REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ašaromis aplaistyta Zvonkų išpažintis

„Jie atsitvėrė tylos siena“, „Skandalas užtildė žvaigždes“, – tokios antraštės pastarosiomis dienomis mirga Lietuvos žiniasklaidoje.

REKLAMA
REKLAMA

Po šį ketvirtadienį kilusio skandalo, kai garsus dainininkas Deivydas Zvonkus buvo apkaltintas jaunos merginos išžaginimu, o šią naujieną pranešė net žinių laidos, spauda tiesiog ėmė „medžioti“ Nataliją ir jos vyrą.

REKLAMA

Grupės „Yva“ lyderei net prireikė apsaugos, kad galėtų netrikdoma išeiti iš TV3 laidos „Rožių kerai“ filmavimo studijos ir pasiekti namus. Toks žingsnis bulvarinės spaudos ir net kai kurių Zvonkų bičiulių iškart buvo pavadintas dar vienu populiariosios pramogų pasaulio šeimos reklaminiu triuku, tačiau dabar atrodo, kad reklamą iš šios skaudžios istorijos darosi ne Deivydas su Natalija, o kai kurie pramogų pasaulio atstovai.

REKLAMA
REKLAMA

„Dieve, juk visa tai yra taip rimta. Šitas šleifas Deivydui liks visam gyvenimui, kaip žmonės gali būti tokie žiaurūs, buki ir nesuprasti, jog tai ne tie dalykai, iš kurių kažkas galėtų reklamuotis. Ką aš turėjau daryti, kai manęs nuo ryto pakampiais laukė žurnalistai, kai vijosi iš paskos, net bandė sugriebti už rankos? Ką komentuoti? Ką jiems sakyti? Aš pati vos kelią įžvelgiu nuo ašarų, kojos rankos dreba. Ar žmogiška taip elgtis? Ar skandalinga antraštė svarbiau, nei sąžinė ir žmogiškumas? Supraskit, mums tikrai skauda, aš nesustodama verkiu, o tos dienos, kai kilo visas šis skandalas nė neprisimenu. Tai kažkoks nesuvokiamas košmaras“, – TV3 laidai „Gyvenimas yra gražus“ šį pirmadienį atviraus Natalija Zvonkė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Prisiekiu, aš to nedariau“, – interviu metu laidos prodiuseriui Edvardui Žičkui kartos pats Deivydas.

Paraudusios jo akys, nervingai trinamos rankos, liūdnas balsas ir iš lėto renkami žodžiai neleis suabejoti, kad Zvonkų šeima dabar išgyvena košmariškas dienas.

Laidos „Gyvenimas yra gražus“ žiūrovų  laukia jautrus pokalbis, kurio metu ne kartą teko stabdyti kamerą  ir raminti Nataliją. Daugybė nemalonių klausimų ir iki šiol neišgirstų atsakymų – tiesiai iš Zvonkų lūpų.  

„Gyvenimas yra gražus“ su Natalijos ir Deivydo išpažintimis – šį pirmadienį, rugsėjo 21 dieną, 20.30 val. per TV3.



Deivydas Zvonkus, TV3 nuotr.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų