REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Jau šį ketvirtadienį išrinksime Lietuvos ambasadorius didžiausiam Senojo žemyno muzikos renginiui – 2011 metų Eurovizijos dainų konkursui Vokietijos mieste Diuseldorfe, kuris įvyks gegužės mėnesį. Turbūt aktualiausias klausimas – kas atstovaus mūsų šaliai?

REKLAMA
REKLAMA

Internete galima rasti įvairiausių apklausų, spėlionių bei nuomonių apie lietuviškos Eurovizijos atrankos favoritus. Savo spėjimus pateikė ir lažybininkai, kurie įvertinę visus faktorius išskaičiavo kiekvieno iš 13 atlikėjų galimybes.

REKLAMA

Lažybų bendrovės „Triobet“ favorite laimėti Nacionalinę Eurovizijos atranką bei pasirodyti Vokietijoje laikoma išsiskiriančio balso savininkė Evelina Sašenko ir jos daina „C'est ma vie“.

Bukmekeriai Lietuvos Muzikos ir Teatro Akademijoje džiazą studijuojančiai antro kurso magistrantei skyrė net 22 proc. tikimybę laimėti kelialapį į gegužės 10-14 vyksiantį dainų konkursą.

Nuo favoritės nesmarkiai atsilieka originaliu pasirodymu išsiskyręs nuolatinis Eurovizijos dainų konkursų dalyvis Linas Adomaitis. 2004-ais metais jis jau atstovavo Lietuvai didžiausiame Europos dainų konkurse. Anot „Triobet“ bukmekerių, atlikėjas turi maždaug 16 proc. tikimybę švęsti pergalę ir antrą kartą išvykti į Euroviziją.

REKLAMA
REKLAMA

Į geriausiai įvertintų kandidatų trejetuką pateko ir Rūta Ščiogolevaitė, kurios daina „Break Free“ turi maždaug 13 proc. tikimybę triumfuoti finaliniame Nacionalinės atrankos etape bei iškovoti garbingą bilietą į Diuseldorfą.

Kiek mažiau šansų turi Donatas Montvydas, pasivadinęs Donny Montell bei Sasha Song. Abiejų atlikėjų individualūs pasirodymai – Donato daina „Let Me„ bei Sashos daina „The Slogan Of Our Nation“ – turi po beveik 10 proc. tikimybę laimėti, o bendras muzikantų kūrinys „Best Friends“ įvertintas šiek tiek prasčiau – 8 proc. tikimybe.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kitų atlikėjų galimybės laimėti Nacionalinę Eurovizijos atranką nesiekia 5 proc., o mažiausiai šansų turi Martynas Beinaris su daina „Tomorrow And After". „Triobet“ lažybininkai atlikėjo galimybes įvertino vos 1,5 proc. tikimybe.

Interneto lažybų bendrovė „Unibet“ didžiausias viltis teikia taip pat E. Sašenko ir jos kūriniui „C'est M aVie“. Antroji ir trečioji vietos turėtų atitekti R. Ščiogolevaitei bei L. Adomaičiui.

E. Sašenko tikimybė patekti į „Eurovizijos“ finalinį etapą Vokietijoje vertinama 33 proc., R. Ščiogolevaitės ir L. Adomaičio – atitinkamai 29 proc. ir  25 procentais.

REKLAMA

Į stipriausių pretendentų penketuką patenka ir Donatas Montvydas su daina „Let Me“. Perspektyviausiųjų penketuką užbaigia dar vienas D. Montvydo projektas – duetas su 2009 m. Lietuvos atstovu „Eurovizijoje“ Sasha Song.

Primename, kad Nacionalinės Eurovizijos atrankos finalas bus tiesiogiai rodomas per LTV ketvirtadienį, 21:15 val. Iš pradžių komisija ir žiūrovai atrinks tris geriausias dainas. Tuomet jos bus atliktos antrą kartą ir nugalėtoją nulems komisija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų