REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sekmadienio vakarą susiburti prie televizijos ekranų pakvietė TV3 projekto „Lietuvos talentai 2010“ trečiasis pusfinalis, kuriame paaiškės kas dar prisijungs prie finale pasirodysiančių „Bjelle ir PERU“, Vytauto Matuzo, „Ritmo kitaip“ ir Kristinos Radžiukynaitės.

REKLAMA
REKLAMA

21-erių metų Karolis, atrankose teisėjus užbūręs savo stipriu balsu, trečiajame pusfinalyje pasirinko dainą apie Paryžiaus katedrą ir meilę. „Aš manau, kad visi, kurie žino, kas yra Paryžiaus katedra, pajautė jos dvasią“, – sakė M. Mikutavičius po vaikino pasirodymo.

REKLAMA

„Extreme“ šokėjai praėjusiais metais keliavo iki pat finalo. „Žiūriu į jus ir galvoju, viešpatie, tai kas bus finale, jeigu tokie stiprūs šokėjai kaip jūs, susikausite finale. Žiūrovų laukia labai sunki užduotis – iš nuostabių šokėjų išrinkti geriausius. Be abejo, jūs esate vieni geriausių“, – aiktelėjo po „Extreme“ pasirodymo trečiame pusfinalyje Rūta Ščiogolevaitė.

Po mamos ir dukros, Agnės ir Marijos, cirko triukų, publika negailėjo plojimų. „Truputį gaila, kad aš jus matau tik dvi, bet jeigu jūs tą patį, ką darėte dabar, pakartosite po 20 metų, jūs tikrai turite talentą“, – šypsojosi M. Mikutavičius.

REKLAMA
REKLAMA

Romė Konsuela studijuojanti Latvijoje trečiajam pusfinaliui pasirinko tradicinę savo tautos dainą. „Aš labai stengiuosi susilaikyti nuo stipresnių savo komentarų, kad nedaryčiau įtakos žiūrovams. Tikiuosi, kad žiūrovai įvertins tavo pasirodymą“, – paslaptingai kalbėjo R. Ščiogolevaitė. „Norėčiau jus pamatyti ir kitame amplua“, – prisipažino M. Mikutavičius.

Jaunosios arfininkės Aistės Baliunytės pasirodymo ne vienas klausėsi užmerkęs akis. „Tai yra muzika ir terapija kartu, tai yra meilė“, – sakė A. Večerskis. „Užsimerkęs ir klausydamas arfos pagalvojau, kad gal be reikalo kasdienybėje mes girdime tiek mažai šio instrumento. Galbūt jei girdėtume dažniau, užaugtume geresni“, – prisipažino M. Mikutavičius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kastyčio Kerbedžio antrininku vadinamas Justas trečiame pusfinalyje pasirinko itin populiarią latvio atlikėjo dainą „Aš bėgu“. Vos išgirdusi pirmuosius dainos akordus publika ėmė klykti iš laimės, tačiau R. Ščiogolevaitė nuspaudė pirmąjį vakaro „x“. „Esu labai tavim nepatenkinta, nes sudainavai „taip sau“, buvai šaltas ir neįdomus“, – rėžė R. Ščiogolevaitė. „Kur tu matei bėgantį su rankomis kišenėse? Tu dainavai visą laiką laikydamas savo kairę ranką kišenėje“, – pyko M. Mikutavičius.

REKLAMA

Jaunasis Tomas iš Panevėžio negali pasigirti įspūdingu metų skaičiumi, tačiau jau seniai pats kuria muziką ir dainas. Savo kūrybos kompoziciją jis paruošė ir trečiame pusfinalyje. „Labai puiki kompozicija ir labai graži daina, ačiū tau labai“, – dėkojo A. Večerskis, išgirdęs jaunojo kompozitoriaus dainą.

Egzotiškos „Venus“ šokėjos užbūrė ne tik publiką, bet ir teisėjus. „Pagalvojau, kad atrankoje jūs buvote trys, dabar esate pusfinalyje ir jūsų daug daugiau... Aš noriu, kad jūs patektumėte į finalą, mes matysime dar daugiau moterų“, – juokavo sužavėtas M. Mikutavičius.

REKLAMA

Jurijus, kuriam po pasirodymo atrankoje R. Ščiogolevaitė prisipažino, kad norėtų kartu padainuoti, pusfinalyje pasirinko Maroon5 dainą „You're Beautiful“. Po dainos publika atsistojusi prašė pakartoti kūrinį, o ne vienas šluostė ašaras. „Lieku prie savo nuomonės, mesk velniop tą gitarą, tau jos nereikia. Tu turi nuostabų balsą ir tikrai esi tikras talentas, man labai patinka, kad tu dainą interpretuoji savaip“, – sakė M. Mikutavičius. Po ilgos tylos, žvelgdama į vaikiną R. Ščiogolevaitė kartu su visa publika paprašė dar sykį pakartoti dainą ir Jurijus uždainavo antrą kartą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Broliai „Timohi“ „Lietuvos talentuose“ taip pat dalyvauja antrąjį kartą. Praėjusiais metais išgarsėję vaikinai ir šiemet bando užkariauti sceną. „Aš manau, kad dėl „Timohi“ vartojimo būtina pasitarti su vaistininku arba gydytoju“, – juokavo R. Ščiogolevaitė.

Galiausiai suskaičiavus žiūrovų balsus paaiškėjo, kad labiausiai finale matyti balsavusieji nori nuostabaus balso savininką Jurijų. Tuo tarpu teisėjams teko nuspręsti, kas – Karolis ar šokėjai „Extreme“ turi patekti į finalą. „Renkuosi „Extreme“, – sakė A. Večerskis. Už šokėjus buvo ir R. Ščiogolevaitė. M. Mikutavičius prisipažino, kad taip pat būtų balsavęs už „Extreme“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų