REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Labai svarbią pergalę tiek turnyro lentelės, tiek psichologine prasme iškovojusios Kauno „Žalgirio“ ekipos vyr. treneris Gintaras Krapikas spaudos konferencijoje džiaugėsi, kad laimėjimas prieš Maskvos CSKA klubą padės įgyvendinti komandos vadovų iškeltus tikslus – patekti į VTB Vieningosios lygos finalo ketverto turnyrą.

REKLAMA
REKLAMA

„Šį sezoną klubas kelia aukštus tikslus, vienas iš jų – patekti į Vieningosios lygos finalo ketveriukę. Džiaugiuosi, kad ši pergalė mums leis išlikti kelyje šio tiksli link.

REKLAMA

Laimėjimas taip pat svarbus ir patiems vyrams, ir man, ir visam klubui, nes pergalės labai reikėjo ir džiaugiamės, kad ką pasiekėme kartu, kaip komanda“, – po pergalės prieš Rusijos čempionus džiaugėsi G. Krapikas.

– Kas nutiko Povilui Čukinui?

– Vakar treniruotės metu Povilas suktelėjo kelio raiščius ir tik po išsamesnių tyrimų galėsime pasakyti, kokio sudėtingumo trauma. Tačiau aišku tai, kad šis žaidėjas iš rikiuotės iškrito ne porai dienų.

REKLAMA
REKLAMA

– Ieškosite pamainos?

– Visų pirma, reikia sulaukti medikų išvadų, o tada žiūrėsime.

– Jau ne pirmą kartą šį sezoną komanda sėkmingiau rungtyniauja tada, kai žaidžiame be vidurio puolėjo. Kodėl taip yra?

– V. Chriapa šiandien dažnai žaidė vidurio puolėju, o Voroncevičius – sunkiuoju kraštu. Abu šie krepšininkai gali pataikyti iš toli, taip pat yra ganėtinai staigūs. Begičiui šie varžovai buvo neparankūs, todėl reikėjo rinktis žemesnę sudėtį. Manau, tai buvo teisingas sprendimas.



– Kaip pakomentuotumėte M. Browno žaidimą, kuris vien per lemiamą kėlinį surinko 15 taškų?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

– Komandai reikalingas toks žaidėjas, kuris jei gerai jaučiasi ir jaučia metimą, imasi iniciatyvos. Smagu, kad ir komandos vyrai supranta, jog jei Brownui einasi žaidimas, reikia jam dažniau duoti kamuolį, statyti užtvaras ir taip suteikti žaidėjui galimybes mesti į krepšį.

– Tai gal tuo pačiu įkvėpimu ir „Montepaschi“ parklupdysite?

– Viskas bus kitą savaitę. Nors tvarkaraštis labai sudėtingas, tokia pergalė suteikia šviežio oro. Rungtynėms ruošimės maksimaliai ir labai tikiuosi, kad pavyks iškovoti pergalę, kuri žaidėjams suteiktų dar daugiau pasitikėjimo.

Norime tikėti, kad ta tamsi juosta buvo laikina, nes tikrai nesame tokie blogi, kaip rodė paskutinieji rezultatai.

Eimantas Skersis

G. Krapiko interviu VIDEO:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų