REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sekmadieniais 19.30 val. TV3 televizija kviečia mėgautis ypatingų talentų pasirodymais. Artėjančio savaitgalio vakaras – ne išimtis. Šį kartą scenoje „Lietuvos talentų“ teisėjai sulauks ne tik šokančių, netradiciniais instrumentais muziką skleidžiančių, bet ir cirko elementus kuriančių atlikėjų.

REKLAMA
REKLAMA

Šešiametė Marija sekmadienio vakarą žengs mamos cirkto artistės Agnės Zobovienės pėdomis. Moteris, pernai pasirodžiusi populiariame TV3 šou, šiemet nusprendė į sceną leisti savo dukrą. Baltu plaukų peruku ir specialiai pasirodymui pasiūtais drabužiais pasipuošusi mažoji talentų dalyvė atrodė lyg princesė, kurios lengvam rankos mostelėjimui paklūsta balandžiai. Marijos ištreniruoti paukščiai ir jos pasirodymas sulaukė gausių ovacijų. Iš nuostabos ir susižavėjimo aikščiojo ir TV3 projekto „Lietuvos talentai“ komisijos narė Rūta Ščiogolevaitė. Ji prisipažino, kad objektyviai vertinti negalės.

REKLAMA

„Jūs ant manęs nepykite, bet negaliu būti visiškai objektyvi. Žiūriu į mergaitę, kuri gimė cirko artistų šeimoje, yra tikra cirkininkė, ir suprantu, kad aš pirmiausia esu mama ir nesižavėti tokiu talentu – negaliu“, – sakys Rūta.

Nors Marija ne tik puikiai pasirodys, bet ir drąsiai atsakinės į teisėjų klausimus, Marijaus Mikutavičiaus jos pasirodymas nesuintriguos. Pabaigus sakyti komisijai verdiktus, Marijonas prasitars nekenčiąs balandžių, kurie ne tik pridergė scenoje, bet ir apsigyveno jo namų palėpėje.

Kuo mažoji Marija sužavėjo Rūtą ir ar sulauks mergaitė iš Marijaus „Taip“, sužinosite šį sekmadienį, spalio 10 dieną, 19.30 val. tik per TV3.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų