REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Savo išsišokimais ir pasisakymais tautiečius piktinančios žvaigždės dažnai susilaukia “spjūvių į veidus”. Ypač iš aktyviųjų internautų! Pasipiktinusios įžimybės su tokiais “gerbėjais” bando kovoti ir gražiai ir grasindamos teismais.

REKLAMA
REKLAMA

Štai kol aukštojo išsilavinimo neturintis stilistas, bet elito grietinėliai save priskiriantis Mantas Petruškevičius bando “pamokyti” jo “nekęsti” išdrįsusią mergaitę, Facebook’e priviso dar daugiau “neapykantos” grupuočių!

REKLAMA

Startrash.lt paieškoję internete, išsiaiškino, kad prie žmonių gatvėse “besikabinėjančio” ir aprangą “kompetetingai kritikuojančio” stiliaus guru M. Petruškevičiaus “nekenčia” tikrai nemažai lietuvaičių. Manto P. “garbei” įkurtos net 4 “antifanų” grupės!! Oho!

Facebook’e įsikūrusi grupė “Nemėgstu Manto Petruškevičiaus” vienija daugiau nei 800 tautiečių, dar keli šimteliai “rėkia” grupėje “Nekenčiu Manto Petruškevičiaus”!

REKLAMA
REKLAMA

“Ar žinote kad Mantukas neina į Kaziuko mugę, nes vardas “Kaziukas” yra nestilingas… Va jei būtų Roberto, Antonio, na bent Dolce&Gabana….”,- M.Petruškevičių “per dantį traukia” Facebook vartotojai. Dar įdomiau yra tai, kad stilistas grupės narių yra prilyginamas… Minedui! “Mantas Petruškevičius – tai gerai apsirengęs Minedas”,-rašoma ant grupės “sienos”.

Tame pačiame tinklapyje veikianti grupė “Vistiek nekenčiu Petruškevičiaus” jungia dar kelis šimtelius “antifanų”.

“O jis, pasirodo, tikrai nemėgstamas, jeigu net ir antrą kartą sukurtoje grupėje žmonės renkasi.. OH, tos mados niekas pas mus nesupranta, turbūt!”,- rašo pastarosios grupės įkūrėjai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dar keliasdešimt narių turi naujai sukurta grupė, kuri pasivadino taip pat, kaip ir skandalingoji pirmtakė – “Nekenčiu Petruškevičiaus”.

Tačiau Mantas P. nėra vienintelis turintis tiek “gerbėjų”. “Nekentėjų” dėmesio, savo elgesiu, “prisiprašė” ir Rūta Ščiogolevaitė. Kelis šimtus narių vienijanti grupė “nekenčiu Rūtos Ščiogolovaitės” diskutuoja apie dainuotojos asmeninį gyvenimą ir “bjaurų” charakterį!

“Nekenčiu! Man gėda, kad ji šiaulietė”,- rašo viena “antifanė”.

Savo “priešų brigadą” turi ir gėjų ikona, bei, ko gero, “neišpasakytu talentu” besijaučiantis Ruslanas Kirilkinas. Keliasdešimt internautų susijungė į grupelę “Nekenčiu Ruslano Kirilkino”. Grupuotė atvirai “į šuns dienas” deda žymiausio šalies gėjaus dainas ir gyvenimo būdą. “Eurovizijos” atrankos dainušką jie pavadino “tragiška”!

Na, bet tikriausiai ir nereikėtų tikėtis, kad “selebritės” bus visų mylimos… O teisę į asmeninę nuomonę turi visi Lietuvos respublikos piliečiai, tiesa?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų