REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kai kitados dainavęs, o dabar Latvijoje verslaujantis Edmundas Štengeris - Mundis atėjo į "Žvaigždžių duetus", visi įvertino jo talentą. Paskui prisiminė praeities nuodėmes.

REKLAMA
REKLAMA

Mundis neturi "uždarų temų", tačiau ginklų istorija jam atrodo tiesiog nebeįdomi, išrašyta. Mus taip pat labiau domina naujesni skandaliukai, - kad ir tas, užtraukęs Mundžiui kolegių pyktį.

REKLAMA

- Vienas tavo interviu, kuriame pasakojai apie Mijos bučinius ir Rūtos Ščiogolevaitės seksualinį patrauklumą, sukėlė kolegių pasipiktinimą. Ar po to gerai jauteisi, važiuodamas į filmavimą?

- Aš į "Žvaigždžių duetus" važiuoju dainuoti, o ne santykių aiškintis ar paskalomis dalytis. Mano pagrindinis tikslas šiame projekte parodyti, ką galiu. Kaip tik buvo filmuojamas talentų vakaras. Griežiau smuiku, kurio nelaikiau rankose 15 metų. Tai man buvo svarbiau. Dėl tų nepasitenkinimų... Yra kaip yra. Aš nenoriu keisti kieno nors nuomonės. Arba ją pakeis laikas, arba niekas.

REKLAMA
REKLAMA

- Atviru interviu tarsi norėjai parodyti savo blogąją pusę, bet turbūt yra ir geroji?

- Aš norėjau parodyti ne blogąją pusę, o realybę. Na, straipsnio pavadinimas buvo kiek šokiruojantis, jis skelbė, kad aš esu toks blogas, kaip apie mane kalba. Bet iš esmės retas pasakys, kad yra blogas. Visi mes ir geri, ir blogi pagal asmeninę vertinimo skalę. Man jau buvo formuojamas pozityvus įvaizdis, nevisiškai atitikęs tikrovę. Kadangi turiu ir blogų savybių - reikia jas pasakyt, kad nebūtų iliuzijų. Kita vertus, aš nesu blogis - neskriaudžių vaikų, rūpinuosi savais, o Latvijoje ir šiek tiek svetimais, našlaičiais. Ar turiu gerų savybių? Tikiuosi, taip. Manau, kad esu ne pats blogiausias tėvas, geras draugas, nuoširdus žmogus. Turiu tėvų įskiepytas pamatines vertybes, jų laikausi ir tai man leidžia ramiai žiūrėti žmonėms į akis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Geriau gailėtis to, ko nepadarei ar to, ką padarei?

- Stengiuosi daryti tai, ko nereikėtų gailėtis.

- Bloga reklama - irgi gera reklama?

- Nėra gerų ir blogų reklamų, yra veiksmingos arba ne.

- Kas mūsų šou versle yra geriausias viešųjų ryšių specialistas?

- Aš manau, kad Lietuvos šou verslas apskritai yra blogas pavyzdys, kalbant apie profesionalumą ir geriausiuosius. Pirmas, kas ateina į galvą - Bžeskas, nes aš, negyvendamas Lietuvoje, jį žinau.



- Koks vienas žodis labiausiai tiktų nusakyti dabartinei sitaucijai Lietuvoje?

REKLAMA

- Tikiesi žodžio "krizė"? Ko gero, jis ir yra tinkamiausias. Jei nėra ko klausytis, apie ką rašyti, iš ko užsidirbti - tai krizė.

- Esi labai panašus į JAV prezidentą Baracką Obamą. Tavo požiūriu jis - geras bičas?

- Jis simpatiškas žmogus, vertas pagarbos. Per mažai apie jį žinau, bet šiaip Obama palieka gero bičo įspūdį. Nors tai ne jo vieno, o komandos nuopelnas. O kad aš į jį panašus, sužinojau tik balandžio 1-ąją, pamatęs save per televizorių. (Juokiasi.) Vis dėlto labiausiai norėčiau būti panašus į save.

REKLAMA

- Ar jau turi gerą planą, kaip linksmai nugyventi senatvę?

- Norėčiau senatvę nugyventi ramiai. Nors su tokiu charakteriu, požiūriu ir gyvenimo būdu, bijau, kad galiu iki jos neištempti. (Juokiasi.)

- Ir dar apie "Žvaigždžių duetus": gal geriau būti trečiam, nei antram? Žinant R.Ščiogolevaitės II vietos "prakeiksmą"...

Aš tikiu, kad mes galime laimėti. O iš esmės aš iš šito projekto jau gavau viską ir dar daugiau (turint omeny ir neigiamus padarinius). Todėl man nesvarbu, kokią vietą užimsime, ne dėl to išeinu į sceną. Noriu, kad žiūrovą džiugintų tai, ką dėl jo su Rūta darome "Žvaigždžių duetuose". Todėl negaliu palikti projekto dabar, nors ramia širdim jau galėčiau tai padaryti ir šiandien. "Show must go on" - šou turi tęstis.

Jurga KLIMAITĖ - RIEBLING

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų