REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

20-metė šiaulietė Natalja Pankejeva, kurios pasirodymas Šiaulių parduotuvėse apsaugos darbuotojams kelia nerimą, už vagystes teismo pasiųsta už grotų. Tačiau parduotuvių darbuotojai lengviau atsikvėpti dar negali, nes mergina, vengdama bausmės, pasislėpė nuo teisėsaugos ir yra ieškoma.

REKLAMA
REKLAMA

Dėl kosmetikos priemonių vagysčių iš parduotuvių ir prasidėjo merginos susidūrimai su pareigūnais, vos tik ji sulaukė pilnametystės.

REKLAMA

Parduotuvių apsaugos darbuotojams ji įkliūdavo su parfumerijos ir kosmetikos prekėmis. "Maximos", "Norfos", "Drogo" apsaugininkai, pamatę šią merginą, iš karto skelbdavo "kovinę padėtį" ir neatitraukdavo nuo jos akių.

N. Pankejeva už vagystes iš parduotuvių teista jau aštuonis kartus ir ne kartą bausta administracine tvarka. Pastarąjį kartą ji teismo nuosprendį išklausė už lapkričio mėnesio vagystę iš "Norfos" parduotuvės. Mergina prekių pavogė už 419 litų.

REKLAMA
REKLAMA

Apsaugos darbuotojas, stebėdamas N. Pankejevą, matė, kaip ji į parduotuvės krepšį prisikrovė įvairių skutimosi balzamų, tualetinio vandens, želė, o po to šias prekes persidėjo į savo rankinę ir pro kasą praėjo nesumokėjusi.

Teismas merginai skyrė 50 parų arešto. Tačiau iki nuosprendžio įsiteisėjimo ji buvo palikta laisvėje, paskyrus periodinį registravimąsi policijos įstaigoje. Tuomet N. Pankejeva nuo pareigūnų pasislėpė.

Ji žino, kad jos laukia ne tik 50 parų areštas, bet dar ir 25 parų areštas už tris lapkričio mėnesio vagystes, už kurias jai taikyta administracinė teisena.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų