REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pernai žiūrimiausio projekto „Lietuvos talentai“ nugalėtojas Mikas publiką ir teisėjus nustebino dantų skambesiu, o šiemet dalyviai bando perspjauti buvusius kolegas ir į sceną lipa mušdami vis įvairesnius instrumentus.

REKLAMA
REKLAMA

Iš Šiaulių į atrankas Kaune atvykusi jaunuolių grupė vos tilpo scenoje. Į ją gausus kolektyvas užkopė apsišarvavę kibirais, lazdomis ir plastikiniais vandens indais. Vaikinai ir viena mergina atėjo nustebinti naujųjų muzikos instrumentų skleidžiamais garsais. Kol publika stojosi ir prašė „pakartoti“, vienas muzikantas, neišlaikęs įtampos paleido iš rankų lazdą, kuri tiesiu taikymu nuskriejo teisėjų link. Susigūžę TV3 laidos „Lietuvos talentai“ teisėjai dar bandė juokauti, jog tai buvo tiesmukiškas grasinimas, tačiau pamatę persigandusį jaunuolio veidą, nuo didesnės kritikos lavinos susilaikė.

REKLAMA

„Kokio verdikto jūs iš mūsų tikitės?“ – lyg per egzaminą griežtai ištarė Rūta Ščiogolevaitė ir kaip mat sulaukė Marijaus Mikutavičiaus pašaipų už tokį toną.

Suglumusius dalyvius nuramino teisėjas Marijus Mikutavičius, negalėjęs jiems ištarti nė žodžio.

„Taip... Jūs užkūrėte tikrą pirtį“, – mikčiojančiam Marijui pritarė Adolfas Večerskis.

Paklausti, kiek laiko gamino savo instrumentus, jaunuoliai nesutriko – anot jų, norint išgauti skambesį, reikia daug treniruotis, o į toną pataikyti galima net su paprastu puoduku.

Ar pavyks „kibirinei“ muzikai sulaukti teisėjų palankumo „Lietuvos talentuose“, sužinosite šį sekmadienį, spalio 10 dieną, 19.30 val. tik per TV3.

Kaip praėjusiais metais pasirodė Mikas, pamatyti galite čia:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų