą jai nuolat kartoja ne tik vyrai, bet ir moterys.

REKLAMA

Kviečiame peržvelgti, kaip bėgant metams keitėsi žinoma lietuvių dainininkė.

G. Alijeva savo karjerą pradėjo grupėje „Yva“ kartu su seserimis Natalija Bunke ir Kristina Ivanova. Vėliau moters gerbėjai galėjo ją matyti atliekančią dainas ir kitoje grupėje, „69 danguje“. Dabar Goda pasirodo su abiejomis grupėmis.

Taip pat jau kurį laiką Goda kuria ir savo linijos drabužius, kuriais susižavi tiek paprastos merginos, tiek ir garsenybės.

Kas liečia grožio procedūras, praėjusiais metais G. Alijeva paryškino savo natūralius veido bruožus, ir ryžosi ilgalaikei antakių permanento procedūrai. Taip pat, norėdama paslėpti nuovargio žymes, anais metais gražuolė išbandė ir kitas veiksmingas procedūras – veido ovalo liftingą, o patamsėjusius paakius papildė hialurono rūgštimi.

REKLAMA
REKLAMA

2018 metų pavasarį Goda išbandė specialią Stokholmo dietą, kurios metu atsikratė 6 kilogramų. „Aš visada buvau geros formos, tačiau staiga nebesijaučiau graži, kaip anksčiau, nes tie nereikalingi 6 kilogramai tikrai trukdė. Artėjo vasara, tačiau po žiemos buvau papilnėjusi. Norėjau būti liekna ir graži dabar, o ne po metų ar kelių mėnesių. Nenorėjau laukti, kol problema pasidarys nepataisoma, todėl nusprendžiau imtis veiksmų“, – tąkart sakė ji.

REKLAMA

„Kadangi šie 6 kilogramai buvo mano paskutiniai nereikalingi, svoris krito sveikai – palaipsniui. Pati džiaugiausi, kad reguliariai save fotografavau, nes būtent nuotraukose pasikeitimai buvo geriausiai matomi. Tai davė stimulą ir azartą tęsti. Dabar, kai numečiau 6 kilogramus, pojūčiai yra fantastiški. Jaučiuosi ne tik daug lengvesnė, bet ir stipresnė. Aš ir vėl jaučiuosi graži ir priešais veidrodį bei kamerą“, – tada pasakojo žinoma moteris.

Tiesa, praėjusiais metais G. Alijeva oficialiai išsiskyrė su savo vyru Rolandu. Dar anksčiau atvirai kalbėjusi Goda sakė, kad jų su Rolandu santuoka byrėti pradėjo kur kas anksčiau – tačiau nutiko taip, kaip, greičiausiai, buvo lemta nutikti. 

REKLAMA
REKLAMA

„Tai nebuvo skyrybos po dviejų, trijų ar po penkių metų. Mūsų santuoka turėjo brandą, tai įvyko palaipsniui. Mes, moterys, intuityvios, ateina vidinis supratimas, jausmas. Tada yra blogiausia. Galima viską atleisti, aš tai žinau, galima atleisti tikrai daug savo žmogui, vaikų tėčiui, bet tada pradedi galvoti, ar verta tą kainą tokią didelę mokėti. Vaikai užaugs, jie išeis, o jei tu vidumi daraisi tuščias, nepilnavertis, duodamas daug negauni grąžos, tu pradedi jaustis nelaimingas. Matyt, viskas įvyko ne be reikalo, tiesiog aš šiuo metu galvoju, kad tai buvo suplanuota. Karma galbūt... Galbūt tam, kad aš būčiau tokia, kokia esu šiandien dienai“, – pridūrė Goda. 

Grupės „69 danguje“ narė G. Alijeva neslėpė, kad skyrybos pareikalavo daug jėgų ir emocijų. Jai teko susigyventi su mintimi ir, svarbiausia, su savimi. Goda ir Rolandas augina du vaikus.

G. Alijevos pokyčiai – nuotraukų galerijoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų