REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prieš gerą savaitę nuskambėjusi  ir specialioje LNK transliacijoje „Dviračio žvaigždė“  nenuginčijamais įrodymais virtusi žinia apie kardinalias  permainas grupėje YVA daugeliui buvo netikėta ir pramogų pasaulio užkulisiuose sukėlė tikrą apkalbų bei diskusijų audrą.

REKLAMA
REKLAMA

Ir ne tik todėl, kad oficialusis ketvirtosios narės, vos dvidešimt  pirmąjį gimtadienį atšventusios kaunietės Ievos Stasiulevičiūtės prisistatymas grupės gerbėjams įvyko balandžio 1-ąją - Melagių dieną... Įtarimus, jog šioje istorijoje esama kažkokios intrigos didino ir pačios Natalijos  Zvonkės pozicija. Populiariosios grupės lyderė niekada nė puse lūpų nebuvo prasitarusi, kad ieško dar vienos narės, neorganizavo atrankų ir neskelbė konkursų.

REKLAMA

Taigi, kodėl Natalija Zvonkė pasirinko būtent Ievą? Ar jos pažįstamos? O gal tikrai yra tiesos kalbose, kad kelią į sceną šiai merginai tiesia ne tik talentas, asmeninis žavesys, bet ir labai įtakingas  mylimasis?

Pirmam atviram interviu šį vakarą 21.00 LNK laidoje „Gyvenimas pagal moteris“ pasiryžusios, nedaloma ketveriuke tapusios grupės YVA merginos mus iškart įspėjo: Ievos pasirodymas keičia bendravimo taisykles. Ir dabar Natalija, Kristina bei Gintarė, anksčiau be jokių tabu kalbėjusios beveik visomis temomis, atsakinės ne į visus klausimus. Toks buvęs didžiausias ir bene vienintelis naujokės Ievos noras.

REKLAMA
REKLAMA

Kodėl apie savo karjeros kelius ir pasiekimus atvirai pasakojanti naujoji grupės YVA narė Ieva Stasiulevičiūtė kategoriškai atsisako kalbėti apie kitą, asmeninę, gyvenimo pusę? Ar gali būti, jog didžiausias pradedančiosios dainininkės koziris – slaptas meilės ryšys su trisdešimčia metų už ją vyresne kita eterio garsenybe?

Intriguojančios YVA naujienos ir Natalijos Zvonkės gyvenimo planai – jau šį vakarą 21.00 tik per LNK. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų