REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Žurnalas „Žmonės“ sekmadienio vakarą ryškiausių šalies žvaigždžių būryje paskelbė metų žymiausius. Septyniems netikėtose nominacijose apdovanotiesiems laimingiesiems atiteko ne tik statulėlės, tačiau ir netikėti prizai.

REKLAMA
REKLAMA

Nors iškilmingas renginys prasidėjo tik pusę aštuonių vakaro, į Ūkio banko teatro areną žymiausios šalies moterys, pasipuošusios ištaigingiausiomis sukniomis, ir jas lydintys vyrai rinkosi jau nuo šeštos valandos vakaro.

REKLAMA

Deja, iškilmingų svečių buvo tikėtasi daugiau – salėje vietomis švietė pustuštės eilės. Tačiau į renginį susirinko ne tik ryškiausios scenos žvaigždės, tačiau ir politikai bei turtingiausi verslininkai.

Netikėto žvaigždžių spindesio netrūko ir scenoje. Tačiau iškilmingo vakaro vedėjais tapę aktorius Vytautas Rumšas jaunesnysis bei dainininkė Rūta Ščiogolevaitė negailėjo ironiškų pastabų bei kritikos nominantams. Taip pat ir vienas kitam – po R. Ščiogolevaitės dueto kartu su mylimuoju vokiečių dainininku Elvinu Dandeliu V. Rumšas ne kartą privertė nurausti atlikėją.

REKLAMA
REKLAMA

Septyniose kategorijose buvo nominuota 21 šalies įžymybė. Vakaro nominacijų laureatai:

Metų debiutas – Irūna

Jausmingu Rūtos ir Elvino duetu pažymėtoje „Metų debiuto“ nominacijoje atsidūrė Andrius Šedžius – už tai, kad spėjo vienu metu ir pašokti, ir pabūti politiku, Erika Santos – nes sugebėjo per dvi savaites tapti ryškiausia šalyje žvaigžde bei Irūna Puzaraitė – iš mokinukių sėkmingai tapusi studente. Merginai ir buvo įteikta „Metų debiuto“ statulėlė.

Metų sugrįžimas – Inga ir Arūnas Valinskai

Vienai žymiausių šalies porų statulėlė įteikta už „pagaliau atėjusį supratimą, kad televizijoje geriau nei politikoje“. Į statulėlę pretendavo ir stilistas Mantas Petruškevičius, pagerbtas už sugrįžimą į televiziją bei viešąjį gyvenimą, bei renginio vedėja R. Ščiogolevaitė – už sugrįžusią šypseną užplūdus naujiems jausmams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Metų pora – Daina ir Antanas Bosai

Greičiausiai viena ryškiausių metų porų galėtų pretenduoti Ona Kolobovaitė ir Audrius Butkus, šiemet save išbandę tiek šokių aikštelėje, tiek muzikos scenoje. Aistringa poros atlikta daina pristatė „Metų poros“ nominaciją, į kurią pretendavo vienintelė pora be jokių konkurentų. Statulėlę atsiėmusi pora tik tarstelėjo, jog „džiaugiasi vienas kitu ir stengiasi kuo daugiau laiko praleisti drauge“.

Metų kelionė – Žilvinas Grigaitis

Prieš paskelbiant nominantus į sceną prabangiu „Mercedes“ automobiliu įvažiavęs Rytis Cicinas, deja, apdovanojimo negavo, tačiau statulėlė tiesioginio teletilto būdu buvo „įteikta“ Žilvinui Grigaičiui, šiuo metu viešinčiam Australijoje. Vyras buvo apdovanotas už trisdešimt dienų trukusią kelionę aplink pasaulį pirmąja klase. Kartu su statulėle verslininkui bus įteiktas ir svarbus kelionių atributas – blizgus lagaminėlis.

REKLAMA

Į apdovanojimą pretendavo ir Linas Karalius – už Seimo nario vietos pareikalavusią kelionę, bei Asta Valentaitė – už paslaptingą kelionę, dėl kurios paaukojo net ir dalyvavimą šokių projekte.

Metų kapituliacija – Kęstutis Verslovas

Netikėtą apdovanojimą pristatė ir itin netikėtas „duetas“: scenoje bendrą kūrinį atliko didžiausios muzikos scenos priešininkės – grupės „YVA“ bei „69 Danguje“. Šis bendradarbiavimas, pasak Rūtos, toks pat netikėtas kaip „Žalgirio“ ir „Lietuvos ryto“ pasirodymas vienoje komandoje.

REKLAMA

„Metų kapituliacijos“ nominantų sąraše atsidūrė piršlybas ilgus metus atidėlioję solidūs vyriškiai. Amžinų viengungių sąraše atsidūrė Leonardas Pobedonoscevas, išdrisęs vesti po septynerių draugystės metų, bei Žydrūnas Savickas – prieš savo išrinktąją Dievo akivaizdoje parklupęs po dešimtmečio. Tačiau nugalėtoju paskelbtas Kęstutis Verslovas, mylimąjai ir dukros motinai Ramunei Piekautaitei pasipiršęs po 18 metų draugystės.

Statulėlę įteikusi gražuolė Gabrielė Martirosionaitė palinkėjo visiems vyrams kuo greitesnės kapituliacijos. Palinkėjimą vyrai palydėjo juoku ir plojimais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Metų viršelio mergina – Agnė Jagelavičiūtė

Į šį apdovanojimą pretendavo tik dvi žymios šalies moterys. Vedėjo V. Rumšo nusivylimu į sąrašą nepakliuvo nei vienas vyras.

Tris kartus per pastaruosius metus ant žurnalo „Žmonės“ viršelio atsidūrusi atlikėja Mia, deja, apdovanojimą privalėjo perleisti net dešimt kartų „viršelio mergina“ pabuvojusiai Agnei Jagelavičiūtei. Moteris, atsiimdama statulėlę, juokais palinkėjo ant žurnalų viršelių patekti už gerus darbus, o ne pinigus.

Metų projektas – Egmontas Bžeskas

Žymiausias šalies prodiuseris apdovanojimu buvo pagerbtas už atskleistus planus Indijoje statyti vienaukščius namelius. Meilės rytietei neslepiantis vyras statulėlę atsiėmė iš egzotiško grožio gražuolės iš Rytų.

REKLAMA

Metų žvaigždė – Natalija Zvonkė

Po įspūdingo buvusio N. Zvonkės vyro Deivydo vadovaujamo choro pasirodymo, kurio pakartojimo reikalavo salė, žurnalo „Žmonės“ redaktorė Daina Žemaitytė paskelbė skaitytojų išrinktą metų žvaigždę. Vos prieš kelias valandas paaiškėję rezultatai gal ir nustebino pačią laimėtoją, tačiau susirinkusiųjų – nei kiek. Atsiimdama apdovanojimą N. Zvonkė už spalvingus metus padėkojo „savo būsimajam vyrui“. Gal ir artimuosius metus žavi šviesiaplaukė nustebins dar ne viena naujiena?

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų