REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Praėjusi savaitė dainininkei Jennifer Lopez buvo tikrai karšta – vakar atlikėja pristatė naują savo dainą „Papi“, o žurnalas „People“ išrinko ją „gražiausia moterimi pasaulyje“. Ką jau kalbėti apie anksčiau pristatyto singlo „On The Floor“ sėkmę – į topų viršūnes šovęs kūrinys tapo geriausiai tokiuose sąrašuose debiutavusia dainininkės daina per beveik dešimt metų.

REKLAMA
REKLAMA

Žinoma, negalima pamiršti ir to, jog Jennifer debiutavo kaip naujoji talentų konkurso „American Idol“ teisėja... Taip, Lopez ir vėl įsiliejo į pop kultūrą, kurioje, panašu, jaučiasi tikrai neblogai. Žurnalo „Rolling Stone“ žurnalistai nutarė ją pakalbinti Los Andželo „Best Buy“ parduotuvėje, kur ji pristatinėjo naująjį „Blackberry Playbook“ bei siūlė iš anksto užsisakyti ilgai lauktą albumą „Love?“, parduotuves pasieksiantį jau balandžio pabaigoje-gegužės pradžioje.

REKLAMA

Dainininkė kalbėjo apie garsius buvusius vaikinus, GaGos įtaką bei naująjį kolegą „American Idol“ teisėjų tarpe – Steveną Tylerį.

Kodėl naujojo tavo albumo pavadinimo pabaigoje – klaustukas?

Visi to klausia, bet juk visi tai žino... Jei esi susituokęs, privalai žinoti, ką klaustuko ženklas reiškia! Albume norėjau išlikti tokia, kokia esu kaip muzikos įrašų kūrėja – su šokiais, su savo požiūriu ir visu tuo, ką pateikiu klausytojams. Tuo tarpu dainų tekstuose aš tikrai norėjau panagrinėti įvairius klausimus, kurie man kyla susimąsčius apie meilę. Vienas iš kūrinių vadinasi „What is love?“– tai klausimas, kuris kamuoja daugelį žmonių. Ar kada nors rasiu savo tikrąją meilę, ar kada nors tai tikrai pajusiu? „Starting Over“ – viena iš mėgstamiausių albumo dainų – pasakoja apie santykius su tuo, apie kurio neištikimybę tu žinai: tai labai komplikuotas jausmas, kurį pavyko išreikšti pasitelktus tikrai puikų tekstą ir melodiją.  „One Love“, tuo tarpu, apie tai, ar gali būti, jog pasaulyje tėra viena tikra gimininga siela.

REKLAMA
REKLAMA

Dainos „One Love“ tekste galima rasti nuorodų apie tuos jūsų romanus, kurie buvo viešai aptarinėjami – ne tik su dabartiniu vyru Marcu Anthony, tačiau ir su Diddy bei Benu Afflecku. Tai tikrai stebina.

Taip, daina – apie pagrindinius mano gyvenimo santykius. Būsiu atvira – kai jie (dainų autorių komanda „APLUS“ ir Bieberio / Rihannos prodiuseris D'Mile) parašė man šią dainą, ji buvo labai bendra ir nekonkreti. Pati idėja man patiko, todėl pasakiau – „Kodėl nepridėjus joje daugiau „manęs“? Sėdau ir kartu su jais parašiau keletą papildomų eilučių, kuriose atsispindėjo visos svarbiausios mano gyvenimo draugystės. Kartu jas vienijo klausimas – ar gyvenime gali būti tik viena meilė?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Albume „Love?“ galima rasti dvi dainas, prie kurių autorių įrašyta ir Lady GaGa. Kaip tai nutiko?

Taip, Lady Gaga prisidėjo prie šio darbo, tačiau akis į akį mes nedirbome. Į šį procesą ją įtraukė prodiuseris RedOne, nes jie kartu daug dirbo. Tai buvo tikrai geri projektai. Ji yra puiki dainų autorė – man patinka ne vien jos tekstai, tačiau ir melodijos.

Ar veikla projekte „American Idol“ privertė permąstyti savo pačios muzikinę karjerą? Juk nuolat matai tuos žmones, dainuojančius ir kovojančius dėl savo gyvenimo galimybės?

REKLAMA

Neprivertė. Iš tikrųjų, tai neprivertė manęs nieko permąstyti. Ir toliau darau tai, ką dariau visuomet, o „American Idol“ tiesiog prisidėjo prie bendros veiklos. Esu tikra, kad visi tie, kurie žiūri šį šou, mano panašiai. Galų gale, viską nulemia muzika: arba žmonėms tai patinka, arba ne. Esu laiminga tuomet, kaip žmonėms tie atlikėjai patinka.

O kurie atmetimo procesai šiame šou tau buvo sunkiausi?

Nuspręsti, kurie 24 iš 40 turės likti, buvo tikrai sunku. Manau, kad mūsų 40-ukas buvo be galo stiprus, o teko atsisakyti tikrai puikių žmonių. Pereinant nuo 24 iki 13 buvo dar sunkiau: buvo du ar trys žmonės, kuriems labai norėjau palikti šansą. Buvo kelios puikiai dainuojančios merginos - Lauren Turner, Kendra – kurios tikrai stulbino savo sugebėjimais. Taip pat 13-uke labai norėjau pamatyti ir tokius vaikinus kaip Robbie Rosen ar Tiwan Strong. Negalėjau patikėti, kad kai kurie žmonės pasitrauks taip anksti.

REKLAMA

Kokie buvo tavo pirmieji santykiai su kolegomis teisėjais  Stevenu Tyleriu ir Randy Jacksonu?

Juokinga: tie vaikinai ir Ryanas (Seacrestas )– man tikrai atrodė, kad būsime puiki ketveriukė. Viskas klostėsi tiesiog puikiai. Iš pradžių buvo abipusė pagarba, kuri išaugo į tikrą meilę – tapome tarsi tikrais broliais ir seserimis. Jie labai mane saugo, o aš saugau juos. Per pirmąją mūsų spaudos konferenciją vienas žurnalistas norėjo nukrypti netinkama linkme, o jie ėmė jį stabdyti – „Ei! Ei! Ei!“. Man tai tikrai patiko.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ar tave, kaip ir visą Ameriką, šokiruoja tai, kokios kalbos sklinda iš Steveno burnos?

Be abejo! Man labai patinka jo spontaniškumas, jis tikrai nuspalvina šį projektą. Be to, jis labai gilus ir jausmingas žmogus – šis pašėlęs derinys tampa nuostabia kombinacija.

Na, o kas iš judviejų ilgiau užtrunka grimuotojo kėdėje – tu ar Steven'as?

Sunku pasakyti... (Juokiasi).

Jennifer Lopez (alloverpress.ee nuotr.)Jennifer Lopez (alloverpress.ee nuotr.)

Jennifer Lopez (alloverpress.ee nuotr.)Jennifer Lopez (alloverpress.ee nuotr.)


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų