REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Chorų karai“ jau baigė atrankas. Šeši didieji Lietuvos miestai pradeda ruoštis ypatingam muzikiniam mūšiui.

REKLAMA
REKLAMA

Vilniaus dviem chorams vadovaus Irena Starošaitė ir Eglė Jurgaitytė, Kaunui atstovaus Raigardas Tautkus, kartu su Klaipėda dainuos Deivis, už Panevėžio garbę kausis Mia, marijampoliečius mokys dainuoti Edmundas Seilius, o Šiauliams pergalę bandys iškovoti Sasha Son(g) ir Evelina Anusauskaitė. Septyniems Lietuvos muzikos pasaulyje anaiptol ne naujokams vadovaus ir jų pasirodymus komentuos solidi ir choro vertę žinanti komisija.

REKLAMA

Rūta Ščiogolevaitė, Gintaras Rinkevičius ir Modestas Pitrėnas – jau visai netrukus TV3 naujame šou „Chorų karai“ sprendimus ims į savo rankas.

„Pasiūlius žymiesiems dirigentams teisėjo poziciją šiame projekte, ilgai aiškinti, kas tai per šou, nereikėjo. Mat abu dirigentai dirba Rygos operos ir baleto teatre, o Latvijoje „Chorų kara“ buvo pats populiariausias televizijos šou.

Pasaulyje pripažinti dirigentai jau iš kaimynų latvių girdėjo apie profesionalius pasirodymus ir karštas kovas“, – pasakoja „Chorų karų“ vadovė Neringa Kavaliauskienė.

REKLAMA
REKLAMA

G. Rinkevičius sako priėmęs šį pasiūlymą, nes tiki, kad projektą pamėgs žiūrovai.

„Šis šou bus ne tik mylimas žiūrovų, kultūrinis. Nesvarbu, kad jame nestigs pramogų. Aš tikrai pažadu visus vertinti sąžinigai“, – sako maestro G. Rinkevičius.

Naujo projekto teisėjus pasiūlymas sužavėjo ne tik kaimynų sėkme, bet ir atlikėjais, kurie privalės dainuoti gyvai.

„Labai svarbu, kad šiame šou gyvuos gyva muzika ir gyvas garsas. O pats aš būsiu atlikėjams gal kiek ironiškas“ – šypsosi M. Pitrėnas.

Rūta Ščiogolevaitė, populiariame TV3 projekte „Lietuvos talentai“ turėjusi būti švelniausia teisėja, netikėtai tapo aštriausia, nes vyrai visus svariausius sprendimus palikdavo jai. Šį kartą ji nenori būti griežta.

„Šalia tokie vyrai – grandai. Manau, aš jiems užleisiu kandžiųjų kritikų rolę“, – juokiasi R. Ščiogolevaitė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų