REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sekmadienio vakarą antrąjį sezoną pradėjo TV3 laida „Lietuvos talentai“. Ir pradžių televizijos žiūrovai matys akimirkas iš atrankų, vykusių visoje Lietuvoje, tačiau vėliau talentingiausiojo paieškas bus galima matyti tiesiogiai.

REKLAMA
REKLAMA

Panašu, jog ir šiemet įvairiais talentais apdovanotų projekto dalyvių netrūks. Sekmadienio vakarą transliuotoje laidoje buvo rodomi šokėjai, dainininkai, net deklamuojantys poeziją. Ir toli gražu ne kiekvienas jų sulaukė iš projekto komisijos – Adolfo Večerskio, Rūtos Ščiogolevaitės ir Marijono Mikutavičiaus – trijų „taip“.

REKLAMA

Buvo ir tokių, dėl kurių komisijos nariai kišo galvas po stalu. Šitaip nutiko griežtajai R. Ščiogolevaitei, kurios iš Raseinių atkeliavusio vaikino dainavimas nė kiek nesujaudino, greičiau – atvirkščiai. Po kelių jo dainų ji neištvėrusi nuspaudė kitų komisijos narių mygtukus, o į sceną išbėgęs Mindaugas Stasiulis paprašė nekankinti teisėjos.

Vis dėlto atsirado ir tokių talentų, kurie per pirmąsias pasirodymo sekundes sugebėjo sužavėti ir teisėjus, ir susirinkusią publiką. Viena iš tokių buvo šviesiaplaukė mergina, nuostabiai atlikusi gospelo chorams sukurtą dainą „Oh Happy Day“. Ji ne tik pakerėjo susirinkusiuosius, kurie atsistoję plojo merginai visą jos pasirodymą. Talentingos merginos dainavimo nenutraukė nė vienas teisėjas, o kamerai vis atsisukant į griežtai dainuojančius vertinančią R. Ščiogolevaitę buvo aiškiai matyti, kad ji – dainuoja kartu.

„Aš, pavyzdžiui, kol tu dainavai, visą laiką dainavau backų partiją ir dėl to nė kiek nesiparinau. Mes turim talentų!“ – po šviesiaplaukės pasirodymo sušuko griežtoji teisėja. Jai pritarė ir M. Mikutavičius, sugebėjęs ištarti tik: „Tikrai – oh happy day!“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų