REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmosios TV3 „Lietuvos talentų“ antrojo sezono laidos jau filmuojamos ir su nekantrumu kūrėjų rankose laikomos iki rugpjūčio 22 dienos, nes kaip tik tuomet visa Lietuva išvys naujų drąsiausiųjų ir talentingiausiųjų pasirodymus. Populiarios užsienyje ir Lietuvoje kuriamos laidos filmavimai prasidėjo pajūryje, o šiomis dienomis vyksta sostinėje. Į uostamestį praeitą savaitgalį sugužėjo per šimtą talentingų ir bent jau taip apie save manančių dalyvių.

REKLAMA
REKLAMA

Gausus būrys atlikėjų, šokėjų, žonglierių, artistų ir kitų talentų neišgąsdino komisijos, atvirkščiai – nustebino. Rūta Ščiogolevaitė pernai gerėjosi ir šokėjais ir dainininkais, šiemet ir vėl su didžiausiu džiaugsmu ištars: „Mes ir vėl turime talentų!“

REKLAMA

Vis naujais talentais besižavintis Marijus Mikutavičius krykštavo iš nuostabos, išgirdęs unikalaus balso savininką, o Adolfui Večerskiui juoką kėlė labai gerai apie save galvojantys šokėjai ir muzikantai.

„Šiemet ypatingai daug dainuojančių talentų, bet jau per pirmuosius filmavimus teisėjai neteko amo išgirdę dainuojančius paauglius. Operiniai balsai, unikalūs tembrai, puikiai įvaldyti instrumentai. Pirmą kartą „Lietuvos talentuose“ dalyvavo ir beveik trijų metukų mergytė, kurią mama šmokė padeklamuoti ilgą eilėraštį“, – pirmuosius pasirodymus vardija TV3 laidos „Lietuvos talentai“ prodiuseris Saulius Urbonavičius–Samas.

REKLAMA
REKLAMA

„Nežinau net kaip tai vertinti“, – prisipažins Rūta, kartu su Marijumi ir Adolfu susigraudinusi stebėdama vaiko pastangas išgarsėti.

„Aš labai labai džiaugiuosi savamoksliais talentais, kurie kuria, konstruoja, robotus gamina. Va čia tai talentai ir jie šalia mūsų – Lietuvoje“, – šypsosi teisėjas Marijonas Mikutavičius komentuodamas vieno išskirtinio talento pasirodymą.

„Lietuvos talentuose 2010“ dalyvauja tūkstančiai norinčiųjų, todėl atrinkti, kas verti stovėti scenoje, ne taip lengva.

„Šis projektas – išskirtinis. Dalyviai pirmąjį kartą didelėje scenoje išeina prieš garbius teisėjus. Dekoracijos, apšvietimas, muzika, įtampa – viskas susideda į vieną. Tokios dienos ir tokio filmavimo net gavus visus tris teisėjų „Ne“ – negalima pasimiršti“, – sako „Lietuvos talentų“ režisierius Mindaugas Meškauskas.

Pirmieji „Lietuvos talentų“ pasirodymai – rugpjūčio 22 dieną tik per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų