REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dešimtmetį švenčianti Lietuvos televizijos laida „Bėdų turgus“ jau dešimtąjį kartą rengia „Žaliojo obuolio“ padėkos koncertą, kuriame tradiciškai pagerbs dosniuosius, širdinguosius ir visus tuos, kurie į niūrią kasdienybę atneša šilumą ir paguodą.

REKLAMA
REKLAMA

„Tai padėka tiems, kurie artimo meilę rodo ne žodžiais, o darbais, – sako nenuilstanti labdaros idėjų puoselėtoja, „Bėdų turgaus“ vedėja ir „Žaliojo obuolio“ koncertų sumanytoja Edita Mildažytė. – Mūsų didvyriai – bėdų pirkliai, kurie grįžta į „Bėdų turgų“ neprašyti. Mamos, atiduodančios vaikams ne tik širdį, bet ir sveikatą. Įmonės, kurios, uždengusios stogą, grįžta padengti stalo. Tėvai, atstojantys mamas ir mokytojas. Valdininkai, dirbantys nevaldiškai. Visuomenininkai, statantys miestui paminklus...“.

REKLAMA

Per dešimt metų „Bėdų turgus“ labdarai išdalino jau beveik 7 milijonus litų. Kaip ir kasmet, dešimčiai „Bėdų turgaus“ didvyrių bus įteiktos skulptoriaus R. Kvinto sukurtos „Žaliojo obuolio“ statulėlės.

Dainomis „Bėdų turgaus“ geradarius pagerbs Rūta Ščiogolevaitė ir Česlovas Gabalis, Aistė Pilvelytė ir Maksas Melmanas, Vladas Kovaliovas ir Rasa Paukštytė, Neda ir Olegas Ditkovskis, Aistė Smilgevičiūtė, Kastytis Kerbedis, Rasa Rapalytė, „Bobų vasara“, solo kūrinį gitara atliks Tomas Varnagiris. Su Edita Mildažytė duetu dainuos ir jos mama.

Jubiliejinis „Žaliojo obuolio“ padėkos koncertas – paskutinįjį pavasario šeštadienį, gegužės 28 dieną 21 valandą per Lietuvos televiziją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų