REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
22
„Virtuvės istorijos“ (kasperina.lt nuotr.) (nuotr. Organizatorių)

Žinoma aktorė Lina Bražinskaitė-Tupikovskienė žiūrovams puikiai pažįstama iš populiarių televizijos serialų, tokių kaip „Šviesoforas“, „Pasmerkti“ ar „Moterys meluoja geriau“.

22

Žinoma aktorė Lina Bražinskaitė-Tupikovskienė žiūrovams puikiai pažįstama iš populiarių televizijos serialų, tokių kaip „Šviesoforas“, „Pasmerkti“ ar „Moterys meluoja geriau“.

Nors moteris neslepia, jog kelias į vaidybą nebuvo tiesus, šį šeštadienį TV3 laidoje „Virtuvės istorijos“ ji prabils apie griežtą tėvų nusistatymą prieš aktorės profesiją bei atskleis tikruosius filmavimų užkulisius.

Šį šeštadienio rytą į kulinarinę dvikovą laidoje „Virtuvės istorijos“ stos aktorė Lina Bražinskaitė-Tupikovskienė ir jos bičiulė teisininkė Birutė Vyšniauskaitė-Atroškienė. Abi laidos viešnios tikrai žinos, ką daryti virtuvėje, todėl kovos teisėjos Viktorijos Kuhlins lauks itin sunki užduotis.

Burtai lems, jog naujojo sezono studijoje, įsikūrusioje internetinės prekybos lyderių parduotuvėje „Įranga restoranams“, jog Lina, kartu su iš Šri Lankos kilusiu šefu Dilanu Dampella Gamage, kruasanus su plaktais kiaušiniais ir lašiša, o Birutė, padedama laidos vedėjos Ilonos Juciūtės, virs midijų sriubą.

REKLAMA
REKLAMA

Teatro, kino ir televizijos aktorę Liną Bražinskaitę-Tupikovskienę vaidyba lydėjo nuo vaikystės – ji net dvylika metų lankė teatro mokyklą, todėl nenuostabu, kad gyvenimo keliai nuvedė aktorystės link. Visgi žinoma moteris neslepia, kelias link išsvajotos profesijos buvo vingiuotas.

REKLAMA

„Vaidyba visada buvo šalia manęs, bet mano tėvai manė, kad aktorinės studijos yra nieko rimto. Man buvo pasakyta labai paprastai ir gan griežtai, jog pirmiausiai turiu įgyti profesiją, iš kurios valgysiu duoną, o tik po to tai, kas miela mano širdžiai. Taigi pirmiausiai aš baigiau psichologijos studijas, įgijau net magistro laipsnį ir kuomet pati tvirtai stovėjau ant kojų, tada jau stojau į aktorinį“, – laidoje pasakos Lina.

Laidos vedėjos paklausta apie nuožmią konkurenciją, slypinčią už scenos uždangų ar filmavimo kamerų, Lina atviraus, jog pasitaiko visko, tačiau tai tik dar labiau skatina judėti pirmyn ir siekti savo tikslų.

REKLAMA
REKLAMA

„Manau, kad visose srityse būna visko. Konkurencija egzistuoja visur, tačiau proto ribose ji net yra reikalinga. Juk kitaip aptingtume ir nebesistengtume“, - atviraus Lina.

Lietuviškuose serialuose ne vieną įsimintiną vaidmenį sukūrusi aktorė džiaugiasi ir platesnėmis karjeros galimybėmis bei darbu filmų industrijoje Švedijoje. Tačiau moteris atvira – ten darbo subtilybės skiriasi nuo Lietuvos.

„Be abejo, skiriasi serialų ir filmų filmavimai. Kai teko dirbi švedų kino industrijoje, tai jų darbo tempas labai nuoseklus, neskuba, tai net 16 valandų trukdavo filmavimas. Jeigu aikštelėje pasirodydavai vidurdienį, tai labai gerai būdavo, jeigu vidurnaktį tave paleisdavo“, - pasakos Lina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Be atvirų pokalbių laidoje laukia ir azartiška kova, kurioje Linos priešininke taps baudžiamųjų bylų ekspertė, teisininkė Birutė Vyšniauskaitė-Atroškienė. Visgi, moteris nė iš pažiūros neprimena griežtos šios profesijos atstovės ir yra tikra egzotinių kelionių bei ekstremalaus sporto gerbėja.

„Kelionėse teko ragauti daug egzotiškų patiekalų, bet atskleisiu paslaptį, jog net kepto tarakono ar skorpiono skonis yra tarsi saulėgrąžų“, - atviraus Birutė.

Žavios viešnios atskleis ir išskirtinę pažinties istoriją. Pasirodo, moteris suvedė gan neįprastas bendras hobis.

„Iš tiesų mes abi visuomet domėjomės automobiliais. Labai toks vyriškas sportas, bet patraukė jis ir mus. Ir susipažinome vairuojančių moterų asociacijoje, kartodrome, prie automobilių“, - pasakos Lina.

REKLAMA

Kaip seksis žavioms damoms suktis virtuvėje, kokiais patiekalais Lina stebina savo namiškius ir kaip iš tikro atrodo aktorių gyvenimo užkulisiai - paaiškės jau šį šeštadienį 8:30 val. laidoje „Virtuvės istorijos“.

Televizijos žiūrovų pamėgta kulinarinių pokalbių laida „Virtuvės istorijos“ vienuoliktą sezoną pasitiko atsinaujinusi. Naujoje „Įranga restoranams“ studijoje virs dar aršesnės ir azartiškesnės žinomų Lietuvos šeimų bei jų artimiausių bičiulių kulinarinės kovos. Į dvikovą stos ne tik laidos herojai, bet ir jos vedėjai – kulinarei Ilonai Juciūtei pirštinę metą jau 10-ajame sezone savo jėgas ir gabumus parodęs, iš Šri Lankos kilęs virtuvės šefas Dilanas Dampella Gamage. Jiedu su žiūrovais pasidalins ne tik puikiais receptais, bet ir naudingais kulinariniais patarimais. Geriausi pokalbiai gimsta virtuvėje, todėl kaskart patiekalų gamybą lydi atviros ir nuoširdžios istorijos, o galiausiai į studiją atvykęs trečiasis laidos svečias turi ne tik išrinkti skanesnį patiekalą, bet ir atspėti jį pagaminusį kulinarą.

„Virtuvės istorijos“ – šeštadieniais, 8:30 val. per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų