REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ilgus metus žinoma kaip grupės „Yva“ šokėja ar tiesiog Natalijos Zvonkės sesuo, dabar Kristina Ivanova – ryškiausia žvaigždė. Įspūdingai sulieknėjusi mergina vos spėja suktis: ji – „Yvos“ lyderė ir vadybininkė, šių metų „Miss Lietuva“ rinkimų dalyvė, puošianti žurnalų viršelius ir nespėjanti dalinti interviu žurnalistams. Naujausias Kristinos iššūkis sau ir gerbėjams – dalyvauti trečiajame populiariausio TV3 projekto „Šok su manimi“ sezone!

REKLAMA
REKLAMA

Mergina džiaugiasi, kad šie metai jai atnešė daug „pirmų kartų“, ir jau repetuoja naujus šokių žingsnelius su savo partneriu, projekto žiūrovams pažįstamu profesionaliu šokėju – Tadu Rimgaila. Pernai ant parketo Tadas sukosi su aktore Egle Jackaite.

REKLAMA

K. Ivanova savikritiška: „Sportiniai šokiai man visiškai nauja sritis. Čia esu pirmokė, kuriai viskas įdomu. Reikės labai daug pastangų ir darbo, kad atsistočiau ant dviejų kojų ir pradėčiau judėti.“

Jos partneris, „Žuvėdros“ šokėjas, pasaulio ir Europos čempionas T. Rimgaila nusiteikęs optimistiškai: „Džiaugiuosi, kad Kristina labai greitai pagauna judesį, nereikia daug kartoti. Be to, pirmieji žingsniai išmokstami tik pradedant vaikščioti, o šokio žingsniai  – ne kas kita, kaip tie patys buitiniai judesiai, tik labiau paryškinti!“

REKLAMA
REKLAMA

Pasak „Yvos“ lyderės, Tadas – patikimas partneris. „Jis yra šios srities profesionalas, man padedantis eiti tinkama linkme. Šio vyro rankose jaučiuosi saugi, stengiuosi įsiklausyti į kiekvieną jo pastabą judėti pirmyn“, – teigia mergina.

„Koks mano partnerės charakteris? Sakyčiau ji – paklusni mokinė. Manau, tai visiškai natūralu. Juk Kristina per trumpą laiką privalo išmokti daugybę šokio subtilybių. Džiaugiuosi jos pastangomis ir noru mokytis, skleisti individualias idėjas ir sumanymus. Kartu kurti ir tobulėti visada lengviau“, – sako Tadas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Susitinkame keletą kartų per savaitę, repetuojame po porą valandų – dažnesniems pasimatymams trukdo mūsų užimtumas. Žinoma, vėliau repetuosime dažniau, nes abu norime projekte pasirodyti kuo geriau! – ryžtingai nusiteikusi K. Ivanova. – Svarbiausia, kad šio vyro rankose jaučiuosi saugi.“

Kartu su Kristina ir Tadu trečiajame projekto „Šok su manimi“ sezone ant parketo suksis Deividas Norvilas-Deivis ir Katerina Voropaj, Danguolė Stachura ir Deividas Meškauskas, Renata Voitechovskaja ir Vytautas Mackonis, Daiva Anužytė-Kasiulaitienė ir Tomas Uroška, Lauris Reinikis ir Aleksandra Kurusova, Dominykas Vaitiekūnas ir Justė Žemaitytė bei gausus būrys kitų televizijos žiūrovų pamiltų žvaigždžių!

Trečiasis „Šok su manimi“ sezonas nuo rugpjūčio 29-osios per TV3!

„Šok su manimi“ lauko terasa – trečiadieniais 19.00 val. „Forum Palace"

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų