REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kartu su dalimi Lietuvos, į pajūrį vykstant „Jūros šventei“ atkeliavo ir „Lietuvos talentų“ kūrėjų komanda. Kartu su trimis teisėjais – Marijonu Mikutavičium, Rūta Ščiogolevaite ir Adolfu Večerskiu – bei talentų drąsintojais Mindaugu Stasiuliu ir Džiugu Siaurusaičiu čia buvo ieškoma pačių talentingiausių ir drąsiausių žmonių, mokančių kažką, kas gali nustebinti visą Lietuvą.

REKLAMA
REKLAMA

Šių metų talentų ieškotojų užduotis ypatinga: reikės rasti tokį talentą, kuris galėtų nustebinti ne tik gimtą šalį, bet ir užsienį: 2010-ųjų metų talentingiausias turės pasirodyti ir pasaulinėje talentų paieškoje.

REKLAMA

Į Klaipėdą susirinko gausūs būriai talentų, atvykę čia net iš Vilniaus, bei dar gausesni būriai palaikančių komandų. Užkulisiuose buvo šnabždama, jog kai kuriems atsikelti teko ankstų rytą, kad galėtų tinkamai pasiruošti savo talento palaikymui.

Vis dėlto kol kas, kol dar tik filmuojamos laidos, nėra aišku, ar naujame „Lietuvos talentų“ sezone pavyks pamatyti ką nors įspūdingo ir stebinančio: į atrankas traukia ir savamoksliai dainininkai, ir dar labai mažos šokėjos mergaitės, ir keistuoliai iš provincijos.

REKLAMA
REKLAMA

Priekaištai dėl „nešvarių“ dainų

Vieni iš šeštadienį komisijai pasirodžiusių pretendentų buvo vaikinų devynetas, pavadinusių save „ginklo broliais“. Jie prisipažino, kad kartu dainuoja pusmetį ir užtraukė dainą, bet greitai buvo nutildyti. „Tai buvo labai nešvaru, labai daug natelių pro šalį. Daugiabalsiškumas įkandamas ne kiekvienam ir tikrai ne per pusę metų“, – priekaištavo R. Ščiogolevaitė.

„Vyrai, dar pusė metų ir jūs nurausite visiems stogus“, – bandė paguosti vaikinus Marijonas, tačiau A. Večerskis sudėliojo visus taškus ant „i“. „Man atrodo, kad toje laidoje jau esu buvęs“, – sakė komisijos narys, tardamas dainuojantiems vaikinams ne.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Trys „taip“ mažai šokėjai

Publiką ir komisijos narius sužavėjo devynmetė Agnė iš Šiaulių, pašokusi šokį apie savo katiną. Mergytė pasakojo, kad šoka jau kelis metus.

Po jos energingo šokio žiūrovai salėje jai negailėjo plojimų. „Kaip tu pasirodei, kaip manai?“ – paklausė mažosios šokėjos A. Večerskis ir sulaukė trumpo nedrąsaus atsakymo: „Gerai“.

R. Ščiogolevaitei pasiklausus, ar Agnė labai nori patekti į kitą etapą, dar net nebaigusi klausimo komisijos narė išgirdo „Noriu“. Kiek ilgėliau pamąsčiusi, Rūta prisipažino, kad labiausiai ją sužavėjo šokio pabaiga, kai milžinišku plaktuku trenkusi sau per galvą Agnė dingo skrybelėje.

REKLAMA

Mažoji šokėja išgirdo tris „Taip“.

„Pasiskolinta“ muzika ir linkėjimai gyventi be terorizmo

Dar vienas „Lietuvos talentų“ atrankoje pasirodęs vaikinas iš komisijos narių labai greitai sulaukė neigiamų atsakymų. Nors savo dainoms žodžius vaikinas kuria pats, bet koją jam pakišo „pasiskolinta“ melodija. „Sakei, žodžius kūrei pats? Gerai, nes galvojau, kad būsi apsivogęs“ – papriekaištavo R. Ščiogolevaitė, o R. Mikutavičius pridūrė: „Jei nedainuotum, būtų visai gerai daina“.

Klaipėdoje pasirodė ir garbaus amžiaus talentas, palinkėjęs pasauliui gyventi be terorizmo, o komisijos nariams įdavęs švilpukus „lakštingalas“. Labiausiai švilpuku susižavėjo Adolfas Večerskis, kuris taip įnirtingai juo švilpavo, kad net sulaukė R. Ščiogolevaitės pastabos, jog vertinamas bus ne jis, o dalyvis, todėl komisijos nariui nederėtų persistengti.

Vis dėlto armonika grojama muzika ir švilpynės nesužavėjo komisijos narių.

Balsas.lt primena, kad praėjusiais metais „Lietuvos talentų“ nugalėtoju tapo Mikas, grojęs dantimis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų