REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rytoj „Rožių kerų“ laidos tema studijoje sukels karštas diskusijas. Gruodžio 1-osios vakarą 20.10 val. projekto svečiai ir dalyvės aiškinsis, kuri iš jų yra karščiausia lovoje.

REKLAMA
REKLAMA

„Rūtą  įrašiau į pirmą vietą. Ji buvo vienintelė, kurią galėjau argumentuotai ir objektyviai vertinti. Kitas tik spėjau“, – savo priimtą sprendimą pagrįs Edmundas Štenger-Mundis.

REKLAMA

Kol studija oš iš nuostabos, Rūta Ščiogolevaitė skubės  įsiterpti.

„Taip. O jūs galvojot, kad mes tik pykstamės“, – šypsosis žavi dainininkė.

Įvertinusi save kukliau nei Mundis, Rūta prasitars, pagal kokius kriterijus ji sprendžia apie žmogaus seksualumą lovoje.

„Karšta moteris, mano įsitikinimu ta, kuri žino, ko nori. Ir nepaisant to, kad žinau, ko noriu, save įvertinau aukso viduriuku. Bet tik iš kuklumo“, – juoksis Rūta.

REKLAMA
REKLAMA

Prisipažinimų  ir akibrokštų TV3 žiūrovai antradienio vakarą „Rožių  kerų“ laidoje išgirs ne vieną. Džiugas Siaurusaitis, pakviestas pristatyti savąjį devynetuką, neapsieis be anekdotų, prisiminimų ir savo fantazijų.

„Man didelė garbė, kad teko įvertinti, kuri yra karščiausia lovoje. Ir aš suprantu, kodėl taip atsitiko. Galbūt todėl, kad iš visų šių vyrų esu vienintelis, permiegojęs su visomis projekto dalyvėmis“, – bandys intriguoti Džiugas.

Šį aktoriaus pareiškimą „Rožių kerų“ dalyvės suskubs paneigti, tačiau ne tik juoksis, bet ir pritars jo humoristiniams palyginimams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Apie tai juk visi kalba ir nereikia to slėpti. Na, lovoje moteris gali būti šalta, o ant skalbimo mašinos karšta“, – kai kurių dalyvių įtampą sklaidys Džiugas.

Ar pavyks jiems išsirinkti karščiausią  rožę ir kodėl laidos vedėjas Leo padėkos Džiugui už  išgelbėtą laidą „Rožių  keruose“, sužinosite antradienį, gruodžio 1 dieną  20.10 val. per TV3.

 



Mundis ir Rūta TV3 laidoje "Rožių kerai". TV3 nuotr.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų